Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 54 of 60 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #1061 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    plus ca il poti instala pe 5 sisteme diferite, deci merita 10 lire de caciula daca ai prieteni doritori
    OMG,mai ho...

2. #1062 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    OMG,mai ho...
    se vede ca ai caruta prin ograda ;-)

3. #1063 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    M-am trezit dimineata pe la 7 ca inca bagam Mass Effect 2, dupa aproape 17 ore de joc continuu Cred ca unul dintre cele mai faine lucruri la jocul asta e ritmul/"pacingul", ca nu ajungi in nici un moment sa te plictisesti sau sa obosesti de la prea multa actiune, e dozat cum trebuie.

Nici un freeze pana acum.

PS: sincer, nu inteleg care e mare problema cu cumparat jocul asta si impartit intre 5 oameni. Este un drept pe care-l cumperi cu orice continut digital luat de pe PSN, ai voie sa-l instalezi pe 5 sisteme diferite. Stiu ca e cumva din zona gri gamesharingul, dar cam in aceeasi zona e PSN-ul cu totul lol Dupa cum stim, e mandria cea mai mare a celor de la Sony sa anunte la fiecare E3 cate zeci de milioane de conturi sunt active pe PSN, worldwide

4. #1064 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Azi cred ca ajung si eu pe la 20 de ore.. dupa care pauza de invatat pana in weekend ca sambata am examen si se cam ingroasa gluma

Am jucat aseara Project Overlord si, din pacate, pot sa confirm spusele celor de la Gamespot cu privire la executia tehnica mai slaba. Dar ce sa zic.. iei nota de treaba asta si mergi mai departe.. jocul e prea frumos ca sa poti sa-i porti pica pentru asa ceva

In rest, Jack and Kasumi > everything and everyone Deja nu ma mai gandesc cum sa fac sa-l termin pana apare Killzone.. ci cum sa fac sa-l termin de doua ori pana apare Killzone.. pentru ca e clar ca trebuie. Sunt dispus sa renunt chiar si la ocazia de a juca Beta-ul care o sa fie la liber la inceputul lui februarie. It's that good

In continuare niciun freeze si doar cateva mici, foarte mici, probleme de frame.

5. #1065 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    In Project Overlord ai intalnit texturile acelea oripilante care erau prezentate in review-ul gamespot?

ps: eu ce ti-am zis ca o sa-l joci de 2 ori cel putin?

6. #1066 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    In Project Overlord ai intalnit texturile acelea oripilante care erau prezentate in review-ul gamespot?
    Din pacate da.. si nu-s tocmai putine Plus ca in anumite portiuni poti sa intri efectiv cu hammeru in sol. N-a fost o experienta prea placuta.. dar dupa ce termini secventa /care dpdv artistic e foarte buna/ ai si uitat

Ceea ce ma intrebam eu este daca aceeasi problema este valabila si pentru Project Overlord de pe Xbox sau PC.

7. #1067 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    pe xbox nu are problema asta, cel putin eu nu am intalnit o

8. #1068 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Am luat si eu demo-ul azi de pe PSN...si mi-a placut mult (dpdv al gameplay-ului ptr ca nu sunt la curent cu povestea )...acum intrebarea mea:
    Merita sa ma apuc de joc daca nu l-am jucat pe primul ?

9. #1069 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Am luat si eu demo-ul azi de pe PSN...si mi-a placut mult (dpdv al gameplay-ului ptr ca nu sunt la curent cu povestea )...acum intrebarea mea:
    Merita sa ma apuc de joc daca nu l-am jucat pe primul ?
    Imediat dupa intro o sa dai peste un comic book digital in care iti sunt explicate, in mare, evenimentele din 1 si in cadrul caruia ai ocazia sa iei unele decizii ale caror efecte se fac simtite in 2. In mod cert n-are cum sa se compare experienta asta cu cea de care ai avea parte jucand ME 1 pe Xbox sau PC, dar e o optiune mai mult decat acceptabila daca esti nerabdator sa devorezi jocul asta /si crede-ma ca ar trebui sa fii /.

10. #1070 SP
    Daca nu ma insel, in ME1 puteai sa iei maxim 3 colegi cu tine in misiuni, nu? Ca in Dragon Age. Ar fi fost tare fain sa pot face asta si in ME2

11. #1071 SP
    Member JeruKu's Avatar
    Parcă puteai să selectezi doar doi, pe l�ngă Shepard. Iar �n demo-ul din Mass Effect 2, tot așa am observat că este. �n jocul full nu poți selecta echipa?

