Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 492 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... LastLast
Results 641 to 660 of 9837

Thread: Decizii

1. #641 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    nu ...va avea tot aceleasi performante..dar eu zic ca arata mai frumos un slim....si din cate am auzit va fi mai ieftin decat ps3 phat..si nu trebuie sa astepti un an..trebuie sa astepti cam 5 luni ..eu de exemplu il astept..pentru ca vreau sa imi cumpar ps3 dar nu ma grabesc ma joc pe x360 si cand apare il cumpar
    Daca pozele sunt adevarate atunci PS3 Slim va fi cam urat, dar fiecare cu gusturile lui. Probabil va avea acelasi pret, iar PS3ul de acum se va ieftini

2. #642 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    arata urat recunosc dar eu sper sa fie aceiasi culoare ca la ps3 phat numai ca slim..daca o sa fie culoarea ca la xbox 360 elite o sa cumpar phat

3. #643 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Daca apare Slim eu tot la fat raman.Nu imi place deloc cum arata,si poate va avea probleme mai mari cu blocul optic (Cum este PS2 Slim)

4. #644 SP

cam urat

5. #645 SP
    Hah,ce fake

6. #646 SP
    poate e fake. si daca e fake unde e poza cu adevaratul ps3 slim..ca pe google numai asa arata ps3 slim

7. #647 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    poate e fake. si daca e fake unde e poza cu adevaratul ps3 slim..ca pe google numai asa arata ps3 slim
    PS3 Slim nu a fost anuntat de Sony, deci astea sunt fakeuri toate. Momentan PS3 Slim nu exista

8. #648 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    PS3 Slim nu a fost anuntat de Sony, deci astea sunt fakeuri toate. Momentan PS3 Slim nu exista
    Ca si PSP GO ?

9. #649 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Ca si PSP GO ?
    Pe asta de unde ai mai scos-o?
    PSP GO exista oficial.

10. #650 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Pe asta de unde ai mai scos-o?
    PSP GO exista oficial.
    se referea la faptul ca sony spuneau ca nu exista nici un nou psp pana la E3,
    sigur ps3 slim este in lucru doar ca asteapta sa se termine stocu de ps3 actual sau probabil cand va fi anuntat ps3 slim atunci vor anunta si acel "price cut" pt modelul actual sau si pt slim, trebuie sa asteptati ,oricum acel ps3slim din poze e fake toata ziua.

11. #651 SP
    Manager paul's Avatar
    Cica daca anunta ceva Sony cu PS3 Slim, o sa fie in 18 August cand e GDC 2009.

12. #652 SP
    Ia uita-te in jurul acelui "PS3"... unde este?
    Un PS3 Slim la un SH?
    ...neahhh

13. #653 SP
    este in gta 4 o misiune in care trebuie sa alegi pe cine sa omori : pe Dwayne sau pe Playboy X....pe care la-ti omorat..pe care e mai bine sa il omori

14. #654 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

15. #655 SP
    si eu l-am omorat pe playboy...

16. #656 SP
    Member sentyno's Avatar
    mai intind putin la off -

ps : claudi intra si tu pe thread`ul de gta4 poane ne stragem mai multi, etc

17. #657 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    No offence, dar mi se pare cam aiurea sa intrebi la choice point-uri din jocuri pe net ce sa faci. Care mai e placerea sa stii ca daca il omori pe ala primesti bani sau daca nu un apartament.

18. #658 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    PlayStation Eye, PS3 Headset sau DS3 2nd Controller? +extra bonus (strans banuti pentru arcade stick???)
    (Mentionez ca doresc sa le achizitionez pe toate in timp, insa sunt indecis care ar fii primul)

19. #659 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Vrei sa joci in cu o alta persoana in timpul apropiat? Daca da, atunci ia controller. Joci online mult si te enerveaza ca nu ai niciun mijloc de comunicare cu ceilalti? Headset. Vrei sa joci Eye of Judgment si restul joculetelor care sunt pe store? PS eye. Oricum, eu zic ca poti achizitiona Eye sau ds3 si sa iti ramana bani si de un headset. Nu ai nevoie de cel licentiat Sony. Eu am cumparat unul de la cineva de aici de pe forum cu 45 ron si merge brici, se aude tare, clar si cand vorbesc si cand ascult.

20. #660 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    PlayStation Eye, PS3 Headset sau DS3 2nd Controller? +extra bonus (strans banuti pentru arcade stick???)
    (Mentionez ca doresc sa le achizitionez pe toate in timp, insa sunt indecis care ar fii primul)
    Eu zic sa iei prima oara headset-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 492 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... LastLast