GTA IV ( unul dintre cele mai apreciate jocuri de pe aceasta generatie de console) si Darksiders.
Printable View
GTA IV ( unul dintre cele mai apreciate jocuri de pe aceasta generatie de console) si Darksiders.
Intle core 2 Quad core Q8300 2.5 Ghz e bun de ceva?
Alt procesor ce imi recomandati pana in 6 mil? Multumesc anticipat
psp sau nds?
PSP imo! :)
PSP
NDS
PSP si cand te saturi il dai la schimb pt un NDS :)) ... desi eu dupa 1 an inca nu m-am saturat de el :-? . Prinde bine in orele de franceza , economie, s.a. :-j sau cand calatoresti ;)
Da-ti si voi motive, ca altfel iese fanboy-ul din voi :D. De ce Psp/Nds?
@Christyan: Pe Psp ai o caruta de jocuri cu o grafica net-superioara Nds-ului. Adica daca te intereseaza in general doar jocul in sine ( si nu partea fun ) Psp-ul e perfect, mai ales ca la E3 vor aparea informatii despre alta varianta de Playstation Portable. Totusi desi poseda o grafica mai slaba, Nds-ul are cele mai funny jocuri. Plus ca s-a anuntat un Nds cu jocuri 3D in viitor.
Acum mai ramane doar sa compari si sa veti care ti se potriveste mai bine :D. Succes si sper ca ti-am fost de ajutor !
Edit: Am uitat sa spun ca toate prequel-urile jocurilor de pe ps3 se lanseaza pe Psp ( God of War: Chain of Olympus; God of War: Ghost of Sparta; Resistance: Retribuition, etc. ).
DS e mai ieftin si la momentul actual are mai multe jocuri bune. Depinde si de ce console ai mai avut, daca esti fan Nintendo alegerea e clara, daca ti-au placut jocurile facute de Sony alegi PSP. Daca esti genul de om care pune accent pe grafica, iti recomand un PSP.
Te sfătuiesc să mergi pe PSP, pentru că sunt foarte multe jocuri bune și se vor lansa �ncă 8 numai luna viitoare.
DS-ul are joculețe interactive, dar nu te pot ține multe ore �n fața lui...
foarte frumos spus DevilBringer . thanks ;) . Da ca sa ii raspund la intrebare domnului "Mafiosu" : nu , nu ma duc la scoala ca sa ma joc pe PSP , dar sunt multe ore la care profesorii is ceva de genu "ascult 3 elevi ora asta , restu puteti sa faceti ce vreti " . In plus , in perioada aceasta majoritatea mediilor sunt incheiate asa ca nu ne mai asculta si nu ne mai preda nimeni .
Eu am raspuns la aceea intrebare vorbind din proprie experienta , nu din fanboy-ism :-j . Puteam sa jur ca tu o sa alegi NDS-ul . Mie mi se par jocurile pt PSP mult mai interesante si nu sunt toate atat de casual (vezi god of war , dantes inferno etc ) . Nintendo DS-ul seamana oarecum cu Wii-ul : majoritatea jocurilor sunt rated E iar foarte multe sunt monotone si nu merita sa dai banii pe ele (bine-nteles ca sunt exceptii precum Zelda , Mario , Donkey Kong etc ) . Pe PSP de asemenea poti sa te uiti la filme , poti asculta muzica , grafica este cu mult mai avansata fata de DS dar bine-nteles nu ai acel feature specific consolei nintendo : Touchscreen-ul . Acestea sunt argumentele mele pro si contra si nu sunt alese din motive simple precum fanboy-isme copilaresti pe care se pare ca le intalnim de fiecare data la Mafioso :-j .
BTW sa nu imi spui mei ca tu de fiecare data esti cu nasul in carte si ca esti cel mai atent din toata clasa pentru ca nu o sa te creada nimeni ;) . Trust me .
On : Demon`s souls sau Dragon age origins (clar ca dragon age origins , asai mafioso ?;) doar Demon`s souls e un amarat de rpg exclusiv pentru ps3 :-j).
GOW3 sau RDR ? le iau pe amn2 dar am cam ramas in urma cu jocurile in ultima vreme.. :D
GOW3 ca-l termini repede si e o experienta foarte tare, dupa care-l vinzi si-ti iei RDR :D
Merg pe GOW3 ca e si mai ieftin momentan e timp si de RDR :D:D
THANKS.
Hai ca PSP-ul nu e PERFECT cum zici tu ( haiii ca ai si tu puuttiinn fanboy in tine lol)- glumesc, nu te supara ( bine ca PSP-ul chiar nu e perfect)
Daca mai ai vreo consola acasa ( nu portabila) as alege DS-ul pentru ce are alt gen de jocuri, foarte bune contra plictiselii.
Daca nu mai ai vreo consola sau ai dar vrei sa gusti acelasi jocuri si cand nu esti acasa alege PSP-ul.
Mda... Am incercat sa fiu impartial, vad ca nu mi-a iesit :D. Oare trebuia sa spun mai multe despre Nds :-/ ? Hai ca ma revansez : Nici cu Psp-ul nu te poti juca afara vara din cauza ecranului, durata bateriei e destul de scurta, cablul pentru incarcat e "gigantic" + faptul ca si consola este destul de mare, cea ce il face neincapator in buzunar ( cu exceptia ultimii, sa fiu al naibii daca Nds-ul ar avea aceleasi probleme ).
PS: N-am zis ca Psp-ul e perfect :D.