am vazut in Metro 1 - Brasov , PS3 nou 160 gb , la 779 lei cu TVA. Pare un pret ff bun pentru cineva care vrea o consola PS3. Poate e valabil si in restul tarii. Sper sa va fie utila informatia![]()
Salut.
De obicei cumpăr joacele de pe thehut, dar acum cu toată nebunia Diablo 3 (pc, lol), am găsit collector's pe shopto la un preţ mai decent şi aş vrea să iau de acolo. Acum:
1. Mi-am făcut contul acum 4-5 ore, dar deocamdată n-am primit niciun mail de la d�nşii. De logat nu mă pot loga, că cică trebuie să confirm pe mail contul. Nici �n spamfolder n-am nimic. Trimit mai greu mailurile astea?
2. Ediţia asta de diablo apare ca hardware (o fi mare cutia), deci trebuie să-mi introduc şi nr de telefon. Presupun�nd că acel mail va veni şi voi putea da preoder, are cineva idee c�t cer pe transport oamenii ăştia pt colete mai mari?
Mulţumiri
Am un Zavvi dispatch pe 27 martie, Forza 4. Si-a mai comandat cineva F4 de la ei in ultima vreme? In cat timp a sosit?
Damn Zavvi.....
Poti sa faci linistit. Chiar daca vin mai tarziu unele (cele voluminoase), tot vin!!!
Sau exista alternativa shopto - dar platesti 20-30 de lei in plus ca sa-ti vina mai repede.
Ganditi-va ca platiti doar o lira ca sa-ti vina un colet de peste 1kg sau mai voluminoase, din Anglia pana in RO, va dati seama ca apeleaza la servicii postale gen economy, care se misca mai lent. Insa pt. jocuri "normale" toate mi-au venit in maxim 5 zile lucratoare (si am peste 40-50 de comenzi la ei)!
Practic primesti ceea ce ai platit (la 1 lira transport international, mi se pare ridicol sa ai pretentii sa primesti coletul in 3 zile)...
My 2 cents.
L.
Daca cel cu care fac schimb a pus jocul la posta marti seara, el fiind in Timisoara iar eu in Bucuresti, cand imi ajunge? Acum a trecut postasul si nu mi-a adus nimic...
pt cei care sunt interesati de coduri psn uk de 5,10,respectiv 15 lire
cheap xbox live codes
Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards
Sau de la shopto si platesti mai putin decat valoarea initiala
Nu stiu sigur, si Dante ne poate confirma, dar cei de mai sus mai apica un comision la checkout de o lira si ceva. Dar se poate sa gresesc...
Bookmarks