Se merita sa trec de la Xbox360 la ps3.... sa fac schimb..intre un Xbox360 Elite jasper si un Ps3 slim de 120 Gb dar nu are garantie si imi da 2 jocuri fifa 08 si naruto+ o diferenta de 1,5 mil?
acuma depinde ce consola iti place mai mult, eu nu te-as sfatui sa iti dai xbox-ul la schimb pt un ps3, mai ales datorita gamepadului la ps3 care e oribil si iti piere toata pofta de joaca.
PS: iti spun din experienta ca fost posesor de ps3
Sau sa schimb xbox-ul meu cu un ps3 phat de 80Gb+4 jocuri+un psp????
Scz de double post
Totul depinde de tine si de jocurile pe care vrei sa le joci,daca te atrag jocurile precum god of war 3 si uncharted 2 nu mai sta pe ganduri.Iar de faza cu gamepad-u nu are rost sa iti faci griji iti spun ca fost posesor de xbox ca nu e mare diferenta intre cele doua.Dar ai grija ca cele 2 console sa fie in stare buna!!
Sa iau RDR acum sau sa dau precomanda la Mafia 2 care e la un pret mai mic ( Gameshop) si sa iau RDR mai incolo ?
La Mafia 2 nu trebuie sa argumentezi nimic, doar cand auzi ca apare Mafia 2 trebuie cumparat neaparat
Doar cand stai la o Corona cu anumiti useri de pe acest forum sti ca a meritat sa iei RDR. Deci eu zic RDR![]()
Bookmarks