Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 187 of 381 FirstFirst ... 87 137 177 185 186 187 188 189 197 237 287 ... LastLast
Results 3,721 to 3,740 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3721 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Aveti noroc cei ce locuiti in Bucuresti.
    Dureaza sa-mi ajunga coletul din Bucuresti pana in Cluj aproape la fel de mult cat din UK pana in Romania.
    Posta romana...
    In Cluj locuiesc si eu. De'asta ma miram ca a mers treaba mult mai repede decat de obicei.

2. #3722 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    In Cluj locuiesc si eu. De'asta ma miram ca a mers treaba mult mai repede decat de obicei.
    Am uitat ca am facut comanda de la TheHut, nu Zavvi .
    E posibil ca sa ajunga mai repede de la Zavvi decat de la Hut?
    Eu am impresia ca defapt sunt detinute de aceeasi companie, cum sunt MediaGalaxy si Altex la noi.

3. #3723 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Zavvi face parte din grupul The Hut.

4. #3724 SP
    Junior Member rosiani's Avatar
    am vazut in Metro 1 - Brasov , PS3 nou 160 gb , la 779 lei cu TVA. Pare un pret ff bun pentru cineva care vrea o consola PS3. Poate e valabil si in restul tarii. Sper sa va fie utila informatia

5. #3725 SP
    Junior Member spielhosen's Avatar
    Salut.

De obicei cumpăr joacele de pe thehut, dar acum cu toată nebunia Diablo 3 (pc, lol), am găsit collector's pe shopto la un preţ mai decent şi aş vrea să iau de acolo. Acum:

1. Mi-am făcut contul acum 4-5 ore, dar deocamdată n-am primit niciun mail de la d�nşii. De logat nu mă pot loga, că cică trebuie să confirm pe mail contul. Nici �n spamfolder n-am nimic. Trimit mai greu mailurile astea?
    2. Ediţia asta de diablo apare ca hardware (o fi mare cutia), deci trebuie să-mi introduc şi nr de telefon. Presupun�nd că acel mail va veni şi voi putea da preoder, are cineva idee c�t cer pe transport oamenii ăştia pt colete mai mari?

Mulţumiri

6. #3726 SP
    Delivery option : TNT Global Express
    Delivery cost: �35.22

Ouch...

7. #3727 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am un Zavvi dispatch pe 27 martie, Forza 4. Si-a mai comandat cineva F4 de la ei in ultima vreme? In cat timp a sosit?

Damn Zavvi.....

8. #3728 SP
    Junior Member Ryan1's Avatar
    Bad post.Sry ;d

9. #3729 SP
    Member cr0c0's Avatar
    La Forza 4 am si eu despatch de pe 27 si nada ...

10. #3730 SP
    Ω Pira's Avatar
    Si eu care ma gandeam ca de-acum incolo sa fac precomenzi la ei...

11. #3731 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Poti sa faci linistit. Chiar daca vin mai tarziu unele (cele voluminoase), tot vin!!!

Sau exista alternativa shopto - dar platesti 20-30 de lei in plus ca sa-ti vina mai repede.

Ganditi-va ca platiti doar o lira ca sa-ti vina un colet de peste 1kg sau mai voluminoase, din Anglia pana in RO, va dati seama ca apeleaza la servicii postale gen economy, care se misca mai lent. Insa pt. jocuri "normale" toate mi-au venit in maxim 5 zile lucratoare (si am peste 40-50 de comenzi la ei)!

Practic primesti ceea ce ai platit (la 1 lira transport international, mi se pare ridicol sa ai pretentii sa primesti coletul in 3 zile)...

My 2 cents.

L.

Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    Si eu care ma gandeam ca de-acum incolo sa fac precomenzi la ei...

12. #3732 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Daca cel cu care fac schimb a pus jocul la posta marti seara, el fiind in Timisoara iar eu in Bucuresti, cand imi ajunge? Acum a trecut postasul si nu mi-a adus nimic...

13. #3733 SP
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Daca cel cu care fac schimb a pus jocul la posta marti seara, el fiind in Timisoara iar eu in Bucuresti, cand imi ajunge? Acum a trecut postasul si nu mi-a adus nimic...
    Nu stiu cum functioneaza posta peste tot dar cred ca in cel mai bun caz ajungea azi.
    Pe marti ar trebui sa-l ai (luni nu cred ca se lucreaza) .

14. #3734 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    pt cei care sunt interesati de coduri psn uk de 5,10,respectiv 15 lire
    cheap xbox live codes
    Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards

15. #3735 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Sau de la shopto si platesti mai putin decat valoarea initiala

Nu stiu sigur, si Dante ne poate confirma, dar cei de mai sus mai apica un comision la checkout de o lira si ceva. Dar se poate sa gresesc...

16. #3736 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Posta nu e tocmai "conform programului" in perioada sarbatorilor. Mai apar intarzieri. Marti/Miercuri ar trebui sa ajunga la tine.

17. #3737 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Sau de la shopto si platesti mai putin decat valoarea initiala

Nu stiu sigur, si Dante ne poate confirma, dar cei de mai sus mai apica un comision la checkout de o lira si ceva. Dar se poate sa gresesc...
    Nu mi-au luat niciun comision...eu cred ca deocamdata sunt singurii cu carduri de valoare mai mica de 25 �

18. #3738 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Ai comandat direct cu cardul ? Sau iti trebuie Pay Pal ?

19. #3739 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Ai comandat direct cu cardul ? Sau iti trebuie Pay Pal ?
    Pay Pal

20. #3740 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Nu stiu cum functioneaza posta peste tot dar cred ca in cel mai bun caz ajungea azi.
    Pe marti ar trebui sa-l ai (luni nu cred ca se lucreaza) .
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Posta nu e tocmai "conform programului" in perioada sarbatorilor. Mai apar intarzieri. Marti/Miercuri ar trebui sa ajunga la tine.
    E ok acum. S-a rezolvat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.