Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 29 of 116 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 ... LastLast
Results 561 to 580 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #561 SP
    Member Seryaph's Avatar

Re: Fifa 13

La emag sunt premii xboxuri.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

2. #562 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    Foarte aiurea fifa 13...inteleg ca vor sa-l faca mai realist cu diferite greseli ale jucatorilor, insa mai degraba risca sa devina penibili...adica messi sau ronaldo sa nu fie in stare de o preluare ? Vine mingea si pun un stop din ala de trimit mingea la 2 m de ei... Sa nu mai vorbesc de ratari monumentale ca deja nu stiu cum sa mai dau ca sa intre..l

3. #563 SP
    Junior Member vladdy22's Avatar
    La FIWC a jucat cineva?De ce toate echipele sunt la fel acolo?Au 5 stele toate

4. #564 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    Quote Originally Posted by vladdy22 View Post
    La FIWC a jucat cineva?De ce toate echipele sunt la fel acolo?Au 5 stele toate

Asa e acolo tot timpul, nu sunt diferente intre echipe

5. #565 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Imi pare rau ca nu am fost inteles pentru ca sunt extrem de frustrat de jocul asta. Am jucat un meci in cadrul ultimate team, meci contand intr-un turneau de bronz online. Nu l-am castigat nici meciul, nici turneul, dar nici nu mi-a bifat task-ul ca fiind complet. Ideas?

PS: nici nu ies din meciuri pana nu se termina
    Joaca la un turneu offline.

6. #566 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by alex1986sho View Post
    Foarte aiurea fifa 13...inteleg ca vor sa-l faca mai realist cu diferite greseli ale jucatorilor, insa mai degraba risca sa devina penibili...adica messi sau ronaldo sa nu fie in stare de o preluare ? Vine mingea si pun un stop din ala de trimit mingea la 2 m de ei... Sa nu mai vorbesc de ratari monumentale ca deja nu stiu cum sa mai dau ca sa intre..l
    Daca tii apasat pe butonul de viteza la messi sau la ronaldo normal ca sare mingea 2 m. Cand faci preluare nu mai tine apasat butonul de viteza si apasa butonul L2 inainte sa faci preluarea.

7. #567 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Am si eu o intrebare mi am luat fifa 13 si nu am net ep consol cd key-ul trebui numai cand ma conectez la live si ce trebui sa fac ca am vazut ca sa schimbat interfata la fifa ...zice ceva de origin sa mi fac cont...?multumesc id xbox live bogdanmihai1984

8. #568 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    acel dckey se numeste Online Pass, si il bagi doar daca vei juca online! daca nu, pastreaza-l asa

9. #569 SP
    Da ..dar unde?pune mi si mie o poza ms nu mai au live 1 luna gratis acum ? inainte mi-a dat 1 luna gratis...acum doar in dashbord am net cand dau in joc nu ma lasa sa joc pana nu mi iau gold...ms

10. #570 SP
    @bogdan, citeste aici pentru ca i s-a explicat unui alt coleg acelasi lucru.
    la xbox ai nevoie si de GOLD si de ONLINE PASS
    la ps3 ai nevoie doar de ONLINE PASS.

11. #571 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pentru cei care au routere si au nevoie de porturile care trebuie forwardate:

https://help.ea.com/article/what-onl...en-for-fifa-13

12. #572 SP
    Ω Pira's Avatar
    Nu stiu pe voi, dar pe mine ma doboara psihic Tactical Defending. Anul trecut nici nu am vrut sa aud de el dupa ce am incercat un meci, acum de cand am pus mana pe joc doar asa am jucat, sperand ca ma voi invata in cateva zile. Au trecut aproape 2 sapt. si nimic! E o infectie totala acest mod de-a deposeda. Pur si simplu esti inutil in fata adversarului...

13. #573 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

14. #574 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    Nu stiu pe voi, dar pe mine ma doboara psihic Tactical Defending. Anul trecut nici nu am vrut sa aud de el dupa ce am incercat un meci, acum de cand am pus mana pe joc doar asa am jucat, sperand ca ma voi invata in cateva zile. Au trecut aproape 2 sapt. si nimic! E o infectie totala acest mod de-a deposeda. Pur si simplu esti inutil in fata adversarului...
    Contain cu 2 jucatori si schimbi rapid cursorul intre ei.

15. #575 SP
    poti sa te folosesti si de R1 pentru pressing cu un al 2-lea jucator. unul controlat de tine si celalalt cu R1 vine la pressing si deposedare.

16. #576 SP
    Ω Pira's Avatar
    Stiu cum se procedeaza, m-am uitat la tutoriale dar cred ca inca nu m-am putut acomoda eu, daca tot pe Legacy am jucat FIFA de cand ma stiu.

17. #577 SP
    incep si eu sa inteleg ca jocul asta nu mai e chiar ping-pong si trebuie sa depui ceva efort si concentrare daca vrei sa avansezi. incerc si eu din rasputeri sa ma abtin de la R2 si de la viteza jocului in general

18. #578 SP
    ms adiboss

19. #579 SP
    Ω Pira's Avatar

20. #580 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post

Era sa cad din scaun

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 116 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 ... LastLast

Bookmarks