Heavy Rain!!![]()
Nu am jucat Heavy Rain dar sunt convins ca e un joc foarte bun.
Demon's Souls este un joc extraordinar de bun,dar pentru a-l juca iti trebuie multa rabdare.Eu de exemplu am petrecut ~100 ore in Demon's Souls.
Daca as fi in locul tau as alege Demon's Souls.
Umila mea parere : Heavy Rain mai ales ca il poti gasi la un pret de nimic!
Dca vrei multe ore de joc cumpara Fallout,daca vrei ceva actiune cumpara Enslaved,dar parerea mea e sa nu cumperi Enslaved e foarte slabut,ca sa nu zic patetic.Enslaved Odyssey to the West sau Fallout New Vegas?
Mergi pe Fallout New Vegas!
Fallout New Vegas all the way!
Cand l-am jucat eu avea mici probleme tehnice,dar cred ca s-au rezolvat intre timp.
Enslaved, mi-a placut foarte mult povestea si grafica (in special peisajele si detaliile tuturor elementelor din jurul tau), dar nu pot sa trec cu vederea nici gameplay-ul care, desi rareori devine enervant din cauza camerei, este incredibil de distractiv. So grab your gear and go in the journey to the West!
Red Dead Redemption (sper ca am scris bine) sau Assassin's Creed II
EDIT : Si...cam in cat timp le-ati terminat?
EDIT2 : Assassin's Creed II nu Brotherhood.Srry![]()
New Vegas inca mai are mici probleme tehnicedar asta nu conteaza deoarece jocul merita!Deci nu mai sta pe ganduri..
Desi imi place mult Red Dead Redemption, te sfatuiesc sa alegi Assassin's Creed Brotherhood prima data.
Mie personal mi se pare o oarecare prostie sa joci Brotherhood inainte de AC 1 si 2 (macar 2, desi nici primul nu a fost rau), pe cand RDR nu are vreun Prequel, povestea nu se continua, lucru pe care nu pot sa-l afirm si in cazul Brotherhood.![]()
Bookmarks