Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 346 of 492 FirstFirst ... 246 296 336 344 345 346 347 348 356 396 446 ... LastLast
Results 6,901 to 6,920 of 9837

Thread: Decizii

1. #6901 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    ZombiU sau The Walking dead survival instinct ?
    Niciunul

2. #6902 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    God of War Ghost of Sparta sau Chains of Olympus, vreau sa joc unul dintre ele pe ps vita si am doar 3 lire pe store . Astept opinii.

3. #6903 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Încearcă sa faci tot posibilul sa iei ambele jocuri pt ps3, au o grafica foarte buna si sunt superbe!

4. #6904 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    Probabil voi cumpara atunci God of War Saga, editia cu toate cele 5 jocuri pt ps3

5. #6905 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    PS3 dc nu dpdv al calitatii sigur are mai multe exclusivitati decat xbox. Pe de alta parte cum spuneau si baietii depinde de bugetul tau si ce oferte prinzi. Plus ca dc vrei modari etc., ti-e mai usor cu xbox-ul. Poti astepta pana prezinta si Microsoft noua consola si dc va avea backawards compatibility cu jocurile de xbox360 mergi pe xbox ca sa nu ramai cu jocurile pe raft cand o sa vrei sa faci upgrade...
    Cheers!

6. #6906 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dacă nu le-ai jucat deja, nu stiu ce mai aştepţi Sa le joci in ordine.cronologică indiferent de ce spun alţii sau lasi pt sfârşit GoW Ascension

---------- Post added 15-03-2013 at 08:53 PM ----------

Quote Originally Posted by LucKos View Post
    PS3 dc nu dpdv al calitatii sigur are mai multe exclusivitati decat xbox. Pe de alta parte cum spuneau si baietii depinde de bugetul tau si ce oferte prinzi. Plus ca dc vrei modari etc., ti-e mai usor cu xbox-ul. Poti astepta pana prezinta si Microsoft noua consola si dc va avea backawards compatibility cu jocurile de xbox360 mergi pe xbox ca sa nu ramai cu jocurile pe raft cand o sa vrei sa faci upgrade...
    Cheers!
    Cred ca ai greşit threadul?

7. #6907 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    ZombiU sau The Walking dead survival instinct ?
    Nici unul...

Quote Originally Posted by xbox 360 View Post
    God of War Ghost of Sparta sau Chains of Olympus, vreau sa joc unul dintre ele pe ps vita si am doar 3 lire pe store . Astept opinii.
    Ambele

8. #6908 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Ambele merita

9. #6909 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Nu mi se pare așa rău Survival instinct ,grafica intredevar e praf, dar dacă o sa ai aibă o poveste buna cum este cea din comics si serial atunci este un must have.
    ON: Ghost of Sparta

10. #6910 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by

[/COLOR

Cred ca ai greşit threadul?
    Threadul nu, doar postul la care am dat reply. Tapatalk-ul are un bug si m-a dus la prima pagina in loc de ultima si am dat reply la un post din 2009 legat dr decizia intre ps3 sai xbox... evident oboseala dauneaza grav vederii!

11. #6911 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Probabil voi cumpara atunci God of War Saga, editia cu toate cele 5 jocuri pt ps3
    Chiar te rog
    E mai mult decat convenabil 5 jocuri la 200 de lei (asta am vazut ca e pretul online)

12. #6912 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Darksiders 2 sau The Walking Dead? ambele sunt la acelasi pret, 8 lire fiecare

13. #6913 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Walking Dead nu am apucat sa il joc, inca. Dar pot spune ca Darksiders 2 e un joc bun.

14. #6914 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Depinde ce preferi...Daca vrei un joc interactive superb mergi pe WD , dar daca vrei un hack and slash bun cu elemente rpg Dk2Trebuie sa recunosc la Dk2 m-am plictisit putin , prea lung si repetitiv in multe parti

15. #6915 SP
    Member Mariush's Avatar
    as merge pe Darksiders

16. #6916 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Sunt 2 experiențe diferite. Dacă vrei să joci TWD pe ps3, atunci merită să profiți de promoția de săpt aceasta pt cei cu PSN Plus.

17. #6917 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    merita dlc-ul de la deus ex, the missing link? am vazut ca e la reducere pe psn, 2 lire. am inteles ca adauga vreo 4-5 ore de gameplay

18. #6918 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    merita dlc-ul de la deus ex, the missing link? am vazut ca e la reducere pe psn, 2 lire. am inteles ca adauga vreo 4-5 ore de gameplay
    Da man meritaPentru 2 lire este un dlc foarte bun si lungSi asa mai afli cate ceva

19. #6919 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Am prins o oferta buna cu 50 lei am luat Forza Motorsport 3 Ultimate Edition + NFS Shift ( impecabile ) ! Revin cand soseste coletul cu poze pe threadul " Ce ne-am cumparat azi "

Ce ziceti ?

20. #6920 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu zic ca aici intrebi înainte sa cumperi, nu după
    Pretul e bun daca tot ai întrebat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.