Pai am deja PS3 dar am o ambitie sa le am si pe celelalte doua, imi plac jocurile pentru toate platformele, cred ca mi-as lua XBOX360 prima data dupa care Wii.
Pai am deja PS3 dar am o ambitie sa le am si pe celelalte doua, imi plac jocurile pentru toate platformele, cred ca mi-as lua XBOX360 prima data dupa care Wii.
In locul tu as lua Wii ! Pentru jocuri noi/HD ai deja PS3 ! Decat daca nu te atrag foarte mult exclusivitatile de pe X360 .
Parerea mea de om care nu a jucat niciodata un joc pe un Xbox360 sau WII, este sa iei mai intai Xbox360.
Mie mi se pare ca de Wii te plictisesti repede (daca joci singur). Iti va placea la inceput, dar dupa o luna, doua vei vrea sa l vinzi.
le am pe toate si pot sa iti spun ca:
trebuie sa alegi jocurile care iti plac inainte si apoi consola.
poti sa vezi pe youtube absolut tot ce iti doresti si apoi alegi.
eu totusi iti recomand sa cumperi wii intai, pentru ca feeling-ul e total diferit fata de celelalte si niciun joc nu seamana cu eventualele lor surori de pe xbox sau ps3.
M-am jucat si pe Wii si pe 360 si am ramas cu o impresie placuta in privinta ambeleor console.Ar fi o varianta sa imi iau 360 dupa care sa imi iau project natal pentru el, ramane de vazut cum vor adapta jocurile.
Prefer jocurile de actiune dar si cele de sport, de aceea mi-as lua Wii , ca sa ma joc VT 2009 si jocurile care sunt de genul, dar daca vor adapta natalul si pentru jocurile de tenis as merge pe xbox.
Eu personal as merge pe Xbox 360. Nu zic asta pentru ca am eu 360, ci pentru ca daca as avea de ales acum intre PS3 si Wii as alege PS3.![]()
Ce imi recomandati, GoW 1&2 sau Assasins Creed 2. Mentionez ca mi-a placut Heavenly Sword pt story, DMC4 m-a cam plictisit. AC1 nu l-am terminat pana acum (cred ca am petrecut ore in sir masacrand populatia sau facand pe Jack Spintecatorul). Care din ele are un story mai captivant?
Daca nu ai jucat GOW pana acum atunci mergi pe GOW Collection. Better then everything.
gow e un must...chiar il recomand sa il tii in colectie dupa ce il termini pentru alte momente nostalgice
ac2 il poti cumpara ulterior..sunt sigur ca in 1-2 luni o sa il iei si mai ieftin
Assasin's Creed 2 sau Uncharted 2?
Am vazut cred ca mai bine de o ora cu gameplay pentru fiecare si tot nu ma pot hotari.
Oricum in viitor o sa-l iau si pe celalalt, dar pt. moment nu ma pot hotari pe care sa dau banii acum.
Uncharted 2 ! Story , grafica , gameplay superior lui Assassin's Creed 2 .
Ia Uncharted 2 cu incredere !
Si in plus Uncharted 2 il gasesti la un pret mai bun acum , decat AC2 ... Mai tarziu , vei gasi si AC2 la un pret la fel de bun ...
Asta referindu-ma la Second Hand .
Am si eu de facut o alegere intre doua jocuri mai vechi un pic...intre Halo 3 si Left 4 Dead....ma intereseaza mai mult multiplayerul. Mersi!![]()
Bookmarks