de ce sa le dau email???
mersi de urare dar mai e o luna si un pic. pana atunci
deci...
peste o luna si...e ziua tatalui meu(implineste 40 de ani...schimba prefixu...alea alea...zi importanta)
pe langa altele m am gandit sa ii iau o bricheta zippo ..el fiind fumator...
de la acest seller as cumpara ca are preturi bune si la transport si la marfa
de ce sa le dau email???Poti sa le dai mail si sa-i intrebi daca este sau nu gravata in metal.Linkul care ti l-am dat,ma rog,bricheta din poza pare gravata in metal.ai de 25-27 mi se pare mai deosebita ca e gravata in metal asta cred ca e vopsita...
Vreau sa achizitionez doua jocuri de PS3 insa nu am nici cea mai vaga idee ce.
Ma intereseaza doar cele care nu au aparut pe PC.
Am jucat : Uncharted 1;2 \ Infamous \ Metal Gear \ Heavy Rain \ Demon's Souls \ Final Fantasy \ Gow 3 ; collection \ Bayonetta \ Dante's Inferno \ Darksiders
Ca si genuri,RPG,fighting sau action adventure.
Ma gandeam la Red Dead Redemption insa nu sunt hotarat 100%.
Puteti sa insirati mai multe iar eu o sa aleg dintre ele.
Multumesc.
Ai mentionatVreau sa achizitionez doua jocuri de PS3 insa nu am nici cea mai vaga idee ce.
FF 7 / ff 8 / ff 13 / white knight chronicles
Red Dead Redemption isi merita toti banii,asta l-as lua primul.Dupa,m-as gandi la Super Street Fighter 4 ca fighting,o sa te tina mult mult timp si avem si o comunitate de SSF'isti.UFC Undisputed 2010,uite aici un review,nu l-am butonat inca http://[video=gametrailers;64699]htt...meTrailers.com .3Dot Game Heroes este iarasi un joc excelent[url][URL="http://www.gametrailers.com/video/review-3d-dot-game/64699[/video] .Cand mai imi aduc aminte de ceva,dau edit lol.
Ramane Red Dead redemption.
UFC nu-l iau pentru ca astept EA Sports MMA.
Al doilea oscileaza intre Naruto si SSF4.![]()
God of War 3 este un hack and slash superb,o sa-ti ia cam 10-12 ore daca esti un novice.Am adorat fiecare secunda din joc.
Restul nu le-am jucat,doar le-am butonat putin,dar se merita.Tough one,acum depinde si ce iti place,un hack and slash,un open world sau un..uhm..in ce categorie intra Heavy Rain?Point and Click'ish,gen Fahrenheit.
@eagle-eye: God of War 3, doar daca le-ai jucat si pe primele 2. Daca nu le-ai jucat, cumpara Heavy Rain, n-o sa te dezamageasca.
Sunt intr-o mare dilema imi ziceti si mie la ce sa fac precomanda?
- Call of Duty Black Ops + Medal of Honor
- Call of Duty Black Ops + Mafia 2
- Mafia 2 + Medal of Honor
Care varianta ar fi mai buna?
Bookmarks