Salut ! Am si eu o intebare , avand in vedere ca sunt printre cele mai renumite jocuri de PS3 : Grand Turismo 5 si Heavy Rain ?? Se merita , ca pretul lor ... inca se mai tine pe picioare dar nu este problema de buget! Astept sfaturi!
Multumesc!
GT 5 doar daca esti fan simulatoare, dar Heavy Rain e un must have (daca-ti plac povestile bune si atmosferice). Daca ai si move, cu atat mai bine.
Sunt putin in dubiu pentru ca nu stiu ce sa aleg: PS Move sau Wii.
Un Wii m-ar costa mai mult dar ma gandesc ca am mai multe jocuri de jucat, in timp ce PS Move e mai ieftin dar sunt mai putine jocuri.
Factorul esential nu e bugetul ci care dintre ele merita pentru o maimutareala mai placuta in fata TV-ului.
Pe Wii nu am incercat prea multe jocuri, pt ca nu detin personal aceasta consola. Move in schimb am acasa, si iti pot spune ca nu imi pare absolut deloc rau de banii cheltuiti.Printre altele, am jucat: Sports Champions (bestial de jucat cu prietenii), Heavy Rain, KZ3, The Fight (e nebunie, dupa 2 meciuri iti culegi resturile de pe jos)
Inca ceva, sincer, acum ca am move chiar nu as mai investi in Wii, indiferent cate titluri are...Oricum nu cred ca iti vei petrece tot timpul jucand doar titluri de "miscare". Sper sa-ti fie de folos parerea mea![]()
Dupa parerea mea , odata ce ai PS3-ul ai putea incerca Move. Nu sunt un mare fan al acestei chestii , dar dupa cate am vazut Kinect-ul este destul de laudat! Pe Wii sunt jocuri cam... Dar nu zic ca nu este frumos si Wii-ul , dar cum ai vazut pretul accesoriilor este destul de mare!
Daca gasesti vreo oferta poti cumpara Wii-ul si ai toate consolele!
Dupa parerea mea daca ai cele doua console , X360 si PS3 (am vazut ca ai cont de ambele) de sfatuiesc sa cumperi ori Kinect-ul ori Move-ul chiar daca tu ai zis intre Wii sau Move! Scuze daca am mai gresit cate ceva , scriu dupa telefon!
3-ul ca-i mai nou si mai noob friendly. Desi 2-ul e mai bun pe partea de multi nu cred ca-l mai joaca atatia,iar cei care inca il joaca sunt maestri si te vor casapi de numa
![]()
Bookmarks