Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 116 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... LastLast
Results 541 to 560 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #541 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    cum e posibil ca o echipa cu chemistry sub 60 sa joace mai bine, jucatorii sa incerce sa se demarce de 10 ori mai bine decat o echipa cu chemistry 90+ ? stiu ca trebuie sa mai faci si tu o schema, sa dai o pasa dar sa stea aia doar pe pozitiile lor ? fara forward run sau ceva?
    mi se pare absolut frustrant
    Umbla la editarea tacticii si a formatiei, dai pe ultraattacking, high pressure, possesion etc. La editarea formatiei poti pune in ce directie s-o ia jucatori pe faza de atac si/sau pe faza de aparare.

2. #542 SP
    Ω Pira's Avatar
    Tocmai am fost sunat de PC Garage sa ma anunte ca am fost extras pt concursul cu FIFA 13 de vineri. Din pacate premiile oferite nu ma fac sa-mi "risc" plecarea la Bucuresti, asa ca vor extrage pe altcineva in locul meu.

3. #543 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Va intreb si eu la cretinitatea asta de joc, la Ultimate Team, la manager tasks sau cum se numeste, cand spune sa particip la un turneu ce dracu turneu trebuie sa aleg, pentru ca am facut la intamplare un meci cu echipa mea de bronz si nu mi l-a bifat.

4. #544 SP
    Ω Pira's Avatar
    Un Tournament man, offline sau online, bronze, silver dar sa-l joci pana la capat si sa-l castigi cred. Posibil doar un meci sa joci pana la capat, nu mai tin minte cum a fost la mine.

5. #545 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    referitor la aglomerarea jocului mie unul mi se pare foarte ok. multi v-ati obisnuit cu fifa-urile vechi unde tot jocul se rezuma la contraatacuri cu proportie numerica egala intre fundasi si atacanti (sau chiar cu o superioritate numerica a atacantilor) folosind pasa cu triunghiul. cand jucam 5-2-1-2 imi sareau o gramada in cap ca e cheat ca nu mai pot ei scapa singuri si nu mai au culoare sa le iasa suturile cu finess-ul de la marginea careului. degeaba incercam sa le explic ca in realitate nici o echipa nu ramane la 0-0 cu mai putin de 4 fundasi pe linia de fund (cu f mici exceptii) sau ca pe faza de aparare se apara si in 7-8 oameni. imediat imi sareau in cap ca asta se intampla in ucl unde e o miza dar vezi doamne la fifa nu e fun. pai ma baieti care va plangeti ca e jocul aglomerat, daca vreti circ jucati cu prietenii in amicale circ sau luati-va fifa street...

intr-adevar fifa 13 are destule probleme de rezolvat, dar pentru mine suturile puternice de la distanta, diminuarea ratei aberante de fructificari ale suturilor de la marginea careului cu finess de la fifa 12 si aglomerarea mult mai aproape de ce vedem in meciurile mari ale europei sunt niste plusuri extrem de mari fara de jocul precedent. prioritati-le pentru imbunatatirea jocului reprezinta pentru mine FT la fundasi care de cele mai multe ori este penibil de scriptat in favoarea atacantilor (si nu, NU TIN APASAT PE VITEZA pe faza de aparare) si freez-urile din meniuri.

6. #546 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Va intreb si eu la cretinitatea asta de joc, la Ultimate Team, la manager tasks sau cum se numeste, cand spune sa particip la un turneu ce dracu turneu trebuie sa aleg, pentru ca am facut la intamplare un meci cu echipa mea de bronz si nu mi l-a bifat.
    Task-ul se numeste: "Play your first Match in a Tournament".
    In meniul de PLAY sunt doar 2 locuri unde scrie TOURNAMENT:
    - SINGLE PLAYER TOURNAMENT
    si
    - ONLINE TOURNAMENT
    Banuiesc ca trebuie sa joci un meci in alea...

Cat de cretin poate fi jocul asta.

7. #547 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Imi pare rau ca nu am fost inteles pentru ca sunt extrem de frustrat de jocul asta. Am jucat un meci in cadrul ultimate team, meci contand intr-un turneau de bronz online. Nu l-am castigat nici meciul, nici turneul, dar nici nu mi-a bifat task-ul ca fiind complet. Ideas?

