God of War Collection + 3 sau Red Dead Redemption ?
Pana la urma se aseamana RDR cu GTA4 ? Cum e cu bug-urile ?
God of War Collection + 3 sau Red Dead Redemption ?
Pana la urma se aseamana RDR cu GTA4 ? Cum e cu bug-urile ?
Red Dead Redemption se aseamănă cu GTA 4 prin puține lucruri
- harta
- modul de a salva (te culci �n vila/cort/cutie de carton)
- modul de a lua misiunile
Sunt c�teva bug-uri vizuale puțin enervante dar sunt destul de rare, jocul este foarte bine realizat și are o poveste foarte buna.
Nu cred că ai cum să te plictisești repede �n asemenea joc...
C�t despre decizia God of War vs Red Dead Redemption...nu știu, nu am jucat nici un GOW
eu nu am intalnit Bug-uri. Poate doar cateodata cand vreau sa leg calul si nu sunt in pozitia perfecta si mai sare pe acolo. dar altul eu nu am vazut.
Eram nedumerit de RDR pentru ca GTA4 m-a plictisit repede si nu vreau sa se intample iar.
Deci ramane intrebarea : GoW Trilogy vs RDR
Grea de tot decizia astaDar daca tot ai adus vorba de RDR si GTA, pot sa-ti spun ca eu cu greu am reusit sa ajung la 30 la suta din GTA4, dupa care am renuntat si l-am vandut. Pentru mine ramane in continuare un mister cum de a luat jocul asta aceeasi nota ca MGS4
Nici GoW Trilogy si nici RDR nu merita ratate. Nu-ti recomand sa iei ceva in mod special, dar te sfatuiesc sa nu eziti cu RDR din cauza lui GTA![]()
Pai o sa le cumpar pe toate.
Ma interesa ceva care sa ma tina vara asta si sa nu ma plictiseasca.
God of War Trilogy, ai ce juca jumatate din vara ( mai ales daca te ambitionezi sa faci platina ). Pana acum God of War 1 l-am terminat de 2 ori si ma tinut 12 ore ( ca sa fac platina ), am 8 ore la God of War 2 ( si inca nu l-am terminat ) + ca urmeaza God of War 3. La un calcul numai daca ai juca fiecare joc o singura data ai avea aproape 30 de ore de gameplay. Prefer sa tac in legatura cu RDR, nu sunt mare fan GTA, plus ca nu mi-a placut vreodata sa-mi imaginez cum e sa furi o caruta ( banuiesc ca poti face asta). In concluzie, eu zic sa mergi pe Gow Trilogy, deoarece ai un pachet de 3 jocuri ( sa nu uitam ca Gow 1 & 2 au fost cele mai apreciate jocuri pentru Ps2 ). Totusi, orice alegere ai face n-o sa fii dezamagit.
Salut sunt mai nou pe forum asa ca primul meu post va contine o intrebare
Vreau sa fac o comanda pe shopTo.net si nu prea stiu ce jocuri mi-as putea lua. Ma gandeam la Lost Planet 2 + Uncharted 2 Platinum. Impreuna fac aproximativ 200 RON.
Aveti recomandari mai bune (PS3) ca eu sunt un pic cam in ceata cu Lost Planet 2....unii zic ca e really bad altii zic ca merita banii.
Imi place cam orice gen de joc. Mai detin God of War 3, Bad Company 2, Red Dead Redemption, Fifa 10, Killzone 2, MGS 4, GT5 Prologue
Nevermind my question......am facut comanda pentru Lost Planet 2 si Uncharted 2......sper sa nu fiu dezamagit de LP2
2g? de banii de n97 iti iei si 3gs
iphone 3gs e recomandarea mea..daca nu 3g-ul
si nokia...nokia NU mai e Nokia
Hyp iar esti rau, si ti-am spus doar....
@paunstefan: depinde de ce-ti place, GOW iti ofera o poveste intriganta cu un personaj foarte bine conturat, actiune are loc in Grecia antica si nu numai, monstri cunoscuti din mitologie, zei, etc, insa toate 3 jocurile impreuna nu ofera gameplay time cit RDR si nici online nu au. RDR sta deasemeni bine la story si personaje, ofera o atmosfera deosebita, Wild West, ringing a bell !? si ai parte de locatii si figuri cunoscute din acea perioada.
Cam asta e in mare, alegerea in cele din urma iti apartine noi putem doar o sugestie sa-ti dam.
vreau si eu o parere...
care bricheta din aceasta lista se potriveste pentru un cadou?(pt tatal meu)
Hat Shark @ Amazon.com: zippo
eu m am gandit la una cu jack daniels la 25$
http://www.consolegames.ro/forum/f45...nale-sigilate/
Poate găsești ceva la web.
am niste bani pe amazon...web vrea cash
ai de 25-27 mi se pare mai deosebita ca e gravata in metal asta cred ca e vopsita...
am in cont 45$...10%transportul deci briceheta poate fi pana la 35$
Bookmarks