^ce-au zis baietii astia. Cu alte cuvinte, MAI PUNE BA SARACULE
Aia care au luat No Man's Sky stiu despre ce vorbesti.
ON: nu stiu cata lume ma poate ajuta aici dar as vrea sa stiu care din ultimele trei jocuri din seria Professor Layton sa le cumpar (ma refer la cele iesite de 3DS, nu DS). N-am jucat niciunul pana acum. Ma mai bate gandul sa-mi iau Pokemon Sun/Moon in loc de Professor Layton dar nu stiu cat de mult o sa-mi placa avand in vedere ca nu am jucat niciun joc Pokemon pana acum (I'm a rare breed...)
O intrebare: The last of us sau Uncharted Ps4 The Nathan Drake Collection?
Am de vreo 3 saptamani play station 4. Inainte am avut xbox360. Deci nu am jucat exclusivitatile playstation
Acum joc Uncharted 4. Mi se pare captivant: imi place povestea imi place jocul. Nu am jucat variantele din urma.
Intrebarea este daca se merita sa iau variantele 1,2,3 avand in vedere ca deja joc uncharted 4 sau mai bine merg pe The last of us despre care am auzit numai de bine. Preturile sunt 95 ron vs 115ron oferta la ALtex.
Chiar vroiam sa intreb merita until Down? vreau maine sa imi cumpar Killzone Shadow fall si am vazut si until Down ca este la oferta masiva, am inteles ca este un joc horror forte bun in stilul Evil Dead/ cabin in the woods dar am o nelamurire gameplay-ul jocului este in stil Telltale Games? intreb deoarece mi-se pare extrem de boring si nu ma atrage de loc acest asa zis gameplay. Multumesc
Until Dawn este un film interactiv in care tu iei decizii si influențezi continuarea acțiunii. Eu zic ca merita, dar nu te aștepta la elemente de gameplay.
Cui i-a placut Heavy Rain atunci s-ar putea sa ii placa si Until Dawn. Mi-am rezervat si eu o bucata de la Altex pana cand iau salarul pentru ca il aveam pe lista inca de cand am luat consola din vara.
Homefront The Revolution sau Just Cause 3stiu ca sunt "super jocuri" doar ca pot primi unul pe gratis si nu stiu pe care din ele sa-l aleg
Îți recomand The Last of Us, si după ce îl termini să bagi si restul jocurilor Uncharted, sunt grozave şi nu te afectează prea mult faptul ca l-ai jucat pe 4.
Sa-mi iau Xbox One sau sa astept pana in primavara pentru Nintendo Switch? Stiu ca nu prea sunt din aceeasi categorie...
Am deja PS4, dar ma joc foarte putin si numai in weekend, ma gandesc ca asa se va intampla si cu XO-ul. In schimb, Switch-ul, fiind "portabil" m-as mai juca seara cand ma pun in pat.
Salutare ! Am vazut ca este la oferta BloodBorn Goty 125 lei, se merita ?
As dori sa stiu si parerile voastre legate de acest joc daca l-ati jucat si daca il recomandati.
Multumesc.
Bookmarks