Pai,ai putea alegel SLIM pentru ca este mai silentios,mai mult nu zic,dar intreaba un posesor care a avut si PS3 FAT
Printable View
Eu as zice FAT din simplul motiv ca maj avem FAT si stim sigur ca nua re vreo rpoblema de fabricatie..Slim-ul fiind un mdoel nou paote avea ceva ascuns(vezi problema cu lentia din egenratia SCPH 70004-75004 PS2)De asemenea la pretul ala beneficiezi de jocul KZ2,insa Slim-ul iti ofera un HDD mai mare(lucru care nu te ajuta prea mult IMO)
Concluzie:FAT All the way:rulez:
cumpara modelu care ii mai ieftin . sau daca iei pe celalalt , macar sa merite banii (sa zicem ca dai 100 de lei pt un hard cu 40 GB mai mare :P)
.diferenta este de joc...fat are joc slim nu are..amandoua au acelasi pret 1299 lei:)
poi la pretz sunt la fel...dar ps3 fat stiu ca nu are probleme iar cel slim nimeni nu stie daka are putea avea probleme...
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
Klaus nu prea stiu pe cineva care sa le fi avut pe ambele...
Enthroll am vazut ca are acum slim..Inainte juca kz2 deci banuiesc ca a avut FAT
slimul ar fi mai bun doar cu acei 120 de gb si consuma mai putin si e mai mic fata de grasan
Ia-ti slim e mai nou. Ce rost are sa cumperi modelul vechi... e mai micut mai finut :P
@alexdeagle si eu am avut ambele console momentan am doar slim-ul
MK vs DC vs Soul calibur 4? (xbox360)
MK vs DC. e uber fun!
Soul Calibur 4
Soul Calibur 4 all the way
soul calibur IV e mai interesant
Si eu prefer Mk vs DC
In ultima vreme sunt tot mai hotarat sa strang bani pentru o consola noua
PS3 sau XBOX 360 ? Motivati