Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 451 of 492 FirstFirst ... 351 401 441 449 450 451 452 453 461 ... LastLast
Results 9,001 to 9,020 of 9837

Thread: Decizii

1. #9001 SP
    Member lucas22010's Avatar
    imi placea ideea de just cause 3 pt ca are si vehicule, dar nu le-am jucat pe celelalte. asadar, sa mergem pe femei

2. #9002 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Tomb Raider, clar

3. #9003 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by lucas22010 View Post
    just cause 3 sau rise of tomb raider?
    Eu o sa fiu avocatul diavolului si o sa spun Just Cause 3. Le-am jucat ambele si pot spune linistit ca Tomb Raider e pur si simplu...plictisitor. Combatul e extrem de clunky si prea usor, miscarea personajului a ramas exact aceeasi ca la jocul anterior desi ma asteptam sa fie imbunatatiri si nici din punct de vedere grafic nu e un showcase. Story-ul e destul de lipstit de substanta, desi incearca din rasputeri sa ia un ton serios. Nu iti va pasa de nici un personaj.
    Just Cause e silly fun, arata superb, extrem de multe challenges foarte interesante si se controleaza extrem de bine avand in vedere ca probabil e cea mai mare harta dintr-un joc open world, as indrazni sa spun ca depaseste Witcher 3 desi nu sunt sigur. Nu trebuie luat in serios si nici nu doreste asta, e un playground imens cu cele mai spectaculoase explozii din industrie. As cauta niste gifuri cu ce se poate face in joc dar n-am timp momentan. Mergi pe JC fara nici un dubiu. Sunetul e extrem de bun de asemenea, pentru mine unul conteaza mult.

4. #9004 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Mda, nu lua în seamă, clar RoTR

Sent from Xbox Dashboard

5. #9005 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Nu chiar. Tomb Raider este mai bun, dar Just Cause nu a fost gandit neaparat sa fie cel mai bun, ci sa fie un open-world distractiv si amuzant, sa nu te doara capul ca treci de un nivel din n incercari, sa il joci relaxat ca o alternativa la altele. Nu trebuie sa ne asteptam de la fiecare joc sa fie un nou GTA ori Uncharted, ci pur si simplu sa ne placa.
    Ia intai Tomb Raider, dar dupa ceva timp incearca si Just Cause (chiar daca nu le-ai jucat pe primele) si vei vedea ca este o alternativa amuzanta si placuta la alte titluri grele.

6. #9006 SP
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Mda, nu lua în seamă, clar RoTR

Sent from Xbox Dashboard
    Tu esti un mic cretin, aren't you? Am crezut ca iti vei reveni cu varsta.

7. #9007 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Just Cause este amuzant initial, cand testezi gadget-uri si fizica elementelor, dar asta nu tine loc de o poveste cat de cat buna care sa te tina interesat si sa vrei sa vezi ce se intampla mai departe. De bine, de rau, Tomb Raider are asta. Just Cause 3 este cam dator aici.

Grafic, arata bine, dar inca o data, depinde ce cauti. Degeaba te uiti la marea aia albastra si zbori de colo colo daca nu faci nimic propriu zis, just random ****ery.

8. #9008 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Nu inteleg de ce trb sa ne certam.Ne puem exprima frumos parerile pro si contra.Nu pot sa zic ca just cause 3 e un joc extraordinar dar sa nu il calogam gresit.El este exact ceea ce se vrea a fi:un joc open world ,sandbox cu explozii si toate cele nu un joc cu o poveste foarte emotionanta pentru ca este cam greu de luat in seama in universul just cause.
    La fel de frumos este si LoTR.Jocul ,cum am mai mentionat se vrea a fi un joc care se bazeza mai mult pe story.
    Este foarte absurd sa compari doua jocuri cu genuri diferite.Este ca si cand ai inteba:"ce este mai bun ,fifa sau cod".Genul de intrebari care nu isi au rostul.
    Nu ma intelegeti gresit ,este foarte bine sa cerem parerea,dar sa o cerem in asa fel ca jocurile sau orice altceva sa fie din aceeasi sfera.
    P.S Imi place ca intotdeauna este cineva care sa spune cv de genul:"nu mai pupati atata in &@# jocul ca nu e chiar asa".Sper sa nu se supere nimeni ca nu am spus in nume de rau.

9. #9009 SP
    Junior Member kypycus's Avatar
    Rise of Tomb Raider

10. #9010 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi-au ramas doua jocuri din 2015 nejucate si neincercate: Batman si Bloodborne. Seria Batman nu m-a prea atras pana acum, dar le-am incercat pe toate pana acum. Povestea lui Batman nu m-a prea impresionat nici ea, dar gameplay-ul mi s-a parut solid mereu. Pe de alta parte, Bloodborne mi s-a parut mereu interesant, dar de la Demon's Souls nu am mai avut rabdare cu seria, nu mai am rabdare sa ma chinui sa trec mai departe, nici timp nu am sa imi fac nervi cu asta. Mi-e ca l-as lasa balta cam repede.

Pe PS4 le-as lua. Batman sau Bloodborne?

11. #9011 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Mah, tu sti ce o sa iti recomand...
    Daca iei, te astept la un co-op.

12. #9012 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Bloodborne, Batman l-au cam stricat - prea mult batmobil

13. #9013 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    eu zic batman.
    timpii de incarcare cand mori in bloodbourne o sa fie enervanti

14. #9014 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    Un motiv in plus sa nu mori.

15. #9015 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    eu zic batman.
    Nu mai este chiar așa nasol
    http://www.eurogamer.net/articles/di...times-improved

ON Batman și apoi Bloodborne ediția Goty

16. #9016 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, asta uitasem de faza cu GotY. Cumpara Bloodborne GotY si asteapta sa iasa Batman Complete edition.

17. #9017 SP
    Blood e cel mai bun joc lansat pe generatia actuala, n-ai cum sa-l ratezi.

18. #9018 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am luat Bloodborne pana la urma, timp sa fie! Merci de sfaturi

19. #9019 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    GOTY?

20. #9020 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nope, cea simpla. Macar de asta sa am timp, vad apoi cu DLC-uri si alte alea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 451 of 492 FirstFirst ... 351 401 441 449 450 451 452 453 461 ... LastLast