@X Zaktan XI:Crash Team Racing & Wipeout 3 daca iti place race-ingul,nu depasesc 12$
Printable View
@X Zaktan XI:Crash Team Racing & Wipeout 3 daca iti place race-ingul,nu depasesc 12$
Mai bine te orientezi catre un samsung sau philips
Tekken 6 sau Street Fighter 4 ?
Ma intereseaza sa nu aiba un control foarte greu si sa fie bun offline multiplayer-ul ! Care credeti ca e merita mai mult ?
Street Fighter 4 pentru o adevarata experienta de fighting.
Tekken 6 se poate juca cu toata familia daca sunt in stare sa apese cate doua butoate simultan.
Pai vreau si asa sa ma puna pe mine la incercare dar vreau sa ma joc si cu familia. Si nu am Fighting Stick-uri , vreau sa joc din DS3-uri .
Dar SF 4 se joaca bine din DS3 sau daca nu ai stick nu e prea interesant ? Mortal Kombat , de ce ?
Dar care e cel mai distractiv si te tine toata ziua cu mana pe controller ?:D
dupa mine cel mai distractiv e mortal kombat.
sf4 e cel mai bun dedeparte, dar e si cel mai greu de jucat pentru un prieten care vine la tine si vrea sa apese pe butoane.
SF IV e cel mai complex dintre jocurile de gen existente pe PS3. Daca vrei un joc usor de invatat incearca orice altceva.
My bad.. cand am zis "stick" m-am gandit la controller. Din DS3 joc si nu este greu deloc. Cel mai distractiv este Mortal Kombat (fatalitati, brutalitati eroirce, etc.). Daca vrei ceva competitiv cu adevarat cumpara SF4. Daca vrei ceva cu sabii atunci poti cumpara Soul Calibur. Daca vrei ceva smash up cumpara Tekken6.
---------- Post added 09-01-2010 at 09:51 PM ----------
Te rog sa incerci combo-challengeurile de 10 de la Mortal Kombat si mai vorbim. :)
Demon's souls sau Mw 2 ?!:wall:
Doua genuri total diferite dar ambele imi placcc 8-}8-}
Demon's Souls
Demon's Souls
MW2..la demon souls cum zice si laurentiu..mai mult o sa te enervezi...la mw2 funnnnnn
alege, vrei shooter sau rpg? it's that simple. Si ca sa te ajut, da, vrei shooter ;)
nu am jucat nici unul dintre ele..dar as alege mw2 pentru multiplayer:)
Demon's Souls all the way baby....shootere gasesti la orice colt.