Merita Star Wars Battlefront Ultimate Edition de ps4 135 lei ?
Da merita, cu season pass cu tot ce contine, este super ok
Sent from my iPad using Tapatalk
Eu as spune ca merita. L-am jucat doar pe PC, dar mi-au placut foarte mult povestea si atmosfera jocului.
Acum ca mi-ai reamintit de el, cred ca ma apuc din nou de joc.
Ți-am citit recenzia, eram curios mai mult dacă are probleme pe consolă.
LE: L-am cumpărat
Salut , ma gandesc sa iau Far Cry 4 Gold Edition 90 lei de pe ps store. Voi ce ziceti ?
Project Cars in am pe steam ( este la oferta pe Humble Bundle) si e un simulator reusit, dar mie personal imi place mai mult Driveclub.![]()
Depinde daca il joci pe controller sau un volan si daca iti doresti un joc mai realist (nici simulator nu este) sau ceva mai 'arcade' 4fun. Evident Driveclub chiar si pe 'hardcore-mode' este departe de un joc realist, ci unul care se ofera o grafica superba, multe linii drepte pentru o viteza mare si o mecanica usoara pentru condus. Dar ideea complet absurda de a pune frana brusc si iar acceleratia pentru a lua cu succes orice viraj, a fost conceputa pentru un joc simplu si fara mare batai de cap. Bataia de cap incepe la AI-ul care e destul de aggresiv. Pe cand la Project Cars este evident mai greu de controlat masina, mai ales pe un controller.
Din moment ce nu se pot compara cele 2 jocuri, ar trebuie doar sa te gandesti daca vrei ceva mai 'arcade' (Driveclub) care mai ales pe un controller merge jucat bine ( pe volan esti dezavantajat grav in multiplayer). Pe cand Project Cars clar ofera un mare pas in directia mai 'realista' la care un volan ajuta mult, pentru o senzatia mai reala. Nu ar trebuie uitat ca si acest joc ofera o grafica foarta buna si destul de mult continut, in versiunea GOTY mai ales.
Am Alien Isolation pt ps3 dar nu l-am jucat. Merita cumparat pt ps4? Daca da, varianta normala cu 40 lei sau The Collection cu 54 lei, merita dlc-urile?
Salutare, Sunt indecis daca sa imi cumpar un Wii U sau sa astept pentru Switch,pretul e aproximativ la fel....Problema la Switch e ca vine cu putine jocuri la inceput, care sincer inafara de Bomberman nu ma tare atrag/nu le-am incercat, ca si Sistem as alege Switch dar la partea de jocuri as alege Wii U....Sunt in dubiu de cateva zile.......Adica la ora actuala credeti ca mai merita Wii U ?
Eu as aștepta Switch, vor apărea si jocuri in viitorul apropiat. Plus ca in afara de puterea mica in comparație cu concurenta, consola in sine pare fantastica.
si eu as astepta Switch. Eu am fost putin dezamagit de jocurle de Wii U (in comparatie cu predecesoarele de Wii), cu cateva exceptii. Yoshi's Wholly World e foarte fain pentru Wii U, dar il gasesti acum si pe 3DS, in rest MarioKart eu zic ca merita mai degraba cel de Switch, si lista poate continua. Sunt de acord cu Espiritus, cred ca Switch va fi mult mai buna.
Eu ma gandesc sa nu patesc cum am patit cu Ps4, cumparat consola... inca m-am dus pana in Ungaria dupa ea si dupa aceea "mancat praful la ea" ca nu aveam ce jocuri sa ma joc, cam la fel mi se pare si Switch ca o sa fie, Ai dreptate Yoshi's Wholly World chiar imi place cum arata si de Super Mario Bros nici nu mai zic.....numa' pentru astea 2 jocuri mi-as luat un Wii U, doar ca pretul e cam piperat si nu stiu daca chiar mai merita atata... 1350 lei aprox. cu diferite jocuri incluse
Am facut rost de niste bani si nu ma pot decide ce sa cumpar intre Horizon Zero Dawn si Mass Effect Andromeda. Horizon ma atrage la nebunie,mai ales acel setting post-apocaliptic,iar ME e seria mea preferata.
Bookmarks