Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 116 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 ... LastLast
Results 921 to 940 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #921 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Dupa logica ta, ar fi 15-20 penaltiuri pe meci. La fiecare corner sau lovitura libera, nu?
    Sa se dea penalty cand chiar se intampla un caz exact ca in definitia penalty-ului din legile fotbalului emise de FIFA.

2. #922 SP
    Member TheSpider's Avatar
    virgin game nu merge in Romania, nu?

3. #923 SP
    Member Seryaph's Avatar

Re: Fifa 13

Merge dar nu pe bani

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

4. #924 SP
    Ce porcarie...ce o fi asa greu sa ne dea si noua acces?

5. #925 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Daca ai cont PSN de UK sau US puti juca pe bani. Nu stiu cum alimentezi...

Poti sa alimentezi prin PayPal

6. #926 SP
    Member Seryaph's Avatar

Suntem prea buni si le luam toti banii

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

7. #927 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da..am jucat primele 3 meciuri la seasons...aveam 7 pct..am jucat urmatoarele 3...in absolut toate portarul a aparat ca ****...mm de handicapati

8. #928 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Daca ai cont PSN de UK sau US puti juca pe bani. Nu stiu cum alimentezi...

Poti sa alimentezi prin PayPal
    Nu merge. Eu am cont de psn pe uk si ma vede ca-s din RO. Probabil dupa IP. Banuiesc ca daca folosesti un Proxy cand iti faci contul la ei, poti sa-i pacalesti.

LE: Rectific... merge intr-adevar am ales United Kindom si se pare ca pot alimenta cu paypal. Sa vedem mai departe. Thx gvingi76

9. #929 SP
    ms de info. o sa ma mai antrenez si cine stie poate la un moment dat o sa scot si niste bani

---------- Post added 27-10-2012 at 11:12 PM ----------

Voua cum vi se pare deposedarea?Mie mi se pare ca in anumite faze e cam greu sa deposedezi chiar daca stii ce urmeaza sa faca adversarul.Chiar daca este mai aproape de realitate mi se pare dificil sa faci acleasi lucururi in joc.
    Nu ii mai suport pe imbecilii de pe online care nu au in capsorul lor micut si dragut decat o singura faza si anume se duc pe flanc si folosesc aceasi centrare obosita de nspe mii de ori, nu-i duce capul ca se mai poate juca si altfel.

10. #930 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    azi mi-am luat 2 batai in minutul 90 gol...printre care am marcat si eu in 45 sa fie oare lucrarea celui de sus?

11. #931 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Eu aseara aveam 5-2 omu nu juca nimic, din min 75 nu am mai atins mingea, orice pasa dadeam ajungea la el, daca castigam meciu castigam cupa in UT season div 3, si s.a terminat 5-5 portaru numai apara deloc si era full la u, si inca 2 meciuri am primit gol in min 90+, dar s.a terminat egal .
    Si mai am si eu o intrebare, era prima oara cand joc fifamla UT, am formatie 4-4-2, si am maj jucatorilor 4-4-2, si tot nu imi arata ca se inteleg foarte bine intre ei, care se fie cauza?

Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2

12. #932 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Eu aseara aveam 5-2 omu nu juca nimic, din min 75 nu am mai atins mingea, orice pasa dadeam ajungea la el, daca castigam meciu castigam cupa in UT season div 3, si s.a terminat 5-5 portaru numai apara deloc si era full la u, si inca 2 meciuri am primit gol in min 90+, dar s.a terminat egal .
    Si mai am si eu o intrebare, era prima oara cand joc fifamla UT, am formatie 4-4-2, si am maj jucatorilor 4-4-2, si tot nu imi arata ca se inteleg foarte bine intre ei, care se fie cauza?
    Pentru a avea chemistry mare trebuie ca jucatorii din echipa ta sa fie din aceiasi echipa, liga sau de aceiasi nationalitate cum sunt in lumea reala. Sa nu uiti sa pui si un manager care mai adauga cateva puncte de chemistry. Inafara de legaturile dintre jucatori, mai este si formatia de joc + pozitia jucatorului... toate astea duc la un chemistry bun.
    O explicatie mai clara gasesti aici:

LE: Echipele mele la UT. Cea de bronz este pentru Trofee bronz. Dupa ce fac suficienti bani o sa fac si o echipa Silver.