PS: nici nu ies din meciuri pana nu se termina

8. #548 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    inainte de FIFA12 eu eram cu PES-ul iar FIFA12 este primul din categorie pe care il joc cu insitenta (atat cat imi permite timpul) am 670 de meciuri online si m-am oprit acolo pe 28 Sept cand am cumparat fifa13....cred ca pt mine schimbarile au fost destul de majore, trebuie doar sa ma dozez mai bine si cred ca il dovedesc si pe asta!
    cert este ca ams a va tin la curent cu evolutia mea, daca peste o luna tot voi avea probleme cu el inseamna ca problema sunt eu nu jocul

9. #549 SP
    Member galagan90's Avatar
    Sunt complet frustrat de acest , joc , din ultimate team numai inteleg absolut nimic , nu mi se conecteaza in online seasons , decat foarte greu , iar la online friendlies nu merge efectiv cu nimeni ...

10. #550 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Daca pana acum am jucat ultimate team fara probleme,incepand de astazi nu mai pot juca la fifa 13:ultimate team,seasons,fifa world cup cand intru in ele face freeze consola!

11. #551 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    e nasol stiu, mi-e sa nu ne crapam consolele cu restart-urile astea fortate

12. #552 SP
    Ω Pira's Avatar
    Hai sa mai schimbam atmosfera.

13. #553 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Dupa o lunga pauza de fifa-uri (de la 10 incoace, excluzand fifa street), am revenit si eu in ograda asta. Problema e ca nu mai inteleg mai nimic din ce se intampla, cu Ultimate Team am rezolvat, am invatat cum sta treaba. Nu inteleg treaba cu Seasons, e vechiul career mode dar jucat online? Si unde as putea sa joc cu Virtual Pro-ul meu?

14. #554 SP
    Member Dante's Avatar
    M-au sunat cei de la pc garage ca am fost tras la sorti printre xei 32 de participanti la turneul lor de vineri ora 16. Singurul weekend dupa multa vreme in care trebuie sa plec de vineri dimineata . nici macar nu gasesc ce premii as fi putut castiga....poate e mai bine :d

le: vad ca si pira a scris, ce premii sunt?

15. #555 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    M-au sunat cei de la pc garage ca am fost tras la sorti printre xei 32 de participanti la turneul lor de vineri ora 16. Singurul weekend dupa multa vreme in care trebuie sa plec de vineri dimineata . nici macar nu gasesc ce premii as fi putut castiga....poate e mai bine :d

le: vad ca si pira a scris, ce premii sunt?
    Placi video, SSD-uri, deastea.

16. #556 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Dupa o lunga pauza de fifa-uri (de la 10 incoace, excluzand fifa street), am revenit si eu in ograda asta. Problema e ca nu mai inteleg mai nimic din ce se intampla, cu Ultimate Team am rezolvat, am invatat cum sta treaba. Nu inteleg treaba cu Seasons, e vechiul career mode dar jucat online? Si unde as putea sa joc cu Virtual Pro-ul meu?
    Seasons este transformarea HEAD TO HEAD SEASON. Detalii despre Head to Head Season aici:
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post714943

Virtual Pro-ul in creezi la Pro Clubs din Online Games Modes, sau la career mode... Nu au nici o legatura unul cu altu'.
    Este schimbat in prost dupa parerea mea.

17. #557 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

In sf�rșit am prins si eu acum 2 meciuri in care sa nu se mai blocheze in arena sau sa meargă cu lag.Pot sa spun ca e tare rau FIFA 13 sper sa meargă bine de acum �ncolo

18. #558 SP
    Ω Pira's Avatar
    Mie cand mi-a dat freeze a fost doar cand ma pregateam sa execut lovituri libere.

19. #559 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    eu stiam ca premiile sunt xbox-uri.

20. #560 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    eu stiam ca premiile sunt xbox-uri.
    Nu. Chiar am intrebat-o pe tipa care m-a sunat care-s premiile si asta mi-a spus ca o placa video nu stiu de care, SSD-uri...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 116 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 ... LastLast

Bookmarks