Toate pe asta.... next gen mai are de asteptat vreo 2 ani
COD Ghosts e cam nașpa, BF4 cică e o umbra a variantei next-gen, iar intre AC4 și Batman nu știu ce sa zic... Eu îmi păstrez AC-ul pt next-gen, dar dacă știi ca la tine mai durează, poate e varianta potrivita.
După părerile online, AC4 e cel mai reușit din serie după AC2, iar Batman e bun, dar cu ceva bug-uri de framerate.
Eu as zice AC4 acum, Batman după, și la urma te hotărăști intre cele de multiplayer.
Salut , daca CallOfJuarez:Gunslingers este acela care l-am avut pe pc ... este o mizerie( din punctul meu de vedere ) ... TLOU mai ieftin gasesti ... si toate sansele sa apara oferte pentru ambele jocuri de sarbatori ....
Ori mai astepti ... ori ... GTA V
@Snick cred ca le incurci , poate tu ai jucat The Cartel.Coj Gunslinger este un joc absolut superb si uber fun![]()
@ Boghy , Cartel a fost dezastru... Gunslinger ... l-am jucat pe pc ... poate MP-ul sa fie mai ok ... story-ul m-a facut sa renunt la el undeva la jumatatea ei ... dar gusturile oricum nu se discuta ... pot sa spun ca nu s-a ridicat la asteptarile mele FPS-siste ( si nu , nu sunt un devorator de shootere ... doar ca probabil ma asteptam la ceva ce sa concureze cu primul Call of Juarez )
GTA V clar, The last of us vindel si asteapta sa iasa editia goty ca asa face naughty dog, anu viitor pana in luna aprilie - mai sigur iese goty.
Pai da asta vroiam sa zic, nu merita cumparat season pass la last of us fiindca sigur apare goty edition care o sa aiba toate dlcurile. Spun din experienta proprie cu Uncharted 3.
Nu iese Goty? Really? Iti zic eu ca iese, nu rateaza sony ocazia sa mai scoate ceva bani de pe urma unui joc ca The Last of Us. Au facut asta cu Uncharted 2 si 3 plus altele.
Ontopic: Coma Light pana la urma ia-ti ce vrei si gata, eu doar mi-am spus parerea si ti-am ce as face eu.
Ma bate gandu sa imi iau NFS Shift 2 din nou... imi place ce ofera : vizual , sunet , plus campionatele FIA GT1,2si3 iubitor de motorsport . L-am mai avut odata , dar l-am jucat cu controller experienta urata. Acum detin un volan logitech , care aveti volane si ati jucat NFS Shift 2 se simte vreo diferenta imbunatatita la controlu masinilor?
Incearca Grid 2, nu sunt mare fan motorsport insa acest joc ma surprins in mod placut. In plus este o adevarata provocare sa sa termini intrecerea pe primul dar in acelasi timp sa faci si punctaj maxim, deoarece ciocnirile cu oponentii nu se puncteaza.
Dragut, dar cam cel mai slab din serie, dpdv al evolutiei de la un joc la altul. Parerea mea, merita jucat macar 1 data si adaugat la colectie. Daca cauti altceva, reorienteaza-te.
Bookmarks