Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 307 of 492 FirstFirst ... 207 257 297 305 306 307 308 309 317 357 407 ... LastLast
Results 6,121 to 6,140 of 9837

Thread: Decizii

1. #6121 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Battlefield 3 Premium Edition sau Medal Of Honor: Warfighter Limited Edition cand apare pe Ps3 amandoua?

2. #6122 SP
    Member biagyydog's Avatar
    mai bine cumperi MoH: WF LE.
    BF3 PE a fost facut doar ca sa scoata o caruta de bani (precum au facut cu originalul BF3), si sa nu mai dai aceeasi bani pe acele DLC-uri (si alte itemuri in-game, multiplayer etc.) - asadar cei ce au cumparat originalul BF3 cam injura acum. oricum ultimele 2 expansions se lanseaza prin decembrie 2012 si martie 2013, deci daca nu esti impatimit BF poti astepta, sau mai bine nu il cumperi.

3. #6123 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Battlefield 3 este putin spus jalnic pe console mai bine ramai cu Medal of Honor: Warfighter daca va fi ceva de capul lui.

4. #6124 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Battlefield 3 Premium Edition sau Medal Of Honor: Warfighter Limited Edition cand apare pe Ps3 amandoua?
    pai nu ai deja BF3 pe PC ?eu zic sa ramai la el..ma indoiesc ca MOH Warfighter va fi altceva decat un COD cu grafica de BF....cel mai bine(si mai ieftin) e sa iei Armored Kill..

5. #6125 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    pai nu ai deja BF3 pe PC ?eu zic sa ramai la el..ma indoiesc ca MOH Warfighter va fi altceva decat un COD cu grafica de BF....cel mai bine(si mai ieftin) e sa iei Armored Kill..

Da il am pentru Pc dar am doar CQ....ma gandeam ca e o experienta mai placuta pe PS3 stand pe canapea decat pe scaun cu mouse-ul si tastatura in maini.?

6. #6126 SP
    Ω Pira's Avatar
    pfff, chiar intrasem sa va intreb daca se merita sa-i dau o sansa la battlefield 3 pe ps3. dar dupa ce am citit mai sus...
    totusi intreb: mai are input lag-ul acela oribil dupa update-uri? e totusi jucabil sau n-are rost?

7. #6127 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Da, merita 100%. Sunt oameni care-l joaca pe PS3 de anul trecut fara probleme chiar aici pe forum. Eu l-am luat in mai anul asta si nu regret deloc.

8. #6128 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    pfff, chiar intrasem sa va intreb daca se merita sa-i dau o sansa la battlefield 3 pe ps3. dar dupa ce am citit mai sus...
    totusi intreb: mai are input lag-ul acela oribil dupa update-uri? e totusi jucabil sau n-are rost?
    Doi amici ai mei l-au achizitionat ... nu au fost dezamagiti . Asta este tot ce mi-au zis ... Your call ....

9. #6129 SP
    Member Mishy's Avatar
    F1 2011 sau Dirt 3

10. #6130 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Eu recomand Dirt 3 .

11. #6131 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    +1 pt. Dirt 3

12. #6132 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Dirt 3 clar

13. #6133 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    DiRT 3.

14. #6134 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    F1 2011 sau Dirt 3
    Dirt 3

15. #6135 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Skyrim V . Merita!!

16. #6136 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Skyrim V . Merita!!
    Ce comic mai estiNu trebuia cumva sa pui semnul intrebarii?

17. #6137 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Decizii

Trebe sa ne obisnuim
    Florin85 i need to tell ya again the same sh**?

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

18. #6138 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Skyrim V . Merita!!
    Multumim pentru sfatul oferit Florin, dar aici este rubrica de decizii. Acest thread este dedicat raspunderii intrebarilor legate de posibilele achizitii.
    Daca vroiai sa iti exprimi parerea ta personala despre acest joc puteai sa o faci in threadul dedicat jocului sau in "Ultimul joc devorat".

19. #6139 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Decizii

Merita sa ii mai dau o sansa lui Dark Souls?

Sent from my iPhone using Tapatalk

20. #6140 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Merita sa-i dai mai multe sanse
    Incearca sa dai summon la oameni sa te ajute si o sa fie mult mai distractiv.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.