Lara Croft !!
E superb, merita tot![]()
Eu m-am plictisit repede de LCGOL.. Dead Nation pare mai amuzant din filmulete. Pacat ca e PSN exclusive..![]()
se merita sa cumpar BlazBlue daca mai am si Tekken 6 si Soul Calibur 4? Mie sincer mi se pare destul de tareseamana foarte mult cu Guilty Gear. Da totusi vreau sa mai aud cateva pareri
![]()
UFC 2010 Vs. Guitar Hero: Van Halen
Ambele pe PS3. Mentionez ca nu sunt fan Fighting, dar m-ar tenta oarecum un fighting game, si astept niste pareri cum ca UFC ar fi "alesul"
Multumesc anticipat !
Dead Rising 2 vs Castlevania:Lords of Shadow
Vreau ceva care sa ma tina cu ochii lipiti de tv ceva timp![]()
Castlevania: Lords of Shadow !!!
-Chupacabra
-Bampiri
-Werewolfs
-Werewolfs riding Werewolfs
-BIG STUFF
-Vampire Killer
@ineedmoney93 Daca chiar vrei un rhythm game mai bine iti cumperi RockBand3.Ca fighting game iti recomand SSFIV sau UFC 2010,dar tind mai mult spre SSFIV!
Sunt mai in ceata decat inainte
Ideea e ca am 12lire pe PayPal si le-as cheltui cumva, iar pe thehut am vazut aceste 2 jocuri la 9.99. Probabil ca merg totusi pe UFC.
Thanks
Eu zic Killzone 3.
Tehnic KillZone 3 mi se pare mult superior. Nu stiu daca sunt singurul, dar mie Black Ops imi aduce foarte mult aminte de Modern Warfare 1, nu vad diferente uriase intre cele 2 jocuri, desi ele sunt lansate la un interval de 3 ani si BO are vanzari incredibil de mari, ca doar e "Call of Duty", plus ca, cum era de asteptat, campania Black Ops e foarte scurta, daca iti pui mintea cu jocul o seara ai sanse sa-l termini. Bine ca pe forum poate vei gasi mai multi oameni cu Black Ops, dar si de KZ-isti romani vei avea parte destul.
Killzone3.Motivul este clar(pentru mine),imi aduc aminte de cate ore am stat in mplayer si la Radec (under 20 minutes)!
Bookmarks