originala de la sony e cea mai buna, dar daca vrei neaparat sa te enervezi pentru ca ceilalti au sa iti spuna sa inchizi microfonul ca ii deranjezi cu zgomote sau nu te aud oricum da-i bataie.
originala de la sony e cea mai buna, dar daca vrei neaparat sa te enervezi pentru ca ceilalti au sa iti spuna sa inchizi microfonul ca ii deranjezi cu zgomote sau nu te aud oricum da-i bataie.
Eu am o casca de la Gioteck, pe care am dat 50 lei. Merge foarte bine, si nu am auzit pe nimeni sa se planga de calitatea castii.
Desi zici ca ai auzit pe forum ca headsetul Sony nu e prea grozav, eu, in calitate de posesor, pot sa-ti spun ca e jucaria e foarte ok, are autonomie buna, se incarca rapid, nu te jeneaza la ureche /chiar si daca o pui peste ochelari/, auzi clar tu, cat si interlocutorii, si, colac peste pupaza, e si mai aspectuoasa decat variantele propuse de tineSpor la cumparaturi
PS: Ok, recunosc ca mai sunt unele intreruperi cand vorbesc cu baietii din Arabia Saudita in Uncharted 2, dar as zice ca aici mai degraba e de vina distanta si netul.
Irelevant daca e originala Sony sau nu, eu am o rasnita cumparata de pe aici de pe forum cu 60 de lei si merge impecabil, n-am avut probleme cu ea.
Darksiders n-am jucat, dar Saboteur tocmai ce l-am terminat si pot sa iti spun ca e superb, daca ar fi fost mai finisat ar fi fost de nota 9.5+
Ati inteles gresit... le am pe ambele dar intreba cineva mai sus ce sa aleaga din 3 si iam raspuns ca unul din astea doua![]()
Daca tot am dat pe pagina dinainte...
Jabra nu sunt deloc casti proaste. Sunt cei mai buni producatori de casti 3rd party. Vei putea sa o folosesti cu foarte multe telefoane mobile nu doar ca headset pentru PS3.
Eu as recomanda asta in locul "originalului" pentru ca-ti ofera ceva in plus prin compatibilitatea sporita.
Foarte adevarat, daca nu dispui de bani sau vrei ceva extra-multifunctional. Pe de alta parte, ce nu stii tu Khan, este ca sunt satul de discutia urmatoare:
- Ce zici? Repeta te rog.
- ...sdfgg..poc-poc...
- Ce casca ai?
- Aaa, am una de telefon, dar merge....poc-poc super.
am incercat multe headset-uri bluetooth la ps3.
pe cuvant ca niciuna nu se compara cu casca sony. (deci e HUUUUUUGGGGEEEE diferenta, nu o cunosti pana nu incerci, si nici macar nu sunt scumpe castile sony)
pe unii de pe forum care au altfel de casti i-am auzit si eu "foarte clar", dar din bun simt am tacut si am jucat in continuare; asa fac si altii.
pe langa asta casca sony nu are niciun fel de problema de ergonomie, chiar din contra e o scula beton (chiar mai beton decat noul si amaratul SLIM imo)
Bad Company 2 sau headset?(cei ce au jucat cu mine orice joc va rog spunetimi cum mati auzit
)
eu as merge pe saboteur....e un joc destul de bun ( am varianta pt. ps3 )....avand in vedere ca amandoua au doar campanie single player (deci nu ai ce pierde daca le joci peste o luna sau 10) eu zic sa iti iei saboteur care il gasesti la vreo 120-130 sigilat.....intre timp...se mai ieftineste si darksiders care il iei pe la cel putin 150 sh....cel putin pe premiza asta merg eu....daca am de ales intre 2 sau mai multe jocuri care au DOAR campanie single player ....il cumpar pe cel mai ieftin si pana il termin
deobicei mai scade pretul celorlalte
Bookmarks