In sfarsit .. dupa cateva sezoane repetate in prima divizie Ut. Am castigat7 victorii si 3 infrangeri, si supriza iti da si un gold pack
3 jucatori gold "stralucitori"
In sfarsit .. dupa cateva sezoane repetate in prima divizie Ut. Am castigat7 victorii si 3 infrangeri, si supriza iti da si un gold pack
3 jucatori gold "stralucitori"
serverul de fifa e sub mentenanta la ora asta, probabil ca din acest motiv primeati mesajele cu "online squad"
I highly doubt about it. Primesc mesajul de acum 2-3 zile. Efectiv nu am crezut ca cineva isi poate bate joc in halul asta de cumparatori. De ce nu exista un serviciu de genul OPC si pentru firmele internationale? Practic EA poate sa imi livreze un mare ***** si eu sa pierd pur si simplu 60$?
Si 4-2-3-1
---------- Post added 29-10-2012 at 09:54 AM ----------
Pai tu ai cumparat un software, garantie la software din cate stiu nu exista. In plus, daca te uiti si citesti in EULA ei spun ca iti pot inchide serviciul online cu o notificare cu 30 zile inainte. Practic, EA, daca vor muschiul lor, iti pot inchide si acum serviciul online. Nu stiu daca ei iti vand odata cu jocul si modul online sau doar modul offline.
---------- Post added 29-10-2012 at 09:58 AM ----------
Traiasca pandacii.
Eu nu ma refer la serviciul online ci la faptul ca jocul se blocheaza si nu functioneaza pana sa apuc sa ma joc efectiv. Daca mi-ar zice, serverele au fost inchise as intelege, dar asa nu exista asa ceva. Plus ca ei is promoveaza jocul prin intermediul feature-urilor online.
Dar de ce sa nu ridicam in salvi EA Sports/Games chiar si cand ne scuipa in fata?!
Eu n-am avut probleme de freeze cum aveti voi si joc in fiecare seara si in week-end. Cred ca pana la urma tine de conexiunea de internet pe care o avem fiecare. Eu aseara am avut urmatoarea problema: la Seasons m-am conectat de 2 ori si in arena inainte sa inceapa jocul imi aparea un jucator advers si dupa vreo 10 secunde zicea ca conexiunea s-a pierdut. Am iesit din meniul Seasons si am intrat inapoi si a mers fara probleme.
nu cred ca este vorba de conexiunea la NET, inainte de patch nu era seara fara 1-2 freez-uri, dupa patch n-am mai primit niciun freeze, nici macar dupa workaround-ul cu SIgnOff care inainte de patch dadea freeze garantat!
Iar eu am acelasi internet, ca si inainte de patch
e de la joc!!!
Care din voi ati avut freeze-uri sau nu stiu ce alte probleme la modul online FIFA 13 si jucati cu conexiune directa de Internet (fara router) ?
Da,baietii astia de la EA nu sunt in stare sa faca absolut nici un joc sa functionez decent pe online!Si distractiv e ca percep si o taxa pt. acest serviciu(disfunctional).
Vrea sa zica ca-ti cere bani daca vrei sa joci online un second-hand (cu online key folosit)![]()
A mai patit careva sa nu i se mai vada mingea ? am patit`o aseara doua meciuri la rand! intr unul mi a iesit adversarul in primele "5min" si
cu al 2-lea am jucat tot meciul nevazand mingea![]()
E vreo problema cu serverele EA?nu reușesc sa mă conectez.The EA servers are not available at this time.Please try again later.Stiti ceva?
evident ca era vorba despre acel Online pass pt care trebuie sa platesti 10 euro sau cat e taxa...daca vrei sa intri online (pt un SH) asa cum a specificat gvingi.
echitabil era sa nu ti se perceapa acea taxa chiar daca este un SH.
Microsoft cer bani pt online oricum, platesti si la EA cat si la MS ca sa joci online fifa cu un disc SH![]()
Am primit si eu in sfarsit o lovitura fatala de la Fifa azi. Nu am putut deloc juca in Seasons fiindca mingea era invizibila... in alte moduri era totul in regula.
Bookmarks