Cumpără stick-ul...apoi restul. Stick-urile sunt rare...celelalte le găsești �n orice magazin.
Printable View
Cumpără stick-ul...apoi restul. Stick-urile sunt rare...celelalte le găsești �n orice magazin.
nu uitati totusi ca PS Eye are si mic incorporat (ce poate elimina headsetul :P )
simplu..daca ai bani cumpara-le pe toate..daca nu ai bani de toate..cumpara acel produs care crezi ca o sa-l folosesti cel mai mult..si cel care te atrage:)
Asta citeam si eu pe net zilele astea insa nu eram sigur daca elimina headsetul.
Sau cel putin pentru o vreme poate fii folosit pentru a comunica cat de cat pana iau ceva mai bun?
Cred ca raman la varianta PSeye pentru inceput daca pot folosi micul incorporat. Pentru ca mai apoi sa iau inca un controller si in final un arcade stick + headset.
Normal ca le voi cumpara pe toate in final. Doar ca momentan nu dispun de fonduri pentru a le achizitiona simultan.Quote:
simplu..daca ai bani cumpara-le pe toate..daca nu ai bani de toate..cumpara acel produs care crezi ca o sa-l folosesti cel mai mult..si cel care te atrage:)
eu am testat si a mers perfect. si headset-eye si eye-eye. ;)
ps: tinand cont ca poti folosi orice headset BT si unele sunt chiar ieftine nu cred ca e un impediment achizitia castii.
2nd DS3 numai daca joci cu cineva langa tine si asta des. in rest il iei degeaba.
cheers
Call of Juarez-Uncharted-Resistance-Little Big Planet-SOCOM: US Navy SEALs Confrontation
p.s. Vreau un joc care sa ma tina ocupat :D
sa cumpar dead space sau gears of war 1:)
Dead Space
Gears1
Gears of War
eu vreau sa il cumpar pentru single player nu pentru live:)
Ia ambele....Very tough choice......
Batman: AA cand iese sau Wolfenstein ?
Foarte adevarat ce zice andrei1, un eye toy in loc de headset e doar o solutie temporara, am folosit eye toy-ul pt a vorbii cu my dead man team mates in killzone 2 dar il folosesc doar daca e strict necesar fiindca face o microfonie f urata iar daca dau tv incet nu-i mai aud eu pe altii iar pana la urma mi-am comandat un heaset oficial sony care e pe drum so......