Battlefield 3 Premium Edition sau Medal Of Honor: Warfighter Limited Edition cand apare pe Ps3 amandoua?
Battlefield 3 Premium Edition sau Medal Of Honor: Warfighter Limited Edition cand apare pe Ps3 amandoua?
mai bine cumperi MoH: WF LE.
BF3 PE a fost facut doar ca sa scoata o caruta de bani (precum au facut cu originalul BF3), si sa nu mai dai aceeasi bani pe acele DLC-uri (si alte itemuri in-game, multiplayer etc.) - asadar cei ce au cumparat originalul BF3 cam injura acum. oricum ultimele 2 expansions se lanseaza prin decembrie 2012 si martie 2013, deci daca nu esti impatimit BF poti astepta, sau mai bine nu il cumperi.
Battlefield 3 este putin spus jalnic pe console mai bine ramai cu Medal of Honor: Warfighter daca va fi ceva de capul lui.
pfff, chiar intrasem sa va intreb daca se merita sa-i dau o sansa la battlefield 3 pe ps3. dar dupa ce am citit mai sus...
totusi intreb: mai are input lag-ul acela oribil dupa update-uri? e totusi jucabil sau n-are rost?
Da, merita 100%. Sunt oameni care-l joaca pe PS3 de anul trecut fara probleme chiar aici pe forum. Eu l-am luat in mai anul asta si nu regret deloc.
Trebe sa ne obisnuim
Florin85 i need to tell ya again the same sh**?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Multumim pentru sfatul oferit Florin, dar aici este rubrica de decizii. Acest thread este dedicat raspunderii intrebarilor legate de posibilele achizitii.
Daca vroiai sa iti exprimi parerea ta personala despre acest joc puteai sa o faci in threadul dedicat jocului sau in "Ultimul joc devorat".
Merita sa ii mai dau o sansa lui Dark Souls?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merita sa-i dai mai multe sanse
Incearca sa dai summon la oameni sa te ajute si o sa fie mult mai distractiv.
Bookmarks