Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 116 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 ... LastLast
Results 901 to 920 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #901 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Era pentru FPS Marius . Credeam ca este deffending acolo...

Make sure you have player switching settings to air balls
    By applying this setting, when a ball is delivered into the area, the best man to win the header for you will automatically be selected. You can then go through the technique we will discuss with you in a moment.
    Asta asa o folosesc.

Use the shoot button to head in your own box every time
    This is probably the most crucial tip for defending headers in Fifa 13. By using the shoot button your player will attack the ball more aggressively than just using the pass button. This will therefore stop you getting pushed/nudged off the ball by an attacker when they are trying to head the ball.
    Cateodata mai uit sa folosesc sut in loc de pasa

Attack the ball
    It is vital that when the ball is coming into the box you don’t wait for it to arrive at your defender. Use the left stick to move your defender towards where the cross is coming from and hold the shoot button down for the full length of time. We find a tap on the shoot button followed by holding it down works superbly. Do this, couple with moving towards the ball and then directing the header out of the box and I promise you will start to win the vast majority of aerial duels in your box.
    Cateodata iau teapa si trec pe sub minge... nu ma ajuta nici ochelarii sa vad punctul ala galben care iti arata unde va pica mingea...

---------- Post added 25-10-2012 at 04:28 PM ----------

Video-ul il voi urmari diseara ...

2. #902 SP
    Member Seryaph's Avatar
    FIFA 13 GUIDE - FIFA 13 Guide am cumparat acest ghid, momentan nu se gaseste gratuit(stiti voi la ce ma refer), am dat 70 lei(20$) pe el, daca il vrea cineva sa-mi spuna... poate facem o cheta (gen 7 lei fiecare si sa fim 10) si il distrubi tuturor. Pot spune, dupa ce m-am uitat cateva minute prin el, ca acopera toate aspectele jocului, de la lovituri, tactici, scheme(desi nu prea sunt indicate de catre marii jucatori, din ce am observat eu) etc. Retineti ca nu vreau sa fac avere, adica sa il vand si sa fac profit, deaia am zis sa facem cheta. Pt mai multe informatii legate de ce contine acest ghid intrati pe site.

3. #903 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Peste jumatate din golurile pe care le primesc sunt cu capul. Stie cineva cum sa ma apar mai bine impotriva golurilor cu capul? Pur si simplu apas pe A (sau X pe ps3) si hope for the best, din pacate de prea multe ori primesc gol.
    Anticipeaza daca vrea sa centreze,inainte de centrare schimba cu analogul din dreapta pe fundasul central si baga-l in fata la atacant, ca sa respingi tine L2 si apasa O sa o respinga,X nu este recomandat,s-ar putea sa-i pui mingea de gol,sper ca ti-am fost de folos

---------- Post added 25-10-2012 at 04:53 PM ----------

Totusi nu este batuta treaba in cuie......scriptingul face regula,nu te poti apara perfect,repet,scriptingul decide

4. #904 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Bine ca au rezolvat cu update-ul problema cu loading-ul din Arena (season) 'respect' Electronic Darts!

5. #905 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    mie mi s-a blocat de 2 ori dupa update ) insa partea frumoasa este ca nu am mai avut freeze.

dar ploua mult in fifa13, unul din 3 meciuri e pe ploaie...la fifa12 avem un meci la 10

6. #906 SP
    Member Harilip's Avatar
    cum stati cu pachetele gold? in ultima saptamana am cumparat in prostie, cum faceam 7.5k imi luam unu si niciodata nu mi-a picat ceva care sa valoreze mai mult de 3k. Marea ironie, la un pachet simplu gold, castigat la cupa, mi-a picat Lennon In rest, saracie. Vreo strategie?

7. #907 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    mie mi s-a blocat de 2 ori dupa update ) insa partea frumoasa este ca nu am mai avut freeze.

dar ploua mult in fifa13, unul din 3 meciuri e pe ploaie...la fifa12 avem un meci la 10
    Pai doar e toamna, nu?

---------- Post added 26-10-2012 at 10:20 AM ----------

Quote Originally Posted by Harilip View Post
    cum stati cu pachetele gold? in ultima saptamana am cumparat in prostie, cum faceam 7.5k imi luam unu si niciodata nu mi-a picat ceva care sa valoreze mai mult de 3k. Marea ironie, la un pachet simplu gold, castigat la cupa, mi-a picat Lennon In rest, saracie. Vreo strategie?
    Nu mai cumpara pack-uri ca n-o sa-ti pice messi sau ronaldo. Mai bine iti cumperi tu jucatori si contracte de banii aia.

