Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 293 of 381 FirstFirst ... 193 243 283 291 292 293 294 295 303 343 ... LastLast
Results 5,841 to 5,860 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5841 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Pai e sistem de protectie impotriva ciorditorilor multi din Romania.
    Sa inteleg ca noi romanii suntem de vina ? Le poti pune in cutii de alea de plastic in care tin ei niste rahaturi de carduri la 30 lei deci solutii sunt si inca multe . Stai si te gandesti ca initial au costat 180 lei , iti dai seama ce mandru te simti cand iti ajunge asa si ai dat 180 lei ?

2. #5842 SP
    Member nutzule's Avatar
    am ridicat acelasi pachet din flanco, insa fara banda galbena si intr o stare mult mai buna fata de pachetul prezentat anterior, singura problema era la un colt, putin indoit si eticheta pretului, aplicata exact pe figura unui soldat...

probabil de asta era la reducere, poate s a rasturnat transportul cu jocurile... sau angajatii Flanco au organizat un campionat de bowling, exclusiv cu Killzone Trilogy

3. #5843 SP
    svg
    Member svg's Avatar
    Cand ma gandesc ca vroiam sa dau comanda... e bine cateodata sa fii lefter.

4. #5844 SP
    Member nutzule's Avatar
    pai fa comanda, merita

5. #5845 SP
    Member memol's Avatar
    Poate aveti norocul sa patiti ca mine.
    Dupa ce am platit la casa Killzone Trilogy,l-am desfacut de fata cu vanzatoarea sa ma asigur ca nu sunt carcasele sparte(la cum arata cutia nu m-ar fi mirat)constat ca Kilzone 3 nu era sigilat si pe deasupra avea carcasa platinium si coperta de varianta normala.
    Norocul meu e ca discul e impecabil

6. #5846 SP
    Member nutzule's Avatar
    same here

dar totusi, sa nu fim carcatosi, pachetul este o super oferta

7. #5847 SP
    Member memol's Avatar
    Asa e
    La 70 lei toata seria de Killzone pt PS3 e mai mult decat super oferta.

Oricum am rezolvat problema destul de usor cu o carcasa de joc noua(mersi Altex pt Book Of Spells)

8. #5848 SP
    Ca valoare a jocurilor e bine , ca e ocazie unica sa ai primul killzone in colectia de jocuri PS3 la fel e bine dar daca vrei sa-l tii in colectie ca trilogie si il primesti cu cutia fleasca n-are nici o valoare . Probabil o sa vedem o avalansa de Kiillzone 2 si Killzone 3 cu bulina galbena " Not to be sold separately " la vanzare

9. #5849 SP
    Member nutzule's Avatar
    ce am primit era ok, doar un colt bont

10. #5850 SP
    Member memol's Avatar
    Mario sa stii ca nu numai acele 2 o sa apara.

Deja pe computer games au aparut speculantii(bisnitarii) cu un set de Killzone Trilogy sigilat la 120 lei

11. #5851 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    Mai r pachetul la oferta pe site ? Că eu nu-l găsesc :-[

12. #5852 SP
    Member memol's Avatar
    Nu il mai are in oferta:scrie pe site ca acest produs nu face parte din oferta lor.

13. #5853 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    Ok, merci

14. #5854 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by memol View Post

Deja pe computer games au aparut speculantii(bisnitarii) cu un set de Killzone Trilogy sigilat la 120 lei
    Erau de mult la un pret asemanator. Eu mi l-am luat de pe okazii cu 130 acum vreo luna.

15. #5855 SP
    Quote Originally Posted by memol View Post

Vor fi si variante de astea dar eu ma gandeam ca unii vor vrea sa pastreze Killzone si sa scape de "surplus" . Oricum nu cred ca au fost foarte multe din moment ce nici nu mai apare pe site.

16. #5856 SP
    Member nutzule's Avatar
    sly trilogy de la domo nu are nimeni?

17. #5857 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Eu... l-am luat cand era la promotie. De ce?

18. #5858 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Am luat si eu ieri KZ Trilogy cu rezervare in magazin (Auchan TGM).Se pare ca era ultima bucata.In afara de praf si cateva lovituri mici cutia arata destul de bine.

KZ3 nu era sigilat nici mie (varianta normala) :/ insa se prezinta in stare perfecta.

19. #5859 SP
    Member memol's Avatar
    Cred ca asa au venit de la importator.
    Oricum pe mine ce ma deranjat este acea carcasa de platinium(nu le suport)

20. #5860 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Mai au o bucata pe stoc, magazin Flanco Cora Pantelimon.

Ignorati prostia celor de acolo (or sa verifice jocul de 10 ori, intreaba colegii de inca 10 ori daca pachetul asa se vinde, cu 3 jocuri incluse, cu toate ca il desfacusera in fata mea. OMG) mai ales agentul de paza care se crede lucrator comercial. Retardatii dracu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 293 of 381 FirstFirst ... 193 243 283 291 292 293 294 295 303 343 ... LastLast