Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 492 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 9837

Thread: Decizii

1. #1361 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Pai am deja PS3 dar am o ambitie sa le am si pe celelalte doua, imi plac jocurile pentru toate platformele, cred ca mi-as lua XBOX360 prima data dupa care Wii.

2. #1362 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    In locul tu as lua Wii ! Pentru jocuri noi/HD ai deja PS3 ! Decat daca nu te atrag foarte mult exclusivitatile de pe X360 .

3. #1363 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Parerea mea de om care nu a jucat niciodata un joc pe un Xbox360 sau WII, este sa iei mai intai Xbox360.
    Mie mi se pare ca de Wii te plictisesti repede (daca joci singur). Iti va placea la inceput, dar dupa o luna, doua vei vrea sa l vinzi.

4. #1364 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by davidteen14 View Post
    Ce sa imi cumpar prima data, XBOX360 sau Wii?
    le am pe toate si pot sa iti spun ca:

trebuie sa alegi jocurile care iti plac inainte si apoi consola.
    poti sa vezi pe youtube absolut tot ce iti doresti si apoi alegi.

eu totusi iti recomand sa cumperi wii intai, pentru ca feeling-ul e total diferit fata de celelalte si niciun joc nu seamana cu eventualele lor surori de pe xbox sau ps3.

5. #1365 SP
    M-am jucat si pe Wii si pe 360 si am ramas cu o impresie placuta in privinta ambeleor console.Ar fi o varianta sa imi iau 360 dupa care sa imi iau project natal pentru el, ramane de vazut cum vor adapta jocurile.
    Prefer jocurile de actiune dar si cele de sport, de aceea mi-as lua Wii , ca sa ma joc VT 2009 si jocurile care sunt de genul, dar daca vor adapta natalul si pentru jocurile de tenis as merge pe xbox.

6. #1366 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Eu personal as merge pe Xbox 360. Nu zic asta pentru ca am eu 360, ci pentru ca daca as avea de ales acum intre PS3 si Wii as alege PS3.

7. #1367 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Ce imi recomandati, GoW 1&2 sau Assasins Creed 2. Mentionez ca mi-a placut Heavenly Sword pt story, DMC4 m-a cam plictisit. AC1 nu l-am terminat pana acum (cred ca am petrecut ore in sir masacrand populatia sau facand pe Jack Spintecatorul). Care din ele are un story mai captivant?

8. #1368 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    God of war e un must have ...si cand termini poti sa il dai pe AC 2

9. #1369 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Daca nu ai jucat GOW pana acum atunci mergi pe GOW Collection. Better then everything.

10. #1370 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    gow e un must...chiar il recomand sa il tii in colectie dupa ce il termini pentru alte momente nostalgice
    ac2 il poti cumpara ulterior..sunt sigur ca in 1-2 luni o sa il iei si mai ieftin

11. #1371 SP
    Member L0G1X's Avatar
    M-am jucat si pe Wii si pe 360 si am ramas cu o impresie placuta in privinta ambeleor console.Ar fi o varianta sa imi iau 360 dupa care sa imi iau project natal pentru el, ramane de vazut cum vor adapta jocurile.
    Prefer jocurile de actiune dar si cele de sport, de aceea mi-as lua Wii , ca sa ma joc VT 2009 si jocurile care sunt de genul, dar daca vor adapta natalul si pentru jocurile de tenis as merge pe xbox.
    Three-sixty Jasper. Pe Wii sunt mai puţine titluri exclusive de calitate dec�t pe 360.

12. #1372 SP
    Junior Member osuletz's Avatar
    Assasin's Creed 2 sau Uncharted 2?
    Am vazut cred ca mai bine de o ora cu gameplay pentru fiecare si tot nu ma pot hotari.
    Oricum in viitor o sa-l iau si pe celalalt, dar pt. moment nu ma pot hotari pe care sa dau banii acum.

13. #1373 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Uncharted 2 ! Story , grafica , gameplay superior lui Assassin's Creed 2 .
    Ia Uncharted 2 cu incredere !

14. #1374 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Si in plus Uncharted 2 il gasesti la un pret mai bun acum , decat AC2 ... Mai tarziu , vei gasi si AC2 la un pret la fel de bun ...
    Asta referindu-ma la Second Hand .

15. #1375 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Am si eu de facut o alegere intre doua jocuri mai vechi un pic...intre Halo 3 si Left 4 Dead....ma intereseaza mai mult multiplayerul. Mersi!

16. #1376 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Halo 3 all the way!!!

17. #1377 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Halo 3 !

18. #1378 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    mersi baieti! cum l-am prins l-am luat!!

19. #1379 SP
    Dead Space sau The Wheelman (pt PS3) ?

20. #1380 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Dead Space sau The Wheelman (pt PS3) ?
    Dead Space !!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 492 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast