arata urat recunosc dar eu sper sa fie aceiasi culoare ca la ps3 phat numai ca slim..daca o sa fie culoarea ca la xbox 360 elite o sa cumpar phat
Daca apare Slim eu tot la fat raman.Nu imi place deloc cum arata,si poate va avea probleme mai mari cu blocul optic (Cum este PS2 Slim)
poate e fake. si daca e fake unde e poza cu adevaratul ps3 slim..ca pe google numai asa arata ps3 slim![]()
Pe asta de unde ai mai scos-o?
PSP GO exista oficial.
se referea la faptul ca sony spuneau ca nu exista nici un nou psp pana la E3,
sigur ps3 slim este in lucru doar ca asteapta sa se termine stocu de ps3 actual sau probabil cand va fi anuntat ps3 slim atunci vor anunta si acel "price cut" pt modelul actual sau si pt slim, trebuie sa asteptati ,oricum acel ps3slim din poze e fake toata ziua.
este in gta 4 o misiune in care trebuie sa alegi pe cine sa omori : pe Dwayne sau pe Playboy X....pe care la-ti omorat..pe care e mai bine sa il omori
![]()
mai intind putin la off -
ps : claudi intra si tu pe thread`ul de gta4poane ne stragem mai multi, etc
No offence, dar mi se pare cam aiurea sa intrebi la choice point-uri din jocuri pe net ce sa faci. Care mai e placerea sa stii ca daca il omori pe ala primesti bani sau daca nu un apartament.
PlayStation Eye, PS3 Headset sau DS3 2nd Controller? +extra bonus (strans banuti pentru arcade stick???)
(Mentionez ca doresc sa le achizitionez pe toate in timp, insa sunt indecis care ar fii primul)
Vrei sa joci in cu o alta persoana in timpul apropiat? Daca da, atunci ia controller. Joci online mult si te enerveaza ca nu ai niciun mijloc de comunicare cu ceilalti? Headset. Vrei sa joci Eye of Judgment si restul joculetelor care sunt pe store? PS eye. Oricum, eu zic ca poti achizitiona Eye sau ds3 si sa iti ramana bani si de un headset. Nu ai nevoie de cel licentiat Sony. Eu am cumparat unul de la cineva de aici de pe forum cu 45 ron si merge brici, se aude tare, clar si cand vorbesc si cand ascult.
Bookmarks