inFamous sau Prototype?
(PS3)
Multumesc!
Grea decizie.Eu as alege Prototype numai pt. simplu fapt ca ma tinut mai mult timp in fata tv-ului si inca ma tine,pe cand Infamous ma tinut mult mai putin(dar e un joc foarte bun si zic sa incepi cu el).
InFamous mi se pare mai atragator, Prototype are gore-ul foarte ridicat, chiar exagerat, ma rog, daca vrei sa joci un joc cu mult sange sau un joc mai normal depinde de tine....
Walkman eu as alege infamous ,am avut prototype cateva zile si nu mi-a placut depinde de fiecare, infamous nu am jucat dar mi se pare mai bun.
...depinde ce aspecte urmărești.
Dacă vrei varietate mergi pe RockBand (are compatibilitate cu toate piesele...etc). Dacă vrei dificultate mai mare mergi pe Guitar Hero (RockBand e o glumă pe expert, ce să mai...). Are și el o serie de song-uri dar...nu e prezentă afza cu compatibilitatea și aia e cam gay...
man dar de ce nu mai astepti si alte pareri? ti-a spus un om de little big planet care nici macar nu are PS3
Fifa 09 merita daca esti fan fotbal. SvR 09 nu prea merita. Eu am SvR 08 si am fost dezamagit de el. Din ce am vazut( din demo) SvR 09 nu a schimbat mare lucru. Plus ca peste cateva luni vor aparea SvR 10, Fifa 10. Deci Little Big Planet e alegerea cea mia buna dintre acele jocuri
Intradevar nu amps3 nu stiu cum e LBP insa daca as avea ps3 l-as cumpara. Sau poate nu, cine stie?!?
Insa din raspunsul lui precis si rapid se pare ca el voia de la inceput LBP insa voia sa auda asta si de la altcineva. (Ai fi cumparat LBP orice am fi zis noi nu-i asa?)
Nu mai sta pe ganduri si cumpara Little Big Planet , parerea mea ca celelalte nu merita deloc.
FNR 4 sau UFC 2009? Taw?
PS - Am jucat demo la ambele jocuri. UFC 2009 mi se pare putin cam incet. Ori sunt eu n00b ori erau luptatorii lesinati. Deci unresponsive putin. FNR 4 mi s-a parut prea rapid. Ma asteptam sa fie asemanator cu FNR 3 din pdv al controlului dar am avut impresia ca e putin prea rapid si nu vad ce se intampla exact. Plus ca nu pot deloc sa joc din partea dreapta a ecranului la FNR 4. Si la 3 aveam aceeasi problema. Thx!
Bookmarks