Prince of Persia este un joc bun, chiar daca devine repetitiv si nu are cea mai buna poveste. Artistic vorbind este un joc extraordinar, este foarte relaxant, are o grafica buna, sunet OK, poveste decenta... eu cred ca merita achizitionat.
Prince of Persia este un joc bun, chiar daca devine repetitiv si nu are cea mai buna poveste. Artistic vorbind este un joc extraordinar, este foarte relaxant, are o grafica buna, sunet OK, poveste decenta... eu cred ca merita achizitionat.
Sunt 2 jocuri din generatii diferite. RS: Vegas a fost lansat in 2006, fiind abia primul an al consolelor Xbox 360 si PS3 pe piata. Battlefield a fost lansat abia in 2008, cand deja producatorii se obinuisera cu generatia actuala de console. Online nu vei gasi prea multi jucatori in niciunul dintre ele, poate doar in Bad Company sa mai gasesti niste jucatori, dar acestia vor juca probabil la un nivel mai inalt. Pe partea de singleplayer RS: Vegas castiga detasat, e mai lung si are o poveste mult mai buna. Ca si sunet ambele sunt jocuri foarte bune, grafica este mai buna in Bad Company (lucru absolut normal, avand in vedere cand au fost lansate cele 2 jocuri).
Un alt lucru la care trebuie sa te gandesti este stilul tau de joc. Daca preferi o abordare mai tactica, mai realist atunci Vegas ar trebui sa fie alegerea ta. Daca preferi hartile mai mari, replicile mai amuzante, sa faci totul aproape singur (chiar daca ai 3 colegi, tot tu vei face totul) alege Bad Company.
Eu zic sa faci un efort (mai ales ca sunt jocuri ieftine) si sa le cumperi pe amandoua. Sunt 2 FPSuri excelente.
Sa cumpar Batman AA ? Imi place Batman, dar nu sunt mare fan, iar demo-ul nu m-a dat pe spate. As vrea si niste argumente ( de ex., vreau sa stiu daca e cu ceva diferit de demo sau daca tot jocul merge in acelasi stil ).
Batman e un joc foarte bine facut, cu gameplay solid si atmosfera pe masura. Nu degeaba a fost Game of the Year. Daca iti plac action-urile, nu trebuie ratat.![]()
Nu am jucat demoul, dar iti garantez ca jocul face toti banii. Are o poveste buna, un gameplay antrenant, grafica si sunet top notch si e si destul de lung /fara sa treneze finalul aiurea/. And on top of that, il poti cumpara pe destul de putini bani, atat nou, cat si SH.
Si eu am fost cam sceptic in privinta Batman AA,l-am jucat la mult timp dupa lansare.Ce pot sa zic este ca nu o sa fi dezamagit,este unul dintre cele mai bune jocuri aparute anul trecut.Gameplay-ul este foarte bun,spre uimirea multora,povestea este una usoara,nu exceleaza,dar este bine construita.Pe mine m-au dat pe spate caracterele,nu vreau sa dau spoilere,unele boss-fights au fost foarte fun.Cumpara-l,merita.
Hmmmm... Zilele astea mi-am vandut PS2-ul, si as vrea sa cumpar ceva din acesti bani. Am 550 RON dar se mai poate adauga ceva daca ma decid. Am restrans posibilitatile la ipod/kinect. Ce ziceti ca merita mai mult? Sau poate aveti vre-o idee ce mi-as putea cumpara...
Eu as spune un ipod.Sau sa mai astepti pana se lanseaza kinect.Este posibil ca aceasta jucarie sa fie doar un fas si nu vei ajunge decat sa o vinzi ca si ps2-ul.
Mai bine de cei 550 Ron iti cumperi jocuri. Apare Black Ops, Hot Pursuit si asa mai departe.
Cumpara niste jocuri, apar jocuri bune in perioada asta si poate ai ratat ceva pana acum. Kinect nu cred ca va fi doar 550 ron, parca urma sa coste 150$ (echivalentul a 150EUR). Despre iPod... nu stiu ce sa zic, ar putea fi o varianta buna, dar cred ca un music player nu merita atat de multi bani (chiar daca este cel mai bun din categoria sa).
Cum spunea si erik95 mai bine iti iei jocuri ca acum nu te poti plange ca nu sunt, iar unele titluri chiar nu trebuie sa le ratezi...
As vrea sa iau mw2 sau bfbc2 , ma intereseaza mai mult mp dar si storyul sa fie cat de cat frumos ...Ce imi recomandati?
Niste argumente please
Bookmarks