N-am jucat PoP, dar acum joc Just Cause 2 si mi se pare foarte bun. Are cateva lipsuri ( povestea - totusi poate se schimba ceva pe parcurs, voice acting), dar este foarte distractiv si ofera multe posibilitati.
Printable View
N-am jucat PoP, dar acum joc Just Cause 2 si mi se pare foarte bun. Are cateva lipsuri ( povestea - totusi poate se schimba ceva pe parcurs, voice acting), dar este foarte distractiv si ofera multe posibilitati.
+1 pentru Just Cause 2
De cand a aparut am zis ca il cumpar dar din pacate nu l-am achizitionat nici in ziua de azi. Las' ca am revansez eu!
Deocamdata nu pierzi nimic (din pacate) daca nu joci PoP: TFS...
Ce sa-mi iau:
Fallout 3 simplu + DLCuri de pe PSN sau Fallout 3 Game of the Year Edition - PS3 ??
Ies mai ieftin cu GOTY, dar am auzit ca are ceva probleme. De asemenea as dori sa stiu daca la GOTY DLC-urile sunt pe disc si le poti instala cand vrei sau sunt sub forma de voucher (DLC redeem codes)?
Have fun,
L.
Si pe mine ma bate gandul sa-mi cumpar Fallout GOTY, dar nu am auzit ca ar avea probleme. Este adevarat?
Daca l-a cumparat cineva si are probleme sa ne spuna si noua.
DLC-urile sunt pe disc.
Si addon-urile cumparate de pe store sunt cu probleme la fel ca versiunea goty, deci iti recomand versiunea goty din motive financiare.
Damn :-? Eu am jocul in colectie de destul de multa vreme /cumparat, desigilat, inmagazinat/ si chiar intentionam sa-l joc in apropiere de lansarea lui New Vegas.. sper sa mai scoata ceva patch-uri pana atunci daca ziceti ca sunt probleme. Ma refer la versiunea de PS3.
Am eu GOTY pt ps3 si DA , are probleme.Iti da freeze la consola .. cam des 1-2 ori pe zi ca sa zic asa.DLC urile din momentul il care ai bagat cd ul le instaleaza automat.
Cand avansezi in joc , e un perk care iti dezvaluie toate locatiile.Sa nu il iei pentru ca nu o sa mai ai 1-2 freeze pe zi , o sa ai 1-2 freeze la 30 min =)).CU cat avansezi in joc , se aduna mai multe date , cu atat se blocheaza mai rpd.Oricum am reusit sa il termin 100% fara probleme cu freezuri cu tot.
Kane & Lynch 2 sau Just Cause 2?
Just Cause 2, 100%. Note pentru Kane and Lynch 2: Destructoid 1/10, Eurogamer 4/10, GiantBomb 4/10, Joystiq 5/10, TechDigest 6/10
mda, am vazut si eu review-ul de pe giantbomb a lui grasu ala si chiar ma enerveaza, nu poti spune ca primul Kane & Lynch era un joc urat, fat bastard !!
chitara din guitar hero metallica sau cea din rock band the beatles(pentry xbox 360)?
Metallica, desigur!
Nu e neaparat o intrebare pentru a ma indruma in a cumpara un produs ci e mai mult ca sa vad care ar fi mai popular printre consolisti si sper ca nu exista un thread mai potrivit pentru asa ceva:
Call of Duty Black Ops sau Medal of Honor? Va rog sa specificati si platforma(poate si un mic "de ce").
Eu as merge pe Black Ops, o sa fie plin multiplayer-ul de lume.. si din multiplayer teaser aparut pe Live, chiar arata bine. Despre Medal of Honor am citit un articol nu tocmai magulitor in Level (desi, era un fel de versiune beta - avea destule bug-uri). Oricum pana nu le vedem pe amandoua in actiune nu vom sti care e mai bun.
Tot pe Black Ops merg si eu, jocurile CoD in general au avut un mod story bun ( chiar daca foarte scurt in ultimii ani), iar multiplayer-ul a fost excelent. Vanzarile vor fi probabil foarte mari, deci vor fi oameni in MP pentru o perioada lunga. MoH este in productie de ceva timp, iar eu sper la o campanie ceva mai lunga comparativ cu FPSurile din ziua de azi. Beta-ul a stricat putin din impresie, CoD pare mai cinematic si mai dezvoltat in MP. Ambele merita cumparate, dar eu as lua CoD prima data.
Darksiders sau Prince Of Persia: The Forgotten sands ?
Darksiders, normal!!!
Darksiders.You just can't go wrong with WAR >:).