Doar aici mă pot pronunța.
Mafia 2 clar.
Printable View
Daca ar fi dupa mine as lua in felul urmator:
-Tekken 6
-Mafia 2
-Dead Space
Il sustin pe psypc2.
Eu zic:
Tekken 6
Mafia 2
Bayonetta
Un singur lucru e clar: Mafia 2.
Intre SF4 si Tekken 6, tine de gusturi. La fel si Bayonetta si Dead Space; nu au foarte multe in comun cele doua si ar trebui sa alegi ce iti place tie.
Tekken 6
Mafia 2
Dead Space
ABSOLUT!
Street Fighter 4
Mafia 2
Dead Space
Neaparat Mafia 2, nu cred ca poate fi comparat cu Kane&Lynch 2. Daca vrei un fighting bun, as alege Super Street Fighter IV, SF4 este totusi considerat cel mai bun fighting game de pe actuala generatie. Intre Bayonetta si Dead Space tine foarte mult de gusturi, cum mie nu mi place stilul japonez ( cu foarte putine exceptii), as alege Dead Space ( un horror excelent).
Multumesc pt. sfaturi... mi-am facut cat de cat o idee :) (astept Mafia 2 si dupa comand restul)
Resident Evil 5 vs Batman AA vs Splinter Cell Conviction ?
Batman AA > Splinter Cell Conviction > Resident Evil 5
Street Fighter 4/Mafia 2/Dead Space.
SF4,o experienta uimitoare.Nu stiu cate persoane se mai joaca acum online,dar banuiesc ca cei de pe forum inca o fac.
Mafia 2 este un must-have,ma rog,asa pare din ce a fost anuntat pana acum,nu ar trebui sa dezamageasca.
Dead Space inloc de Bayonetta din motive personale,nu prea imi plac jocurile de genul acesta(anime'ish).
PS: Sorry,ma uitam pe pagina 132 si credeam ca este ultima :wall:.
Eu zic Batman AA pentru ca ai multe lucruri de facut,multe gadgeturi,povestea buna etc;Splinter Cell Conviction e fun cat tine povestea(4-5 ore) si daca nu joci in multiplayer nu se merita;Resident Evil 5 e fun la inceput,dupa,tinde sa devina repetitiv iar povestea e mehhh.:)
Thanks :) Nu m-am apucat inca de cumparaturi.. trebuie sa-mi vina 3 jocuri marti, dupa mai vedem.
@Spike2k Eu te-as sfatui sa mergi pe Splinter Cell: Conviction, toate au poveste buna, atat cat si gameplay - dar online-ul este un plus.. mai pierzi timpul dupa campanie.
Splinter Cell ( like d'uh, pana si acum incing xbox-ul cu tovarasii la un face-off, si mai ales daca esti fan SC, merita absolut)
Batman AA ( Nu pot spune decat, EPIC! )
RE5 ( Sunt un mare fan RE dar fata de celalalte mentionate de tine, asta trebuie sa fie pe locul 3 )
mda nu stiu ce sa zic, Splinter Cell e frumos dar e scurt iar online-ul nu ma intereseaza (prefer fps-urile online)
am sa merg pe Batman AA thanks
Read dead redemption acum VS strans bani pt tona de jocuri care o sa apara in toamna ( TDU2, Naruto UNS2, etc)
red dead redemption acum + strangi bani dupa