Pt toate celelalte există mastercard![]()
Mi-a dispărut si mie mingea. Pe bune că așa ceva e inacceptabil. Jocul asta o fi măcar �n stadiu aplpha?
700 lei pe fifa ... ai si tu grija cu controllerul , eu cand ma enervez incerc sa lovesc chestii moi. desi ma gandesc sa iau intr-o zi un televizor mai vechi ceva si sa dau in el pana imi trece
ar trebui sa faca pack sa vina fifa cu tot cu sac de box.
Eu cumpar packuri pe coins castigati.
O sa ma opresc din cumparat packuri cand voi face trofeul In Form! (Find a team of the week player in a pack).
Stiu domnule cum se fac coins, dar pt a castiga meciuri iti trebuie si o echipa cat de cat decenta, nu voiam bronze team. Eu am luat FIFA Points la inceput cand a aparut jocul, sa-mi fac o echipa ok. Si intr-un final din pack-urile alea de pe FIFA Points, am adunat din trading-uri peste 250K si mi-am facut o formatie de baza de brazilieni in 3-5-2, cu ramuri de BPL si de Seria A, recent si de Ligue 1. Adica in 3-5-2 daca iti pui un CAM care se leaga ca si nationalitate cu restul fundasilor si cetralilor, ai chemestry perfect ca sa continui cu o alta ramura pt strikeri, indiferent nationalitate, doar sa se lege de liga in care activeaza CAM-ul. Daca toti din spate sunt brazilieni si din Liga do Brasil de exemplu, si eu imi pun un CAM gen Oscar care e brazilian dar din BPL, eu pot sa continui in fata cu 2 strikeri de cu totul alta nationalitate, dar sa fie din BPL, gen Balotelli, Tevez... deasta am stat si am avut rabdare sa-mi fac o echipa pe plac. Iar in pack-uri mi-au intrat si Hummels, Gotze, J. Hernandez, Podolski, etc.
Uite ce echipe mi-am facut pana acum fara sa bag bani. In afara de pozele astea mai am o echipa de romani cu Pantilimon in poarta si ii mai am pe Cavani si Eto. Mai trebuie sa-l cumpar pe Buffon sa completez echipa lui Juventus. Si mai am in jur de 15 mii coins la dispozitie. Inainte de lansarea jocului am primit acele daily gifts (mini pack-uri de bronze, silver sau gold sau cate 500 sau 1000 coins).
Pica extrem de rar ceva shiny gold si de valoare. Am inteles ca cel mai bine e sa deschizi pack-uri miercuri-joi, nu stiu clar de ce, dar toti youtuberii fifa-maniacs zic asta. Pai eu de exemplu din 4600 de FIFA Points am deschis 30 de pack-uri de gold din cele mai scumpe, plus in fiecare luni cel care-mi intra gratis ca m-am abonat la EA Season Ticket. Si din toate alea am avut 6-7 jucatori care au fost scumpi peste 30K. In rest asa sub 10/15K maxim.
Ontopic: Am jucat semi-finala la Ultimate Team Gold Cup, am terminat meciul cu victorie si inainte de-a-mi arata ratingul jucatorilor, a picat serverul si acum cand intru sa vad daca si-a revenit, observ ca tot eu am pierdut meciul si sunt penalizat cu coinsuri mai putine din cauza asta. Dumnezeule mare...
Stai linistit ca dnf-ul acela isi revine in timp,eu am vrut sa retrogradez din liga a 2-a in a 4-a am ajuns la dnf de 0,50 si akm am 0,96 ca am ajuns din nou in liga a 2-a!
Sa stii ca, ori e din cauza varstei, ori eu ma enervez tot mai tare cu fiecare an care trece in jocul asta si totusi, nu ma pot lasa.
PES e o alternativa anul acesta, insa nu un inlocuitor ..
Si eu am facut aproape bucatele un controller, dar brusc m-am calmat cand am platit 150 lei din banii mei pe altul, de atunci cand ma enervez prefer sa "execut" niste pumni in birou ca e rezistent.
E dezastru cu baietii astia de la EA, s-au laudat cu acest super sistem numit Attacking Intelligence, dar e evident ca nu au inclus si "Defending Intelligence" in lista de imbunatatiri, incat fundasii in FIFA 13 au momente cand parca ar evolua in primul lor meci la profesionisti din cariera, plus ca scriptarea penibila cu golurile numeroase din minutele de prelungire persista in continuare, binenteles.
La inceput, credeam ca e o problema de concentrare, mai ales in cariera unde ma tot uitam la scoreboard sa vad cat mai dureaza meciul, dar am facut un exercitiu si in vreo 10 pardite in care am inchis sunetul (sa nu aud comentatorii spunand ca se intra in prelungiri) si am scos tabela de pe ecran am incasat 4 boabe in 45/90, ridicol.
pentru formatia 3-5-2, imi trebuie 2 CDM relativ ieftini dar buni din BPL. Am gasit pe Anita', Tiote' si S.Parker. 2 din 3 trebuie sa castige. Care ar face un duo excelent?
Tiote din start, e strong la mijloc, unul din cei mai buni mijlocasi din BPL, iar daca nu se poate cu un Ramires langa, merge cu Anita care are un pace mai mare si asta conteaza enorm in UT.
Bookmarks