Sunt de acord cu erik95 , pentru PC ar fi cel mai bine sa-l achizitionezi.
decizie:am hotarat sa nu mai arunc bani pe jocuri!!astia(producatorii) fac jocurile doar pt ei marele interes fiind profitul(trz mi-am dat seama ap dupa ce am cumparat in jur de 600 jocuri si nu exagerez absolut deloc cand spun asta)am luat ieri svr 2011 si
same **** an de an iar acum urma fifa 12 si pes 12 dar: screw ea with your ****ty fifa 12 soccer game!nu neymar,sanchez,vidal,ganso,valencia,cavani,hamsik poate si alti jucatori de top care sa merite o fata reala nu acele fete generice de care nu mai scapam(tatuaje nu mai zic ca nu are rost..sa fim siguri ca nu putem avea parte de asa ceva) dar in schimb vor banii nostrii, vanzari cat mai mari si in schimb dupa o ''munca" de un an ce ne ofera? vedem cu totii adica kaka maka!de konami cu pes al lor ce sa mai spunem!?licenta CL fara campioane cum ar fi Dormund dar nu_i nmk ca avem hotelu' galati! sa faca un joc de fotbal cu echipe like fc kukuruku si as kokanai unde nu exista reguli cum ar fi oprirea balonului cu mana..!seara buna si ma scuzati
pt acest post lung dar..
Salut. Vreau sa cumpar jocurile Halo si nu stiu care merita, daca sunt bune, care sunt bune. Am optiunile:
Halo ODST
Halo Reach
Halo Wars.
Un sfat ar fi bine venit. Mersi.
Halo Reach e cel mai bun.
Halo wars e RTS iar Halo ODST are decat o campanie de 6 ore.
Wars-ul nu e slabut, dar nu e shooter. Si banuiesc ca doresti un shooter.Reach nou la zavvi.com este 13.85 lire= aprox 69 lei.
Nu stiu cat de bun e Wars, dar e strategie.. Probabil vrei Halo pentru shooting... Reach nou e in jur de 80 pe site-urile din afara, SH il gasesti pe la 50-60 de lei.
Merita o consola portabila ( cel mai probabil un 3DS, pentru Mario, Zelda Ocarina of Time si alte jocuri Nintendo) daca m-as juca pe ea mai mult acasa si nu sunt plecat mult timp ?
Daca stai mai mult acasa, nu. Dar daca vrei pentru la scoala sau cand calatoresti atunci clar merita. Eu recomand PSP care il gasesti la niste preturi super mici dar daca nu esti prea sigur poti astepta pana apare Vita.
Nu merita. Asa am zis si eu cu PSP Go. Am dat multi bani pe el si mai mult de 5 ore in total in 4 luni nu l-am folosit. Iar cand am plecat am stat mai mult pe iPhone, desi aveam si PSP-ul la mine. Depinde de persoana, dar eu portabile nu cred ca mai cumpar prea curand.
Sunt de aceeasi parere cu tudyniuz pentru ca la fel mi s-a intamplat si mie. Am cumparat un PSP, m-am jucat cam 2 luni pe el iar apoi l-am abandonat intr-un sertar. Imi pare rau ca nu am pastrat banii. Nici nu voi mai cumpara o portabila in viitorul apropiat.
Mai degraba strang bani pentru un iPhone/iTouch sau un telefon cu Android pentru ca m-au cucerit jocurilor si promotiile acestora.
Asta a fost experienta mea cu portabila celor de la Sony. Daca tie iti plac jocurile celor de la Nintendo si crezi ca te vei distra cu ea (asta e cel mai important) cumpara una.
Avand in vedere ca d.p.d.v al storyline-ului cele doua jocuri nu au legatura (asa ca nu trebuie sa le joci in ordine) as zice sa cumperi Dark Souls.
Daca nu te deranjeaza sa mai astepti , pana mai scade pretul la Dark Souls , mai bine incerci Demon's Souls , asa iti vei face macar o idee cum e cealalta alegere. Insa daca ai banii necesari si nu vrei sa astepti , go with Dark Souls.
Bookmarks