PS3
Printable View
Daca iti permite bugetul amandoua, daca nu depinde ce vrei mai mult. Daca vrei grafica si destul de multe jocuri Playstation 3, daca vrei sa joci un tenis cu prietenii Wii. Cel mai bine alegi in functie de ce jocuri vrei sa joci . Daca vrei MGS4, Uncharted, Resistance, Killzone, Motorstorm, Infamous, Heavenly Sword, God of War 3 si altele mergi pe PS3. Daca vrei sa joci Zelda, Metroid Prime, Mario, MadWorld, The Conduit si altele cumpara un Wii
Ok ms pentru sfaturi :)
Ce sa aleg dintre :Skate2,Fable2,GRID si Street Fighter 4 ?
Eu unul ti-as recomanda Fable 2. L-am terminat, si mi-a lasat o impresie foarte buna. Este cam simplu jocul, dar povestea te fascineaza si ignori gameplay-ul complet atunci. Eu consider ca merita.
skate 2 :rulez:
Gandeste ce gen iti place mai mult pentru ca un fan Skate va spune Skate 2, un fan racing games va spune Grid, un fan RPG va spune Fable 2 si un fan fighting va spune SF4. Toate acele jocuri merita jucate. Intai ar merita jucate Fable 2 si SF4, cel putin asa e in opinia mea
Daca nu ai un stick mai de doamne ajuta,nu-ti recomand SF 4
Eu as merge pe Fable 2 si dupa ce-l termina, sa-si ia SF4 pt termen mediu-lung.
Fable il joci doar o data, dar SF4-ul il scoti oricand daca iti fac prietenii o vizita.
Multumesc pentru raspunsuri baieti!
Fallout 3
sau
Resident Evil 5
sau
Street Fighter IV ???
Planuiesc sa iau 2 dintre ele eventual !
Mersi la amandoi ! Cred ca am sa merg pe RE5 si Street Fighter !
Sf4 il vreau ca sa ma joc cu prietenii online/offline ! Sunt sigur ca ma va tine ocupat pt o perioada insa il voi baga la naftalina cand va aparea Tekken 6 !
Alone in the dark: Inferno sau Viking Battle for Asgard?
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
Sau Prince of Persia :D
Prince of Persia clar.