Gta Vice city Stories sau Need for speed:Carbon?Ce ziceti?![]()
Intrebarea e: de unde? La dimensiunea aia finala atat de mare (adica 200-300 dpi), doar developerii ar putea sa aiba imaginea.
CR9, daca e sa-ti cumperi, roaga tipul sa-ti trimita macar o fotografie close-up cu acele panouri separate.
Jucatori cred ca nu sunt foarte multi, sunt jocuri destul de vechi. Rainbow Six Vegas 1&2 au co-op. RSV2 are campanie destul de scurta, cred ca nu te tine mai mult de 6-7 ore. RSV au poveste buna, dar din ce am inteles si BiA: HH are o poveste foarte buna, foarte dramatica. Daca cumperi Rainbow Six trebuie sa le cumperi pe amandoua, evenimentele se leaga destul de bine. Daca ai posibilitatea cumpara-le pe toate, le gasesti destul de ieftin. Daca nu, incearca sa faci un efort si sa cumperi RSV 1&2.
Eu zic sa mergi pe Demon's Souls.Nu cred ca o sa intelegi mare lucru din FFXIII daca nu esti un fan infocat.
Alege linistit Demon.... Mie personal sistemu' de lupta din FF imi miroase foarte tare a primele secunde din videoclipul "true faith" al trupei New Order.Ii rog pe fanii FF sa nu ma arda pe rug in piata publica.
Sa nu va obositi, la asta ma refer:
Si eu sunt in aceeasi dilema, astept sa-l termine un prieten de-al meu care e un reviewer foarte dur si fan infocat FF (le-a jucat mai pe toate, inclusiv pre-FFVII).
Din ce a jucat pana acum mi-a recomandat sa iau Demon's Souls in loc de FFXIII, voi posta un update cand da verdictul final.![]()
Bookmarks