ok thx atunci voi merge pe legends of rock si daca nu gasesc a 2a optiune va fi Aerosmith
Printable View
ok thx atunci voi merge pe legends of rock si daca nu gasesc a 2a optiune va fi Aerosmith
Daca jocul de PS2 este NTSC si consola PAL nu are cum sa mearga!
trebuie sa ma decid ce joc sa joc in week-endul urmator.
Saptamanile trecute am jucat Left 4 dead si Gow 2.
Saptamana aceasta cred ca va fi CoD: World at war dar daca stiti un alt titlu va rog sa imi spuneti
Mentionez ca vreau sa joc co-op prin system link( 2 sau 3 console)
al3xxx si G3ox cred ca ati iesi mai castigati cu un Guitar Hero World Tour Guitar bundle, pentru ca chitara inclusa in pachetul respectiv are si slider touch si pretul e foarte apropiat de GH:3 sau Aerosmith. Unii zic ca e un gimmick, dar mie mi s-a parut foarte misto sa faci strum prin tap la solo-uri de exemplu si adauga o noua dimensiune jocului pe alocuri.
eu am cautat Guitar Hero 3 si ieri si alaltaieri , dar am gasit numai pentru PS3 si doar Aerosmith pentru Xbox , m-am gandit ca poate imi iau Burnout Paradise si astept sa apara GH Metalica
Dar de ce nu iti cumperi GH: WORLD TOUR?
Am si eu o intrebare pentru voi.
FIFA 09 sau NHL 09?
Pai nu prea ma omor dupa nici unul din sporturi. Caut ceva "fun" sa joc cu prietenii.
cred ca fifa ar fi cel mai bun. daca ai ps3 puteti juca pana la 7 jucatori de pe aceasi consola, sau va puteti juca online 10 vs 10. Nhl sa fiu sincer nu l-am jucat. dar joc fifa de cateva zile si e foarte distractiv. Eu as alege fifa daca as fi in locul u.
Incep sa inclin spre fifa. O sa incerc si demo la ambele jocuri dupa care revin cu decizia.
Mersi pentru raspunsuri.
NHL 09 a fost jocul de sport al anului. Si pe langa asta, considerat cel mai bun NHL ever.
Hockey-ul e oricum sportul meu preferat in materie de gaming. E mult mai alert decat fotbalul si grafica din cauza numarului mai mic de jucatori e mult mai detaliata.