Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 53 of 60 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #1041 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Si eu care tocmai ma imbracam sa ma duc sa-l iau. Bine c-am vazut alea cu freezul.
    Eu zic sa-l iei. Este un joc foarte bun, iar daca sunt ceva probleme in mod sigur se vor rezolva rapid cu un patch.

2. #1042 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Boga hai zi-ne de cate ori ti-a dat ieri friz d'ala.. Sa vad si eu daca mai cumpar sau nu jocul...

3. #1043 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Boga hai zi-ne de cate ori ti-a dat ieri friz d'ala.. Sa vad si eu daca mai cumpar sau nu jocul...
    Si eu tot astept un feedback de la boga ....mai ales ca eu l-am cumparat deja si astept sa soseasca lol

4. #1044 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    boga, diesel

5. #1045 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Orice freeze de genul asta se rezolva cu un patch. Nu scoteau jocul pe piata daca era ceva mai grav. Merita cumparat, acum sau poate peste o saptamana cand totul o sa fie ok.

6. #1046 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Prefer sa-l cumpar DUPA patch. Ar fi o prostie sa fac altfel.

7. #1047 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Ok.. de unde sa incep ca m-a facut praf jocu asta? Cu toate ca a ajuns vineri, de-abia ieri l-am bagat in consola prima data /vineri - examen, sambata - cumparat iPhone 4 pentru prietena si chinuiala mare cu el ca si ala e alt drac care da dependenta daca apuci sa te bagi pe iTunes /

Asa.. deci l-am bagat ieri pe la 10.. si cand am realizat io ca mi-era cam rau si vedere mi-era intetosata.. era 4 dupa-amiaza. Nu stiu.. dar pentru mine e genial jocu si l-as juca non-stop. Efectiv nu-mi vine sa-i dau quit to main menu sub nicio forma. Si asta in contextu in care n-am jucat, si nici nu m-a interesat sa o fac, Dragon Age. De fapt, singurele RPG-uri care mi-au placut cu adevarat au fost cele din seria Fallout, Diablo si The Witcher /poate si Jade Empire/. Deci fara Icewind Dale, NWN, Dungeon Sigere, Dragon Age etc. Dar jocul asta e dracu gol

In fine, deci am pana acum ~12 ore jucate. L-am inceput pe normal, vanguard si sunt pe vrajeala cu Miranda /she's playing hard to get /. N-am intalnit niciun freeze, bug-uri aproape inexistente /cele usual pentru un RPG, dar, de exemplu, daca il compari cu Fallout 3 sau New Vegas la capitolu asta e zeu/, iar pe /modestul/ meu LCD de 66 de cm arata exceptional. Nu pot sa-l compar cu varianta de Xbox pentru ca nu detin asa ceva, dar pot sa-l compar cu demo-ul si as zice ca e peste ce am vazut acolo /bine, mie nu mi s-a parut ca demo-ul ar fi fost vreun dezastru tehnologic sau ceva de genu oricum /. Nu stiu daca e pe engine de ME 3 si nebunii d-astea, eu spun doar ca arata senzational pentru un RPG si se misca foarte, foarte bine pe PS3 - eu am un slim de 250.

Cam astea ar fi primele impresii

LE: Da, are install obligatoriu. In jur de 15 minute a durata parca. In schimb, loading time-urile ingame mi se par foarte ok /din nou, tinand cont de genul de joc despre care vorbim/.

LLE: Referitor la codul pentru DLC.. daca ati luat jocul din UK.. intrati pe contul de UK -> PSN Store -> redeem. Eu am incercat initial sa fac smecheria ingame, dar, din cauza ca am contul principal de RO, nu m-a lasat.

8. #1048 SP
    Are install?

9. #1049 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Din ce stiu eu, da,are un install de 4.5 GB.

Dar nu-i nimic,ca a dat uninstall la UNO si are loc acum.

10. #1050 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    update psn uk, pret 47,99 lire

11. #1051 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    LLE: Referitor la codul pentru DLC.. daca ati luat jocul din UK.. intrati pe contul de UK -> PSN Store -> redeem. Eu am incercat initial sa fac smecheria ingame, dar, din cauza ca am contul principal de RO, nu m-a lasat.

Inseamna ca este exact cum spuneam cu cateva pagini in urma cand am dat exemplele cu Hot Pursuit si Bad Company 2. Chiar daca joci pe alt cont decat cel aferent zonei jocului nu e nici o problema.

12. #1052 SP
    Exact. Doar ca nu poti sa dai redeem ingame la nimic de pe RO ca-ti da mesaj de persiflare. Daca ai joc UK tre sa-i dai de pe PSN UK, daca ai US de pe PSN US si tot asa.

Si ca tot veni vorba.. comic book-ul e foarte tare

13. #1053 SP
    Member LeGenD's Avatar
    50 gbp pe psn store?...sunt nebuni...

14. #1054 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quick question(nu am mai intrat sa ma joc de ieri) cum intru la item setup sau cum se numeste?Parca primul DLC era armura aceea?Mai exact(ca exemplu) in Dragon Age aveam item inventory unde puteam sa-mi aleg ce armura/arma sa echipez.In Mass Effect2 cum fac asta?Intreb pentru ca in momentul in care apas pe start am Options/Codex/Journal/Squad etc. , dar nici vorba de items stuff.

15. #1055 SP
    Ca sa schimbi armura /si outfit-ul ala casual/ trebuie sa te duci in cabina lui Shepard

16. #1056 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Ca sa schimbi armura /si outfit-ul ala casual/ trebuie sa te duci in cabina lui Shepard
    Mi se pare logic si normal ...ca doar nu e exchibitionist sa se dezbrace de armura pe unde-l apuca lol

17. #1057 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    50 gbp pe psn store?...sunt nebuni...
    pai o parte din aia 50GBP e lenea jucatorului de a-si misca fundu pana la magazin dupa o copie.

18. #1058 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    L-am inceput si eu azi, s-au instalat corect toate addonurile si a mers ok interactive comic book-ul. Singura dezamagire, din ce am jucat pana acum, e ca l-au facut un pic prea shooter. Nu stiu, pe mine nu m-a deranjat faptul ca puteam sa pun la fiecare om din echipa upgrade-uri separate la armament si alte asemenea.

O chestie: am ales sa incep ca inginer, care e specializat pe pistoale si smg-uri. Sa inteleg ca nu pot folosi sub nici o forma un shotgun, de exemplu? In rest, numai de bine.

19. #1059 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    pai o parte din aia 50GBP e lenea jucatorului de a-si misca fundu pana la magazin dupa o copie.
    plus ca il poti instala pe 5 sisteme diferite, deci merita 10 lire de caciula daca ai prieteni doritori

20. #1060 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    O chestie: am ales sa incep ca inginer, care e specializat pe pistoale si smg-uri. Sa inteleg ca nu pot folosi sub nici o forma un shotgun, de exemplu? In rest, numai de bine.
    Nu, poti folosi doar armele pentru care ai specializare. Mai incolo in joc o sa ti se mai dea la alegere o clasa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 60 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 ... LastLast