Aha mersi de sfat
Sunt doua genuri diferite.TDU2 nu am jucat, dar Medal of Honor nu mi-a lasat nici o impresie, adica ma asteptam sa fie un joc bun, dar nu prea a venit cu nimic nou.Eu zic TDU2 pentru multele ore de joc.MoH este foarte scurt in story mode.
Din astea doua ti-as recomanda MOH dar daca vrei shooter adevarat ia-ti call of duty MW2 sau BFBC 2,iar daca vrei raicing shift 1/2 ,Burnout paradise,GT5...
---------- Post added 20-06-2011 at 03:41 PM ----------
TDU este o porcarie uita-te la review-uri
MOH n-am jucat, insa din ce am auzit exista multe alte FPSuri mai bune decat el, plus ca e posibil sa fie cam pustiu in MP. TDU 2... cand l-am jucat eu ultima oara, prin Martie daca nu ma insel, avea niste probleme, pe care insa e posibil sa le fi rezolvat. E un racing game diferit, intr-o oarecare masura, de orice alt joc din acest gen. Ofera gameplay openworld, destule vehicule si multe ore de joc. Grafica e decenta si e posibil sa fi ramas si cateva dintre problemele existente de la lansare. De mentionat si faptul ca nu e un joc realist. Personal as alege TDU 2.
Daca vrei neaparat sa cumperi unul dintre ele eu iti recomand Medal of Honor totusi eu iti recomand mai bine sa te uiti la alte jocuri mai bune.
@cristiochiana: L.A. Noire
@TheKingOfHate™: This one is a no-brainer. Killzone 3 + Little Big Planet 2.
Bookmarks