---------- Post added 26-10-2012 at 11:15 AM ----------

John Terry de bun ce este vrea Chelsea sa scape de el. Cica de vina ar fi salariul sau urias de 7,5 milioane de euro pe an. Sa fi intrat Abramovici in criza?

Chelsea vrea s? renun?e la John Terry � Valencia a intrat pe fir :: GSP.RO

8. #908 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Tu cred ca nu esti constient prin ce scandaluri i-a tarat Terry pe cei de la Chelsea. In rest, da, e foarte bun ca fundas. Mult mai bun ca Ogbonna.

9. #909 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Tu cred ca nu esti constient prin ce scandaluri i-a tarat Terry pe cei de la Chelsea. In rest, da, e foarte bun ca fundas. Mult mai bun ca Ogbonna.
    Si Chiriches e mai bun ca Terry.

10. #910 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Mi se pare penibil ca dupa atatia ani, jocul sa se poata juca inca ping pong style. La cum merg suturile cu un o, nu mai vad rostul 2xO. Penalty se da extrem de usor. Iar la faza cu minutele 45 si 90, si eu sunt de parere ca ceva e dubios.

11. #911 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Mi se pare penibil ca dupa atatia ani, jocul sa se poata juca inca ping pong style. La cum merg suturile cu un o, nu mai vad rostul 2xO. Penalty se da extrem de usor
    Pai penalty e cand e contact intre jucatori. In fotbalul real se da sau nu penalty in functie de muschii arbitrului de centru.

12. #912 SP
    Neatza, iar incepi?

13. #913 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Lasa-l in pace. Chirices e cel mai bun fundas din lume, iar Fifa cel mai realist joc. (in fotbal sunt blaturi, deh)

14. #914 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Lasa-l in pace. Chirices e cel mai bun fundas din lume, iar Fifa cel mai realist joc. (in fotbal sunt blaturi, deh)
    Fiecare cu parerea si opinia lui, ca doar e democratie, nu?

---------- Post added 26-10-2012 at 01:57 PM ----------

Neatza, iar incepi?
    Ce intelegi tu prin: penalty se da extrem de usor? Ca asta aud mereu la marii nostri comentatori de meciuri de la tv.

Te-ai uitat la meciurile din Lique 1 sa vezi cum se dau penalty-urile la ei?

---------- Post added 26-10-2012 at 02:02 PM ----------

N-am zis ca FIFA e cel mai realist joc, ai inteles gresit, eu numai v-am dat exemple din viata reala la ceea ce voi ati spus ca nu e real in FIFA 13.

15. #915 SP
    Dupa logica ta, ar fi 15-20 penaltiuri pe meci. La fiecare corner sau lovitura libera, nu?

16. #916 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Pentru cei care au avut precomanda la Altex: v-a ajuns jocul in ziua lansarii sau cu cate zile mai tarziu?

17. #917 SP
    Cel putin in cazul meu, nu mi-a ajuns in ziua lansarii. Parca lansarea a fost vineri, si jocul l-am primit luni.

18. #918 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Cel putin in cazul meu, nu mi-a ajuns in ziua lansarii. Parca lansarea a fost vineri, si jocul l-am primit luni.
    Si eu initial comandasem de la Altex,dar ceva m-a facut sa ma razgandesc si sa comand de la PC Garage:unu la mana,am iesit putin mai ieftin,iar in al doilea rand jocul a ajuns chiar in ziua lansarii.

19. #919 SP
    Nu stiu exact cat de bine comunica intre ei cei de la altex. Eu mi-am anulat comanda vineri, am mai sunat si sambata sa fiu sigur ca m-au inteles si luni m-am trezit cu agentul firmei de curierat acasa. Ce e mai ciudat, e ca vineri, inainte sa-mi anulez comanda, am sunat sa vad care e statusul si mi s-a spus ca abia marti-miercuri ajunge la clienti jocul. Dar, daca vreau, pot sa il cumpar din altex cluj, cu 10 lei mai ieftin decat la la precomanda . Sambata cand am resunat, au zis ca e imposibi sa-l fi luat de la ei din Cluj, desi eu aveam jocul in mana .

Din toata povestea asta, eu am inteles ca precomanda la altex nu-ti garanteaza nici cel mai bun pret, nici ca o sa ai jocul in ziua lansarii.

20. #920 SP
    Ω Pira's Avatar
    PC Garage sunt de departe cei mai seriosi dintre toti cei cu care am interactionat la comenzi online. Profesionalism curat, cel putin pana acum din toate produsele, electronice, electrocasnice, gaming, etc. Si eu pana la urma marti, cu 3 zile inainte de lansare, m-am razgandit si am precomandat Fifa 13 de la ei, iar vineri dupa-masa am avut jocul in mana. Parolisti 100%.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 116 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 ... LastLast

Bookmarks