Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 492 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 122 ... LastLast
Results 421 to 440 of 9837

Thread: Decizii

1. #421 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by dacris53 View Post
    am si eu o intrebare.ce mi-ati recomanda dintre x men origins wolverine,bionic commando,prototype,infamous?
    inFAMOUS

2. #422 SP
    Banned dacris53's Avatar
    vad ca pana acuma mai toata lumea a zis infamous in afara de o persoana care a zis wolverine

3. #423 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    da pt ca le am pe amandoua si guess ce imi place mie mai mult

cel mai indicat este sa vizionezi niste gameplay si sa iti faci singur o idee. gusturile fiecaruia nu se discuta

4. #424 SP
    Junior Member Markry's Avatar
    Se pare ca ma prins si pe mine virusul asta cu consolele. De cateva zile vreu sa achizitionez doua console, una ,,de casa" si una portabila. Am de ales intre:

Xbox 360
    Playstation 3 - Nu am TV cu HDMI dar il pot conecta cu un cablu VGA de pe MC (ModCh... cred ca nu e voie sa dai numele)

PSP
    Nintendo DS Lite

Eu personal aleg Xbox 360 si Nintendo DS Lite.

Xbox 360 - Pentru ca exista oficial cablu VGA si Xbox Live-ului.
    Nintendo DS Lite - Titlurile de pe PSP se gasesc pe orice consola dar in schimb DS-ula are Mario, Zelda, GTA CW, iar cand te apuca costalgia e perfect un Mario... ce vremuri...

Sfaturi?

5. #425 SP
    Member Cata25's Avatar
    Eu �ți recomand chiar invers. PS3 și PSP.
    Dacă vrei Mario �ți bagi frumos un emulator pe PSP pe care rulezi backup-uri () de Mario de pe GBA.
    Eu m-am aflat exact �n aceiași poziție și mi-am luat PS3 și PSP.
    G�ndește-te doar la c�te jocuri bune vor apărea pe cele 2 console anul ăsta și anul viitor...

6. #426 SP
    Nu cred ca se poate pune emulator pe un PSP fara a fi modat. Cu PS3 imi este frica sa nu fie probleme cum ar fi neincadrarea imaginii pe monitor, calitatea proasta din cauza VGA-ului. Pe Xbox, PSP3 si PSP apar cam acelasi titluri si nu cred ca miar conveni sa joc pe PSP3 acelasi joc ca si pe PSP dar cu grafica mai bune sau mai prosta. Pe DS poti juca aprope toate jocurile online, si am inteles ca e chair foarte frumos.

7. #427 SP
    Member Cata25's Avatar
    Nu zice nimeni să nu modezi PSP-ul. �l poți moda și poți juca numai jocuri cumpărate + backup-uri de la unele jocuri de pe console mai vechi. Iar la faza cu jocurile nu e deloc așa. Jocurile apar pe mai multe platforme de obicei, dar diferențele dintre PSP și PS3 sunt imense la jocuri.
    Și cu PSP-ul merge să te joci online, chiar mai bine dec�t pe DS. Plus că acum ai și PS Store pe PSP...
    Dacă problema la tine nu e de bani atunci �ți recomand PS3 și PSP. Altfel cumpără-ți Xbox 360 și DS.
    Sincer sper doar să nu regreți după ce cumperi consolele...

8. #428 SP
    Momentan nu e problema de bani (pentru consolele mentionate mai sus), probabil cu timpul voi achizitiona si un TV cu HDMI. Decizia e grea si mereu vrei regreta pana nu ai si celelalte console. Nu cred ca vei scapa de ,,Nu mai bine luam X?". Astept si pararea celorlalti, in special celor care au toate tipurile de console.

9. #429 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    "Nintendo DS Lite - Titlurile de pe PSP se gasesc pe orice consola dar in schimb DS-ula are Mario, Zelda, GTA CW, iar cand te apuca costalgia e perfect un Mario... ce vremuri..."

