@eagle-eye Aceste 2 jocuri nu au nici o legatura intre ele,dar alege Demons Soul fara reprosuri![]()
@eagle-eye Aceste 2 jocuri nu au nici o legatura intre ele,dar alege Demons Soul fara reprosuri![]()
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 sau Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 Collectors Edition ?
Collector's, eu mi-as cumpara Collector's Edition US daca s-ar anunta. Normal Edition e 200 lei la Web, am sa-l intreb si de Colletor's EU. Deci, cum a zis si Honord, plain simple.
Consola SONY PS3 slim 250GB, Blu-Ray + joc Uncharted 2 & Dirt2
sau
Consola PS3 SLIM 320 GB MOVE BUNDLE
Multumesc!
depinde de ce diferenta de pret intre ele.....eu as merge pe a doua varianta pentru ca Uncharted 2 + dirt 2 sunt mai ieftine daca le iei separat decat daca ai lua PS Move separat.
Acum depinde si daca ai de gand sa joci vreun joc care foloseste move.
+ 1 la ce a zis DevilBringer
250 de giga sunt mai mult decat suficienti, iar cele doua jocuri din bundle sunt top class. Eu zic ca pentru Move poti sa mai astepti cateva luni bune fara sa-ti para prea rau.
Ia-l pe cel cu Uncharted 2 si Dirt 2, foarte bune jocurile, pentru Move nu prea sunt jocuri acum, deci nu prea o sa ai ce sa joci.
Daca diferenta de pret e foarte mica, cumpara PS3 Move Bundle. Ai mai mult spatiu de stocare (desi nu e necesar), iar Move valoreaza mai mult decat cele 2 jocuri pe care le poti cumpara la un pret decent (plus ca apare Uncharted 2 GoTY).
Bookmarks