12. #1072 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Daca nu ma insel, in ME1 puteai sa iei maxim 3 colegi cu tine in misiuni, nu? Ca in Dragon Age. Ar fi fost tare fain sa pot face asta si in ME2
    eu stiu ca si in mass effect 1 tot 2 puteai sa iei si cu tine 3

13. #1073 SP
    S-au dus 27 de ore si jocul pare tot mai fain. Ce-i drept, incep sa vad avantajele renuntarii la unele elemente din ME1. Ai de stat mult mai putin prin meniuri, sa vinzi, sa cumperi, sa culegi de pe jos, doar mergi si rezolvi misiuni

Cel mai important sfat pe care l-as putea da celor care incep acum ME2 ar fi sa nu se uite la lista de trofee, ca vin ele si singure. La Dragon Age am fost cam trophy whore si mi-am stricat experienta intr-o oarecare masura, ca ma tot chinuiam sa joc in functie de trofeul pe care voiam sa pun mana.

---------- Post added 26-01-2011 at 08:52 AM ----------

33h din doua reprize... cred ca trebuie sa mai fac o pauza lol

14. #1074 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    BioWare on PS3 Mass Effect 2 save bug PlayStation 3 News - Page 1 | Eurogamer.net

Has your PS3 Mass Effect 2 save-game corrupted after tens of hours and become unplayable? Don't worry, BioWare knows about this and is busy "working to understand what is occurring".

Posts on the official Mass Effect 2 forum report the bug happening with both old and new PS3 models.

Worryingly, there are also reports of the Mass Effect 2 bug forcing an entire PS3 hard drive reformat upon reboot.

If you're willing to risk playing Mass Effect 2 while BioWare develops a patch, be sure to use multiple saved games. This is a golden rule for many RPGs
    Aveti grija cei care-l jucati.

15. #1075 SP
    Pot sa confirm si asta -> Don't be surprised, for example, if you rise helplessly into the air and become unable to move. Sadly, there is no way to recover from this bug other than to reload a previously saved game. /tot din review-ul celor de la Gamespot/.

Am dat charge intr-un inamic.. l-am omorat.. si am ramas suspendat in aer Puteam sa trag, sa ma rotesc pe loc si sa o admir pe Miranda.. dar nu mai puteam sa ma misc. A fost bine ca s-a intamplat chiar la inceputul unei misiuni

In rest, am vreo 22 de ore la activ si jocul e la fel de addictive. N-am avut niciun freeze si nicio problema de save. Mai important e ca azi mi-am propus sa fac si platina la el. Am mai avut eu cateva tentative de a face prima platina.. dar acum totul e clar. Jocul asta merita din plin efortul /and what a sweet effort it will be /. Prima platina trebuie sa fie speciala.. iar pentru mine o sa fie cu Mass Effect 2

16. #1076 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Care aveti ME2 cumparat dupa PSN si vreti sa faceti un schimb cu MAG dati mi un PM

17. #1077 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Mie mi-a facut un freeze cand am vrut sa incarc ultumul save dupa vreo 13 ore de joc (nu incontinuu). Dar consola nu s-a blocat si am incarcat fara probleme penultimul autosave. In rest, nu am intalnit alte probleme si am versiunea digitala.

18. #1078 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

19. #1079 SP
    Deci Lair of the Shadow Broker e senzational. Toate trei DLC-urile sunt bune /poate mai putin Project Overlord care sufera la partea tehnica/, dar asta e stand-out

Am ajuns la ~34 de ore, am echipaj aproape complet si aproape loial.. dar tot n-am reusit sa o conving pe Miranda sa faca ceea ce trebuie pentru a salva omenirea. Mai am putin.. I can feel it

Sfat pentru incepatori: vreti Element Zero? Bagati mare si prospectati planete pentru ca ce gasiti prin misiuni e maruntis

PS: Recomand si bundle-ul de arme&other stuff disponibil pe PSN. Cu 20 de lire am luat Dead Nation, pack-ul asta si cel pentru Dead Rising 2. Best money I've ever spent on PSN.

20. #1080 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Am ajuns la ~34 de ore, am echipaj aproape complet si aproape loial.. dar tot n-am reusit sa o conving pe Miranda sa faca ceea ce trebuie pentru a salva omenirea. Mai am putin.. I can feel it

Sfat pentru incepatori: vreti Element Zero? Bagati mare si prospectati planete pentru ca ce gasiti prin misiuni e maruntis
    Am impresia ca o sa fie ca la ME1, o sa se lase cu tango la orizontala chiar inainte de misiunile finale lol

Recomand mineritul intensiv, nu numai dupa Element Zero. Am patit sa am cate 50-60.000 iridium, platinum si paladium si sa raman aproape pe zero dupa un rand de upgrade-uri mai importante. Cu credits ma descurc eu mai greu, ca in rest is cel mai desavarsit miner lol

In ceea ce priveste bonus content, nu prea am ajuns sa folosesc nici o arma, nici o armura. Ma enerveaza ca la armurile bonus nu exista si varianta fara casca, sa para ceva mai naturale secventele cu dialoguri

Dupa cum ziceam, noroc de armele de prin misiunile DLC. Nu stiu ce faceam cu inginerul fara Locust SMG

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 60 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 ... LastLast