MAG
Printable View
MAG
Bad Company 2
Thanks.O sa imi cumpar Bad Company 2 :).
Pacat ca nu i-ai acordat mai mult timp, sunt sigur ca te-ar fi prins pana la urma :) Eu de exemplu sunt level 55, am destule ore jucate la activ si in niciun caz nu-l prea mai joc pentru ca m-am plictisit. Motivele sunt altele.. BBC2 fiind unul dintre ele :D Besides, toata lumea era n00b la inceput, chiar si vestitul cristache, fost nr. 6 worldwide ;)
Ai dreptate,nu i-am acordat prea multa atentie pentru ca am ajuns pana la level 15-17(nu mai stiu exact) si am pierdut interesul cand vedeam ca sunt macelarit si terminam meciurile cu 5 kills 20 deaths.Oricum,am jucat Beta pe PC si Demo pe PS3 la BC2 si eram destul de priceput zic eu(mereu ieseam in top 3).Ne vedem in-game dupa Paste :D.
PS:Uite ca mi-ai facut pofta de UC2 MP si chiar acuma incerc sa vad daca mai stiu ceva lol.
Vreau sa profit de preturile care le au cei de la GameShop la jocurile de xbox 360, dar din lipta de bani nu ma pot extinde la cumparaturi cat as vrea, asa ca...voi ce imi recomandati? Monster Jam + NBA 2k9 sau Dead Space?
dead space :p
Dead Space.
ipad vs iphone 4g?
(laptop nu am ,iar telefon am iphone 2g)
le poti cumpara maine? ce tampenie mai e si asta? iphone 4g..nici nu stie cum o sa se cheme..dap'i specificatii clare..teste etc
ipad...e la moda in america si lansat...sa inteleg ca ti-l poti lua? sau e doar un post
din aceeasi serie intreb si eu: honda civic facelift 2012 sau vw scirocco?
Si eu tot cu gameshop-ul. Bully Scholarship Edition, sau Clive Barker's Jericho?
Clive Barker's Jericho
Bully!
..uneori roata merge foarte greu sau chiar nu se invarte deloc.
MonkY, ti-am zis eu ca ar trebui bagat un "irony tag" gen ala de spoiler :evil:
Simplu
/irony on
/irony off
I did good?:D
Lada Niva si Nokia 1680. :nuts: