Eu le-am avut pe ambele,mortal kombat nu m-a ținut în fata lui mai deloc(mă și oftic ca l-am luat digital).Black ops are campanie ok cât și multiplayer,eu zic sa mergi pe bo3
Eu le-am avut pe ambele,mortal kombat nu m-a ținut în fata lui mai deloc(mă și oftic ca l-am luat digital).Black ops are campanie ok cât și multiplayer,eu zic sa mergi pe bo3
Mergi pe Black Ops 3.
Mortal Kombat e ok doar daca ai cu cine sa-l joci de pe canapea.
Adevărul 3 ca nu mă descurc în shootere joc acuma BF4 și cu greu fac fata la Cum se mișcă.
In Bo3 actiunea se desfasoara intr-un ritm alert la inceput ti se pare haotic, insa dupa ce te obisnuiesti cu sariturile si alergatul pe ziduri o sa ti se para foarte fluid insa depinde si cat de bine tintesti.
o sa gasesti video-uri pe youtube cu comparatii intre cele doua, iti recomand sa te uiti ca sa iti faci o parere. Parerea mea e ca The Crew.
De ce nu le încerci pe ambele, sunt gratis, așa îți formezi singur o părere. Mie nu îmi place niciunul![]()
Am incercar War Thunder dar UI-ul m-a cam speriat la inceput, si din cate tin minte nu aveai nici tutorial, intrai direct in paine si a fost cam dificil sa ma acomodez. Iar la WoT am inteles ca ar fi cam pay-to-win.
Le-am jucat pe amândouă destul de mult, pc și consolă. Până acum pot spune că aș merge pe mâna la WoT mai mult pt overall experience. Nici unul dintre ele nu este perfect și fiecare se descurcă mai bine ca celalalt la unele capitole. Dar per total am ales să mă concentrez pe WoT. Dar nah, amândouă sunt free to play, poți încerca să îți faci o părere proprie.
Controlul e foarte ok. Cu timpul te obisnuiesti. Nici mie nu mi-a placut controlul si l-am lasat luni bune, acuma il joc in fiecare zi. Cand incepi sa ai masini mai puternice gen MP12C/ Murcielago/Aventador etc o sa iti placa mai mult. Eu de exemplu am 370Z in clasa Racing si e lipita de drum, fara slide-uri cum e in Sport sau Perf.
Eu sunt fan WoT dar experienta pe PC mi se pare mai complexa decat cea pe consola. Pe PC in garaj iti arata ce echipaj ai, la ce procent de training se afla fiecare membru al echipajului, si nu mai tin minte, ca nu am mai jucat de mult pe PC, dar parca puteai sa faci upgrade-uri pe fiecare componenta in parte (senile, motor, tun...). Pe consola poti face upgrade pe cate un modul in care ai toate componentele.
In plus ai mai multe natiuni pe PC cu care poti juca.
Oricum nu stiu cum se fac echipele in multiplayer ca aseara jucam numai cu cei de tier 8-9, eu fiind 7.
Si inca ceva, nu imi dau seama, sau nu vad cat mai am pana a ajunge cu un skill sau perk la 100%
Am luat acuma Call of Duty BO3. Ajung acasă sa îl testez.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
acum e un pret bun la pes 15 la altex; 15 sau 16 - e vreo diferenta in joc? (imi place cum se misca 16-le din demo). merci
Rise of Tomb Raider este mult mai bine realizat; pentru Just Cause 3 as zice sa astepti pana cand pretul va mai scadea putin (atunci va merita sa il iei daca ai si primele 2 si iti doresti sa ai colectia completa).
Bookmarks