imi placea ideea de just cause 3 pt ca are si vehicule, dar nu le-am jucat pe celelalte. asadar, sa mergem pe femei
imi placea ideea de just cause 3 pt ca are si vehicule, dar nu le-am jucat pe celelalte. asadar, sa mergem pe femei
Eu o sa fiu avocatul diavolului si o sa spun Just Cause 3. Le-am jucat ambele si pot spune linistit ca Tomb Raider e pur si simplu...plictisitor. Combatul e extrem de clunky si prea usor, miscarea personajului a ramas exact aceeasi ca la jocul anterior desi ma asteptam sa fie imbunatatiri si nici din punct de vedere grafic nu e un showcase. Story-ul e destul de lipstit de substanta, desi incearca din rasputeri sa ia un ton serios. Nu iti va pasa de nici un personaj.
Just Cause e silly fun, arata superb, extrem de multe challenges foarte interesante si se controleaza extrem de bine avand in vedere ca probabil e cea mai mare harta dintr-un joc open world, as indrazni sa spun ca depaseste Witcher 3 desi nu sunt sigur. Nu trebuie luat in serios si nici nu doreste asta, e un playground imens cu cele mai spectaculoase explozii din industrie. As cauta niste gifuri cu ce se poate face in joc dar n-am timp momentan. Mergi pe JC fara nici un dubiu. Sunetul e extrem de bun de asemenea, pentru mine unul conteaza mult.
Nu chiar. Tomb Raider este mai bun, dar Just Cause nu a fost gandit neaparat sa fie cel mai bun, ci sa fie un open-world distractiv si amuzant, sa nu te doara capul ca treci de un nivel din n incercari, sa il joci relaxat ca o alternativa la altele. Nu trebuie sa ne asteptam de la fiecare joc sa fie un nou GTA ori Uncharted, ci pur si simplu sa ne placa.
Ia intai Tomb Raider, dar dupa ceva timp incearca si Just Cause (chiar daca nu le-ai jucat pe primele) si vei vedea ca este o alternativa amuzanta si placuta la alte titluri grele.
Just Cause este amuzant initial, cand testezi gadget-uri si fizica elementelor, dar asta nu tine loc de o poveste cat de cat buna care sa te tina interesat si sa vrei sa vezi ce se intampla mai departe. De bine, de rau, Tomb Raider are asta. Just Cause 3 este cam dator aici.
Grafic, arata bine, dar inca o data, depinde ce cauti. Degeaba te uiti la marea aia albastra si zbori de colo colo daca nu faci nimic propriu zis, just random ****ery.
Nu inteleg de ce trb sa ne certam.Ne puem exprima frumos parerile pro si contra.Nu pot sa zic ca just cause 3 e un joc extraordinar dar sa nu il calogam gresit.El este exact ceea ce se vrea a fi:un joc open world ,sandbox cu explozii si toate cele nu un joc cu o poveste foarte emotionanta pentru ca este cam greu de luat in seama in universul just cause.
La fel de frumos este si LoTR.Jocul ,cum am mai mentionat se vrea a fi un joc care se bazeza mai mult pe story.
Este foarte absurd sa compari doua jocuri cu genuri diferite.Este ca si cand ai inteba:"ce este mai bun ,fifa sau cod".Genul de intrebari care nu isi au rostul.
Nu ma intelegeti gresit ,este foarte bine sa cerem parerea,dar sa o cerem in asa fel ca jocurile sau orice altceva sa fie din aceeasi sfera.
P.S Imi place ca intotdeauna este cineva care sa spune cv de genul:"nu mai pupati atata in &@# jocul ca nu e chiar asa".Sper sa nu se supere nimeni ca nu am spus in nume de rau.
Mi-au ramas doua jocuri din 2015 nejucate si neincercate: Batman si Bloodborne. Seria Batman nu m-a prea atras pana acum, dar le-am incercat pe toate pana acum. Povestea lui Batman nu m-a prea impresionat nici ea, dar gameplay-ul mi s-a parut solid mereu. Pe de alta parte, Bloodborne mi s-a parut mereu interesant, dar de la Demon's Souls nu am mai avut rabdare cu seria, nu mai am rabdare sa ma chinui sa trec mai departe, nici timp nu am sa imi fac nervi cu asta. Mi-e ca l-as lasa balta cam repede.
Pe PS4 le-as lua. Batman sau Bloodborne?
Nu mai este chiar așa nasol
http://www.eurogamer.net/articles/di...times-improved
ON Batman și apoi Bloodborne ediția Goty
Da, asta uitasem de faza cu GotY. Cumpara Bloodborne GotY si asteapta sa iasa Batman Complete edition.![]()
Bookmarks