Eu recomand Carrefour/Auchan iar daca nu gasesti la raft, du-te la baietii de la birou si roaga-i sa caute in sistem. Or sa-ti spuna daca exista pe undeva + codul jocului.
Eu recomand Carrefour/Auchan iar daca nu gasesti la raft, du-te la baietii de la birou si roaga-i sa caute in sistem. Or sa-ti spuna daca exista pe undeva + codul jocului.
Salutare!Am terminat acum cateva saptamani The witcher 3 .Jocul a fost admirabil.Acum vreau sa mai imi cumpar un joc.V as ruga sa mi spuneti niste pareri.Am cautat pe internet mult timp dar sunt nedumerit.
Salut. Pai, depinde de ce cauti. Ceva asemanator cu Witcher? Ceva diferit? Ce platforma? Oricine poate sa iti recomande absolut orice considera ei ca e bun.
Jocuri similiare ar fi cam urmatoarele (mai vechi sau mai noi):
- Dragon Age Inquisition (daca poti sa treci peste mici neajunsuri; open world, are destule quest-uri, deciziile pe care le iei afecteaza povestea intr-o oarecare masura, dezvoltare caracter, etc)
- Mass Effect Andromeda (daca stii deja seria, macar de dragul trecutului poti sa il joci, desi a avut multe probleme la lansare si a fost hulit); il gasesti la un pret OK, ma gandesc.
- ELEX (daca stii seria Gothic, cam asa este ELEX); animatii destul de choppy/clunky, gameplay frustrant la inceput cand esti un mare pleb si nu ai nicio arma sau armura buna, dar devine chiar bun dupa vreo 10-15 ore, te satisface sa bati la dihaniile mari sau la roboteii cu arme; open world care arata bine, multe misiuni, side quests, etc
- Kingdom Come Deliverance: si el cu destule probleme la inceput, dar l-au mai patchuit, content mult, decizii care afecteaza cursul jocului, RPG classic stuff.
Pe langa acestea, desigur ca mai sunt jocuri care aduc oarecum cu acest stil, dar ori sunt mai vechi, ori sunt doar pe PC/PS4. Poti sa arunci un ochi si la Fallout sau Shadow of Mordor. Niste Youtube si iti faci o parere. Spor la shopping.![]()
Skyrim, Risen 3, poate cele frantuzesti - The Techomancer sau Bound By Flame (via backwards compat)
A comandat cineva de la thegamecollection.net? In cat timp au ajuns? Am un colet pe drum de aproape doua saptamani.
N-am luat de la ei, dar am luat de pe alte site-uri din UK și de obicei durează cam 1 săptămână, dar s-a întâmplat să dureze și două. Dar acum, în perioada asta când nu s-a lucrat și nici vineri nu se lucrează... probabil că va ajunge săptămâna viitoare.
Call of Duty: Modern Warfare Remastered PS4 | Shopto.net
Este pe disc sau cod digital?
Imi puteti recomanda un monitor pt PS4 pana in 1000 de lei ? Sau ar fi mai bun un televizor in banii astia ? Caut ceva pana in 32 de inch, avand in vedere ca o sa ma joc la birou, deci la distanta mica
https://www.emag.ro/monitor-curbat-l.../pd/DQ74V3BBM/
Eu l-am prins cu aproximativ 900 lei, sunt foarte mulțumit de el.
Știe cineva dacă ar trebui să fac upgrade de la Fifa 17 la Fifa 19 în acest an sau nu? Sunt foarte distractiv în FIFA 17 pentru a fi sincer, întreb despre PS4.
vrei link cu ps4 pro? Bine ca nu vrei sa ti-l aduca cineva acasa.)
Lasa și tu un buget, o marca pentru tv, macar. Fii milos!
Bookmarks