Assassin's Creed IV
Salutare , m-am decis pe ps4 . Acuma intrebarea va fi : sa il iau acum sau sa mai astept pana prin septembrie ?
Daca ai banii acum, de ce sa astepti pana atunci ? Ai jocuri pe care sa le incerci pana in septembrie
Decizia nu era care "dintre " sa imi iau , ci cand . Si de ce sa imi iau Xbox one , cand piata de la noi e foarte limitata , mai ales ca avem greu acces la toate minunatiile alea tv pe care le ofera .
De ce ti-ai cumpara alienware aplha? Mai bine iti faci tu un pc pe componente, iesi mult mai ieftin si mai bun decat alienware.
Ce ar contine lista voastra de jocuri must have pe PS3 si pe XBOX 360? Momentan am asa:
PS3
-Resident evil 5
-Killzone seria
-Metal Gear Solid 4
-Uncharted seria
-Assasins creed (cateva din ele)
-Heavy Rain
-Gt5
-Gta IV
-Resistance I si II
-Mortal Kombat
TLOU si GTA V le voi lua pentru PS 4 iar god of war incerc sa le achizitionez in aceste zile.
Xbox 360
-LA Noire
-Gears of War seria
-Alan Wake
-Un halo
-Mafia II
-RDR
-Forza
Ce alte jocuri mi-ar mai trebui sa imi completez exclusivitatiile ce merita jucate pe consolele astea doua?
Vreau sa joc unul din următoarele titluri :Watch dogs , tomb raider sau infamous ss . Ce-mi recomandati ?
Deci le ai pe toate 3 si nu stii pe care sa-l joci primul?
1. Tomb Raider mi s-a parut cel mai captivant ca poveste, si foarte distractiv ca gameplay.
2. Watch Dogs e interesant ca idee si daca iti plac orasele open-world. Si gunfights-urile iarasi sunt distractive si bine realizate.
3. Infamous e distractiv daca vrei gameplay cu super-powers, dar in rest nu pot sa zic ca m-a impresionat in mod deosebit...
Bookmarks