Paaai...si psp are jocuri exclusive psp...tekken , final fantasy..o sa apara si little big planet.Cat despre xbox,cred ca singurul avantaj la un xbox e faptul ca e modabil si nu mai dai bani pe jocuri ...asta e parerea mea,sper sa nu imi sara lumea in cap.Eu unu iti recomand playstation 3 si psp.Nu regret nici o secunda ca am luat psp si ps3.Jocurile sunt de nota 10.

10. #430 SP
    Pff, acuma vad ce porcarie mare ma scris ,,costalgia" lol Multumesc de sfaturi. Astept parerea unui posesor de DS Lite

11. #431 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Eu ti le recomand pe toate . Fiecare are farmecul ei si exclusivitatile ei. Eu unul chiar nu stiu ce as recomanda.

12. #432 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Recomand:
    Distractie si timp mult pierdut pe oricare dintre console.
    Sincer zic sa cauti pe cineva si sa il rogi sa te lase sa imprumuti 2 zile una din console.Apoi sa te gandesti ce iei.

13. #433 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Eu zic sa nu asculti ce zic alti ca parerile pot fi un pic... one-sided. Uita-te pe listele cu jocurile exclusive pentru fiecare platforma si decide tu care te atrag mai mult si care te-ar distra mai bine and all that stuff .

14. #434 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Markry View Post
    Se pare ca ma prins si pe mine virusul asta cu consolele. De cateva zile vreu sa achizitionez doua console, una ,,de casa" si una portabila. Am de ales intre:

Xbox 360
    Playstation 3 - Nu am TV cu HDMI dar il pot conecta cu un cablu VGA de pe MC (ModCh... cred ca nu e voie sa dai numele)

PSP
    Nintendo DS Lite

Eu personal aleg Xbox 360 si Nintendo DS Lite.

Xbox 360 - Pentru ca exista oficial cablu VGA si Xbox Live-ului.
    Nintendo DS Lite - Titlurile de pe PSP se gasesc pe orice consola dar in schimb DS-ula are Mario, Zelda, GTA CW, iar cand te apuca costalgia e perfect un Mario... ce vremuri...

Sfaturi?
    Hmmm dintre 360 si THE TREY amandoua sunt console excelente acum depinde de bugetul tau.

Dintre PSP si DS eu unul merg pe DS are niste jocuri super fun acum sunt prins cu GTA CW.

15. #435 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    fiecare parere va fi one-side cum a spus si Mika. asa s-a intamplat de fiecare data cand cineva nu e hotarat ce sa isi ia si a intrebat. si eu ti-as putea spune la fel PSP+PS3 pt ca astea le detin exclusivitatea nu ma intereseaza si nu este un criteriu de alegere a consolei PT MINE. criteriul cel mai simplu de alegere din start este bugetul. dupa care vine restul. orice alegere va trebui sa faci este strict ALEGEREA TA.

cheers

16. #436 SP
    Multumesc pentru sfaturi. Voi vedea ce aleg.

17. #437 SP
    Member octav's Avatar
    eu sincer ti-as recomanda psp si xbox 360

18. #438 SP
    NIP
    Banned NIP's Avatar
    Ce s-ar merita mai mult? Sa cumpar Prototype sau Infamous sau sa imi cumpar un PS2 la 2 mil cu 2 manse si 3 jocuri?

19. #439 SP
    Member sentyno's Avatar
    hmm fifa 09 sau gta ?
    tot aud ca gta online e super
    desi fifa <3

20. #440 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by NIP View Post
    Ce s-ar merita mai mult? Sa cumpar Prototype sau Infamous sau sa imi cumpar un PS2 la 2 mil cu 2 manse si 3 jocuri?
    PS2

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

Quote Originally Posted by sentyno View Post
    hmm fifa 09 sau gta ?
    tot aud ca gta online e super
    desi fifa <3
    Haioasa decizie.
    Da tot simpla ramane.
    E clar ca daca iubeai jocurile de fotbal nu mai stateai pe ganduri.
    Deci ia GTA.
    Online-ul la GTA nu e asa super cum ar fi vrut ei IMO. Si nici nu prea e jucat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 492 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 122 ... LastLast