Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 116 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 ... LastLast
Results 941 to 960 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #941 SP
    Member showman's Avatar
    In sfarsit .. dupa cateva sezoane repetate in prima divizie Ut. Am castigat7 victorii si 3 infrangeri, si supriza iti da si un gold pack
    3 jucatori gold "stralucitori"

2. #942 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Aha.. de aia este doar 8000 premiul...

3. #943 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    serverul de fifa e sub mentenanta la ora asta, probabil ca din acest motiv primeati mesajele cu "online squad"

4. #944 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    I highly doubt about it. Primesc mesajul de acum 2-3 zile. Efectiv nu am crezut ca cineva isi poate bate joc in halul asta de cumparatori. De ce nu exista un serviciu de genul OPC si pentru firmele internationale? Practic EA poate sa imi livreze un mare ***** si eu sa pierd pur si simplu 60$?

5. #945 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    4-4-2 ; 4-3-3 si in special 4-1-2-1-2
    Si 4-2-3-1

---------- Post added 29-10-2012 at 09:54 AM ----------

Quote Originally Posted by x2z View Post
    I highly doubt about it. Primesc mesajul de acum 2-3 zile. Efectiv nu am crezut ca cineva isi poate bate joc in halul asta de cumparatori. De ce nu exista un serviciu de genul OPC si pentru firmele internationale? Practic EA poate sa imi livreze un mare ***** si eu sa pierd pur si simplu 60$?
    Pai tu ai cumparat un software, garantie la software din cate stiu nu exista. In plus, daca te uiti si citesti in EULA ei spun ca iti pot inchide serviciul online cu o notificare cu 30 zile inainte. Practic, EA, daca vor muschiul lor, iti pot inchide si acum serviciul online. Nu stiu daca ei iti vand odata cu jocul si modul online sau doar modul offline.

---------- Post added 29-10-2012 at 09:58 AM ----------

Quote Originally Posted by Harilip View Post
    Portaru il muti in functie de zidul format de jucatori. Apesi pe R2/L2 ca sa misti zidul la dreapta/stanga iar portarul merge in sensul opus directiei zidului. Coins, faci meciuri, joci la loto cu pachetele sau faci comert. Eu de exemplu cumpar jucatori englezi, formatie buna cu 350 coins buy now si ii dau cu 1-2k. In 2 zile am facut 50k cautand si vanzand chilipiruri. Unii nu stiu valoarea jucatorilor si le pun un pret la nimereala
    Traiasca pandacii.

6. #946 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu nu ma refer la serviciul online ci la faptul ca jocul se blocheaza si nu functioneaza pana sa apuc sa ma joc efectiv. Daca mi-ar zice, serverele au fost inchise as intelege, dar asa nu exista asa ceva. Plus ca ei is promoveaza jocul prin intermediul feature-urilor online.

Dar de ce sa nu ridicam in salvi EA Sports/Games chiar si cand ne scuipa in fata?!

7. #947 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Eu nu ma refer la serviciul online ci la faptul ca jocul se blocheaza si nu functioneaza pana sa apuc sa ma joc efectiv. Daca mi-ar zice, serverele au fost inchise as intelege, dar asa nu exista asa ceva. Plus ca ei is promoveaza jocul prin intermediul feature-urilor online.

Dar de ce sa nu ridicam in salvi EA Sports/Games chiar si cand ne scuipa in fata?!
    Eu n-am avut probleme de freeze cum aveti voi si joc in fiecare seara si in week-end. Cred ca pana la urma tine de conexiunea de internet pe care o avem fiecare. Eu aseara am avut urmatoarea problema: la Seasons m-am conectat de 2 ori si in arena inainte sa inceapa jocul imi aparea un jucator advers si dupa vreo 10 secunde zicea ca conexiunea s-a pierdut. Am iesit din meniul Seasons si am intrat inapoi si a mers fara probleme.

8. #948 SP
    nu cred ca este vorba de conexiunea la NET, inainte de patch nu era seara fara 1-2 freez-uri, dupa patch n-am mai primit niciun freeze, nici macar dupa workaround-ul cu SIgnOff care inainte de patch dadea freeze garantat!
    Iar eu am acelasi internet, ca si inainte de patch
    e de la joc!!!

9. #949 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Care din voi ati avut freeze-uri sau nu stiu ce alte probleme la modul online FIFA 13 si jucati cu conexiune directa de Internet (fara router) ?

10. #950 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Da,baietii astia de la EA nu sunt in stare sa faca absolut nici un joc sa functionez decent pe online!Si distractiv e ca percep si o taxa pt. acest serviciu(disfunctional).

11. #951 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by makiaveliproject View Post
    Da,baietii astia de la EA nu sunt in stare sa faca absolut nici un joc sa functionez decent pe online!Si distractiv e ca percep si o taxa pt. acest serviciu(disfunctional).
    Tu stii ce vorbesti cand spui ca EA percepe taxa pentru online?

12. #952 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Vrea sa zica ca-ti cere bani daca vrei sa joci online un second-hand (cu online key folosit)

13. #953 SP
    Member showman's Avatar
    A mai patit careva sa nu i se mai vada mingea ? am patit`o aseara doua meciuri la rand! intr unul mi a iesit adversarul in primele "5min" si
    cu al 2-lea am jucat tot meciul nevazand mingea

14. #954 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Vrea sa zica ca-ti cere bani daca vrei sa joci online un second-hand (cu online key folosit)
    Ori ca cei de la Microsoft, pentru XBOX360, percep taxa lunara, de 3 luni sau anuala ca sa joci online (abonament xbox live gold), dar banu nu-l incaseaza EA.

15. #955 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

E vreo problema cu serverele EA?nu reușesc sa mă conectez.The EA servers are not available at this time.Please try again later.Stiti ceva?

16. #956 SP
    Junior Member wildspirit's Avatar

17. #957 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cam cati coins sa cer pe 3 luni de gold (~20$)?

18. #958 SP
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Tu stii ce vorbesti cand spui ca EA percepe taxa pentru online?
    evident ca era vorba despre acel Online pass pt care trebuie sa platesti 10 euro sau cat e taxa...daca vrei sa intri online (pt un SH) asa cum a specificat gvingi.

echitabil era sa nu ti se perceapa acea taxa chiar daca este un SH.
    Microsoft cer bani pt online oricum, platesti si la EA cat si la MS ca sa joci online fifa cu un disc SH

19. #959 SP
    Ω Pira's Avatar
    Am primit si eu in sfarsit o lovitura fatala de la Fifa azi. Nu am putut deloc juca in Seasons fiindca mingea era invizibila... in alte moduri era totul in regula.

20. #960 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Fifa 13

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 116 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 ... LastLast

Bookmarks