Mai degraba ГАЗ-М20
Printable View
Mai degraba ГАЗ-М20
I say Nokia 1100 (lanterna cu telefon)
On: Bad Company 2
Bad company 2 sau Modern warfare 2 ?
BC 2
Bad Company 2 !
Modern warfare 2
Daca ai o echipa cu care sa lucrezi, BFBC2... dar asa, mie-mi place mai mult MW2, poate pentru ca e mai arcade.
Bad Company II
stiu ca la thread-ul asta ar trebui sa postez ceva de genu : X sau Y ? Ei bine de data asta o sa fac o exceptie . Tocmai mi-a ajuns ps3-ul si am numai Assassins creed 1 de la un prieten . Am 150-200 de ron pusi "la ciorap" si vreau sa stiu ce jocuri as putea sa cumpar de ei . Care ar merita ? care au un multi player foarte bun si totusi nu costa 150 Ron jocul . As prefera 1 fighting game , un shooter si un rpg . Cat mai multe sugestii va rog . Multumesc anticipat :D
nu iti ajugn 150 de ron pentru 3 jocuri...
deci gow3 ..gow collection si heavy rain cam sar din discutii in conditiile spuse de tine la inceput
cam ce vrei tu..fight ..shooter ...rpg etc:
street fighter 4 ... killzone 2 ...... uncharted 1..2...infamous
Sfatul meu e sa lasi aparitile noi pentru mai tarziu, nu are rost sa dai acum 150-200 ron pe un joc cand il poti lua peste cateva luni la 100ron. Desigur daca esti fan infocat GoW vei lua GoW 3 acum, chiar daca are un pret relativ mare.
Fighting: Soul Calibur IV/ Street Fighter IV. Ambele sunt foarte bune si au un pret mai mult decat decent.
FPS: Killzone 2/Bad Company/ CoD 4/ BioShock/ UT3/ Resistance 1&2/ Rainbow Six Vegas. Oricare dintre ele, toate sunt la fel de bune in opinia mea.
RPG: Oblivion/ Fallout 3
Mai bine iti iei un joc care sa il joci mai mult, decat 3 care dupa ce le termini te uiti la ele. BC2 sau MW2 ti le-ai putea lua pentru ca nu o sa te plictisesti asa repede. 90% dintre jocurile pe care ti le-au recomandat ceilalti au multiplayerul mort demult sau nu au deloc.Deci dupa primu run ai terminat cu ele. Sau Fifa 2010 daca iti place fotbalul.
Inca se mai joaca CoD 4, Resistance, Bad Company etc. Nu sunt la fel de multi jucatori ca la MW2 de exemplu, dar asta nu inseamnca ca nu joaca nimeni. E chiar mai bine, au ramas doar jucatori care stiu sa joace, sunt din ce in ce mai putini incepatori.
Tocmai ca singurii care mai joaca acele jocuri sunt numai "hardcore players" si dupa cateva meciuri cu ei nu iti mai trebuie nimic... Si sa mai stai si 10 minute sa cauti un meci care iti convine,te saturi repede. Pana la urma e alegerea lui ce isi cumpara: un joc mai scump, dar mult mai bun din toate punctele de vedere, joci cu romani, e mai nou, jucatori de toate nivelurile, grafica superioara sau 2-3 jocuri mai ieftine si mai proaste.Daca nu a jucat jocurile alea (cod,resistance,bc) nu mai are rost sa se apuce de ele acum. Fiecare joc e potrivit la timpul lui,nu dupa 2-3 ani de la aparitia lui.
Dupa logica ta ar trebui sa trecem imediat peste niste jocuri extraordinare ca Oblivion, Rainbow Six, Fallout 3, Assassins Creed etc. si sa jucam doar "capodopere" recente ca Dante's Inferno sau AvP. Ma rog, in ultimele luni au fost lansate destule jocuri bune, dar nu asta era ideea. In acelasi timp, daca nu a jucat GoW 1&2 n-ar trebui sa le mai joace ca sunt vechi, ar trebui sa se apuce de GoW 3 fara sa stie nimic despre povestea seriei, lucru care ar putea transforma o experienta extraordinara intr-un joc OK.
Ca tot vorbeam de numarul de ore jucate. Daca faci quest-uri secundare Fallout 3/Oblivion te tin in priza mai mult de 50 de ore.
Am si eu o nedumerire :
Vreau LBP GOTY si GoW Collection ( GoW3 il iau chiar dupa el ) , si nu stiu ce sa iau in mai . As fi vrut sa iau in mai LBP ( asa sa iau o pauza de la kill-uri ) si in prin iulie dupa ce vin din vacanta sa iau GoW . Si sunt nedumerit, Sackboy imi spune sa iau LBP in mai dar Kratos imi spune sa iau GoW. Iau o pauza la sfarsit-ul lui iunie - inceputul lui iulie cand sunt in vacanta . Deci voi ce ziceti LBP acum si GoW in iulie sau GoW acum is LBP in iulie ?
Stiu sigur ca multi o sa spuneti GoW dar vreau si motive , si nu dinalea " GoW e mai bun" , ceva care sa ma faca sa il iau acum .
Gow deoarece are una dintre cele mai bune povesti.
Eu as merge pe GoW acum, pentru poveste si pentru ca il termini si gata. Iar LPB in Iulie pentru ca are foarte mult content (au ajuns la 2 milioane de harti) pe care nu-l poti descoperi, asa, de-odata, o sa iti ia ceva.