raven software a facut cea mai mare parte a dezvoltarii, cu toate ca e proprietate id. si nu inteleg o chestie: de ce nu au folosit motorul de RAGE si pt asta? oricum si eu il astept. mi-au placut mult wolf 3d si RTCW.
raven software a facut cea mai mare parte a dezvoltarii, cu toate ca e proprietate id. si nu inteleg o chestie: de ce nu au folosit motorul de RAGE si pt asta? oricum si eu il astept. mi-au placut mult wolf 3d si RTCW.
deci au intrat review-urile ... hmm nu prea grozave dar nici slabe.
Wolfenstein (ps3) reviews at Metacritic.com
Wolfenstein (xbox360) reviews at Metacritic.com
Cei de la IGN au o părere similară: 7.0
this new Wolfenstein comes off as an engaging, though otherwise forgettable, shooter.
sunt putin dezamagit de el... se putea mult mai bine, astepti sa incarce la fiecare 3 minute... seamana cu killzone2...asta e ma intorc sa joc tot gta4...
m-am uitat si nici macar nu aveti jocul,... cu toate astea va da-ti cu parerea.... sunteti praf.....
sa nu mai zic si de cei care il joaca pe pc...torrente etc...acolo nu ai unde sa verifici
pe scurt...sa inteleg ca jocul e mai slab decat se astepta...
cine vrea sa il incerce este binevenit...sunt banii lui in joc doar...pe noi nu ne deranjeaza povestiri din timpul play-ului
Hei... Eu stiu?? poate trebuie sa-l jucati pe PS3 si dupaia sa vb aiureli "praf", "varza" etc.
Eu l-am terminat momentan prima data si pot sa va spun ca mie sincer mi-a placut mai mult ca si Resistance2 (singleplayer) si este mult mai cool deacat "etichetele" primite de anumite siteuri. Sincer imi era dor sa joc ceva de genul WWII si mai ales o combinatie de WWII si S.F. DA ! Nu e Dead Space sau Killzone2 dar nici Resident Evil 5 NU este de nota 8 sau 9 ... Deci parerea mea este daca sunteti fani FPS WWII atunci merita sa-i dati o sansa. Multiplayerul este intradevar slabut si exista momente cu foarte mult lag insa cum am mai zis jocul este bunicel si sincer peste amulte alte jocuri cumparate ( HAZE, TUROK FEAR2,etc.) care zac in carcasa lor si nici nu ma obosesc sa le deschid pentru a le juca . Intradevar asta e menirea forumurilor : de a scrie parerea ta DAR sincer nu va mai luati dupa GameSpot sau alte siteuri si scrieti o parere a voastra care sa aiba si o dovada concreta: JOCUL ! in colectia voastra.
Nu am vrut sa supar pe nimeni dar am simtit nevoia sa scriu aceste randuri.
PEACE !
Bookmarks