13. #933 SP

Am inteles cum sta treaba, dar cum se face cel mai usor "coins" ?
    Si cum muti portaru la o lovitura libera?

14. #934 SP
    Member Harilip's Avatar
    Am inteles cum sta treaba, dar cum se face cel mai usor "coins" ?
    Si cum muti portaru la o lovitura libera?

Portaru il muti in functie de zidul format de jucatori. Apesi pe R2/L2 ca sa misti zidul la dreapta/stanga iar portarul merge in sensul opus directiei zidului. Coins, faci meciuri, joci la loto cu pachetele sau faci comert. Eu de exemplu cumpar jucatori englezi, formatie buna cu 350 coins buy now si ii dau cu 1-2k. In 2 zile am facut 50k cautand si vanzand chilipiruri. Unii nu stiu valoarea jucatorilor si le pun un pret la nimereala

15. #935 SP

Quote Originally Posted by Harilip View Post
    Portaru il muti in functie de zidul format de jucatori. Apesi pe R2/L2 ca sa misti zidul la dreapta/stanga iar portarul merge in sensul opus directiei zidului. Coins, faci meciuri, joci la loto cu pachetele sau faci comert. Eu de exemplu cumpar jucatori englezi, formatie buna cu 350 coins buy now si ii dau cu 1-2k. In 2 zile am facut 50k cautand si vanzand chilipiruri. Unii nu stiu valoarea jucatorilor si le pun un pret la nimereala
    Multumesc frumos, sper sa am si eu norocu asta , si care sunt formatiile cele mai cautate?

16. #936 SP
    Member Seryaph's Avatar
    4-4-2 ; 4-3-3 si in special 4-1-2-1-2

17. #937 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Pe aceasta cale vreau sa le urez celor de la EA Sports un sincer si calduros "sa se aleaga prafu de compania voastra". E inadmisibil sa ma pui sa platesc peste 50$ pe un joc care nu vrea sa functioneze. Astazi, in 3 ore am reusit sa joc 3 meciuri. Problemele cele mai intalnite, bineinteles, blocatul in arena inainte de meci si, mai nou, un superb mesaj pe care il primesc cand vreau sa joc Seasons : "There is a problem with the online squad check. Please try again later"

Pentru prima dintre probleme stim cu totii ca numai Sfantul Quit Game ajuta, dar pentru a 2-a nu am gasit decat un singur workaround, extrem de agasant si care iti ia tot cheful de joci. Practic, trebuie sa joci un head to head unranked si abia apoi sa reincerci la Seasons. Voi ati primit eroarea asta? Aveti alta solutie?

18. #938 SP

Quote Originally Posted by x2z View Post
    Pe aceasta cale vreau sa le urez celor de la EA Sports un sincer si calduros "sa se aleaga prafu de compania voastra". E inadmisibil sa ma pui sa platesc peste 50$ pe un joc care nu vrea sa functioneze. Astazi, in 3 ore am reusit sa joc 3 meciuri. Problemele cele mai intalnite, bineinteles, blocatul in arena inainte de meci si, mai nou, un superb mesaj pe care il primesc cand vreau sa joc Seasons : "There is a problem with the online squad check. Please try again later"

Pentru prima dintre probleme stim cu totii ca numai Sfantul Quit Game ajuta, dar pentru a 2-a nu am gasit decat un singur workaround, extrem de agasant si care iti ia tot cheful de joci. Practic, trebuie sa joci un head to head unranked si abia apoi sa reincerci la Seasons. Voi ati primit eroarea asta? Aveti alta solutie?
    nu am primit eroarea asta, cred ca ma simt norocos de 2 sapt il am si nu am avut nici macar un freeze, de blocat in arena nici nu se pune problema, imi merge super bn

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

19. #939 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

nu am primit eroarea asta, cred ca ma simt norocos de 2 sapt il am si nu am avut nici macar un freeze, de blocat in arena nici nu se pune problema, imi merge super bn

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Poate il jucaţi pe console diferite, el ps3, tu xbox 360

20. #940 SP
    Member Harilip's Avatar
    inca o chestie daca vrei sa faci bani: joaca in Season, promovezi sau retrogradezi, tot primesti bani. Am primit aproximativ 4.5k pt ca am retrogradat in liga a 2 a. cand promovezi castigi chiar si 10 k

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 116 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 ... LastLast

Bookmarks