Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 148 of 492 FirstFirst ... 48 98 138 146 147 148 149 150 158 198 248 ... LastLast
Results 2,941 to 2,960 of 9837

Thread: Decizii

1. #2941 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Prince of Persia este un joc bun, chiar daca devine repetitiv si nu are cea mai buna poveste. Artistic vorbind este un joc extraordinar, este foarte relaxant, are o grafica buna, sunet OK, poveste decenta... eu cred ca merita achizitionat.

2. #2942 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Battlefield Bad Company sau Rainbow Six Vega?

3. #2943 SP
    Sunt 2 jocuri din generatii diferite. RS: Vegas a fost lansat in 2006, fiind abia primul an al consolelor Xbox 360 si PS3 pe piata. Battlefield a fost lansat abia in 2008, cand deja producatorii se obinuisera cu generatia actuala de console. Online nu vei gasi prea multi jucatori in niciunul dintre ele, poate doar in Bad Company sa mai gasesti niste jucatori, dar acestia vor juca probabil la un nivel mai inalt. Pe partea de singleplayer RS: Vegas castiga detasat, e mai lung si are o poveste mult mai buna. Ca si sunet ambele sunt jocuri foarte bune, grafica este mai buna in Bad Company (lucru absolut normal, avand in vedere cand au fost lansate cele 2 jocuri).

Un alt lucru la care trebuie sa te gandesti este stilul tau de joc. Daca preferi o abordare mai tactica, mai realist atunci Vegas ar trebui sa fie alegerea ta. Daca preferi hartile mai mari, replicile mai amuzante, sa faci totul aproape singur (chiar daca ai 3 colegi, tot tu vei face totul) alege Bad Company.

Eu zic sa faci un efort (mai ales ca sunt jocuri ieftine) si sa le cumperi pe amandoua. Sunt 2 FPSuri excelente.

4. #2944 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Sa cumpar Batman AA ? Imi place Batman, dar nu sunt mare fan, iar demo-ul nu m-a dat pe spate. As vrea si niste argumente ( de ex., vreau sa stiu daca e cu ceva diferit de demo sau daca tot jocul merge in acelasi stil ).

5. #2945 SP
    Member szury's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Sa cumpar Batman AA ? Imi place Batman, dar nu sunt mare fan, iar demo-ul nu m-a dat pe spate. As vrea si niste argumente ( de ex., vreau sa stiu daca e cu ceva diferit de demo sau daca tot jocul merge in acelasi stil ).
    Eu nu sunt fan batman deloc dar jocul este cool. Nu stiu cum ii demoul. Jocul este ieftin acum. eu zic ca merita. Daca iti plac jocurile action adventure iti mai recomand Bionic commando (un joc foarte underrated)

6. #2946 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Batman e un joc foarte bine facut, cu gameplay solid si atmosfera pe masura. Nu degeaba a fost Game of the Year. Daca iti plac action-urile, nu trebuie ratat.

7. #2947 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Nu am jucat demoul, dar iti garantez ca jocul face toti banii. Are o poveste buna, un gameplay antrenant, grafica si sunet top notch si e si destul de lung /fara sa treneze finalul aiurea/. And on top of that, il poti cumpara pe destul de putini bani, atat nou, cat si SH.

8. #2948 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar

Si eu am fost cam sceptic in privinta Batman AA,l-am jucat la mult timp dupa lansare.Ce pot sa zic este ca nu o sa fi dezamagit,este unul dintre cele mai bune jocuri aparute anul trecut.Gameplay-ul este foarte bun,spre uimirea multora,povestea este una usoara,nu exceleaza,dar este bine construita.Pe mine m-au dat pe spate caracterele,nu vreau sa dau spoilere,unele boss-fights au fost foarte fun.Cumpara-l,merita.

9. #2949 SP
    Member axel's Avatar
    Call of Duty Black Ops PC sau Call of Duty Black Ops xbox 360?

10. #2950 SP
    A mai fost pusa intrebarea.
    Quote Originally Posted by szury View Post
    Call of duty: Black Ops pentru PC sau xbox (nu-s bun la FPSuri pe consola)
    Si inca o intrebare: Daca il iau pentru PC atunci pe DVD sau steam? (daca il iau pe DVD nu pot juca pe steam?)
    Si raspunsurile:
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Pe Xbox! Feeling mai bun si cu ocazia asta te mai si antrenezi la FPS-uri de console.
    Quote Originally Posted by l0st View Post
    Mai bine il cumperi pentru Xbox......si daca il cumperi pe dvd il poti juca pe steam e la fel ca MW2 indiferent ce versiune ai,toate se joaca cu ajutorul steam-ului!
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    PC. Chiar tu ai spus ca nu esti bun la FPSuri pe consola, deci multiplayer-ul nu te va atrage prea tare. Cumpara-l prin Steam, asa il ai sigur in prima zi. Daca vrei il poti cumpara si pe X360 peste cateva luni.
    Quote Originally Posted by kside View Post
    PC pentru mouse si pt grafica - daca ai PC hardware decent, mouse decent, monitor rapid -> cea mai aratoasa grafica.
    Consola pt comoditate - control standardizat, fara probleme cu licente la instalare, update drivere, setari video.

11. #2951 SP
    Member amidacos's Avatar
    Hmmmm... Zilele astea mi-am vandut PS2-ul, si as vrea sa cumpar ceva din acesti bani. Am 550 RON dar se mai poate adauga ceva daca ma decid. Am restrans posibilitatile la ipod/kinect. Ce ziceti ca merita mai mult? Sau poate aveti vre-o idee ce mi-as putea cumpara...

12. #2952 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Eu as spune un ipod.Sau sa mai astepti pana se lanseaza kinect.Este posibil ca aceasta jucarie sa fie doar un fas si nu vei ajunge decat sa o vinzi ca si ps2-ul.

13. #2953 SP
    Mai bine de cei 550 Ron iti cumperi jocuri. Apare Black Ops, Hot Pursuit si asa mai departe.

14. #2954 SP
    Member amidacos's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Mai bine de cei 550 Ron iti cumperi jocuri. Apare Black Ops, Hot Pursuit si asa mai departe.
    Sincer, Black Ops nu ma intereseaza. Ce mai cumpar anu asta e AC:B, pentru care am bani separati. Si Black Ops dar poate mai tarziu, si pe PC, nu-s bun la shootere pe console.

15. #2955 SP
    Cumpara niste jocuri, apar jocuri bune in perioada asta si poate ai ratat ceva pana acum. Kinect nu cred ca va fi doar 550 ron, parca urma sa coste 150$ (echivalentul a 150EUR). Despre iPod... nu stiu ce sa zic, ar putea fi o varianta buna, dar cred ca un music player nu merita atat de multi bani (chiar daca este cel mai bun din categoria sa).

16. #2956 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Cum spunea si erik95 mai bine iti iei jocuri ca acum nu te poti plange ca nu sunt, iar unele titluri chiar nu trebuie sa le ratezi...

17. #2957 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    urma sa coste 150$ (echivalentul a 150EUR).
    WTF?

18. #2958 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Da, daca nu stiai, asa se "transforma" mai nou, de pe la inceptului lui 2009.

19. #2959 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Deci sa presupun ca diferenta de 40% (in favoarea lui Euro) nu conteaza...

20. #2960 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    As vrea sa iau mw2 sau bfbc2 , ma intereseaza mai mult mp dar si storyul sa fie cat de cat frumos ...Ce imi recomandati?

Niste argumente please

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 148 of 492 FirstFirst ... 48 98 138 146 147 148 149 150 158 198 248 ... LastLast