Ai jucat in Season? Sau in Match Lobbies?
In Lobbies se joaca doar friendlies, adica apar echipele editate in offline si cele descarcate de pe Creation Center.
Daca s-a intamplat in Seasons e dubios.
nu, am jucat in match lobbies.
inca o intrebare, vi se intampla sa se schimbe uneori camera? nu prea imi dau seama exact ce se intampla dar unoeri se vede altfel fara sa umblu la setari, adica se vede tot cam din acleasi unghi doar ca mai aproape , mai ciudat nu-mi dau seama exact dar e deranjant...
In sfarsit, dupa ce am economisit o groaza de bani, mi-am indeplinit obiectivul, am creat echipa suprema
ma gandesc sa il iau si pe Bale
Pentru oricine care isi face o echipa de BPL, Figueroa este pur si simplu fantastic. Il face lejer pe Luiz de la Chelsea, dupa parerea mea
Fifa mananca ceva.Cum sa-mi ia atata comision la coins?! L-am vandut pe Wallyson cu 168K si mi-au intrat in cont undeva la 159K rotunjit. Fantastic! Daca si la bani virtuali iti ia comision, apai ne-am dat dracu' de tot cu lumea asta.
Nu e extraordinar, l-am avut , l-am dat pe vremea cand era in jur de 80- 90 k si nu mai cumpar jucatori peste 30k pt ca le scade pretul f repede si pierzi f mult. E bine sa astepti ca juc. ca Van P. sa ajunga in jur de 30- 40 k, pt ca acolo o sa se stabilizeze pretul.
E un jucator cu executii spectaculoase dar si acestea destul de rare, poti sa cumperi un Tores sau Baloteli care sunt mult mai eficienti dupa parerea mea.
un atacant bun pt o echipa spaniola , ce imi recomandati, in jur de 10000 coins?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pe Balotelli l-am avut eu in 3-5-2 si cu greu m-am dezlipit de el cand am schimbat formatia/liga si pot sa-ti spun ca e puternic, are strenght mare si torpile bune... la finishing e extraordinar. Dupa mine pana acum mi se pare cel mai bun atacant dintre toti, rar rateaza.![]()
Da, nu suna rau, eu momentan joc 4-4-1-1 si il am pe Podolski Cf ,care e cam acelasi lucru ca si un Cam in spatele varfurilor, si se descurca f bine, vine bine din spate , il ajuta pace-ul si pozitionarea f buna in joc, Balotelli are o eficienta mare, cap ,skills in careu si executii destul de bune. Poti sa incerci varianta asta.
Oameni buni si dragi, deci am ramas fara cuvinte... Deci, Divizia 1 in UT, 18 pct detinute, aveam nevoie de o victorie pt a castiga in sfarsit Divizia 1 dupa nenumarate ghinioane, ba freeze, ba disconnect. Deci intru in ultimul meci, incep eu de la mijloc, ajung in careu in 5 secunde, ratez, apoi surpriza... a iesit ala si apoi sa primesc in jur de 280 de coins si un mesaj cum ca: "You will remain in the curent division"... Ba mai mult, mi s-a pus victorie in RECORD...
Sa mai zic ceva? Eu zic ca nu are rost sa ma mai agit cu FIFA vietii ca e teribil cati nervi mi-a facut de cand a aparut. Daca o tin tot asa, la vara am toate sansele sa ajung la nebuni. Amin!
Sa te f*** in el joc!
Doamne ce joc imputit....uite ce formatie avea adversarul meu,n-am putut misca deloc,am luat-o cu 3-0,unde in fotbalul real se gaseste o asa formatie???nici nu cred ca exista.**** U EA si jocul tau de tot ***ul,sa ma pis pe toata EA CANADA si developerii lor si testerii lor,unde draq vad ei realism la faptul ca sare mingea din gheata ca din coltul de la masa plus de asta l-au facut si mai rapid,cum era in 12 era numai bine,mai trebuia reparat un pic...asa l-au stricat de tot.Sa ne sugi **** la toti de aici EA. Hai sictir in ***** ma-tii EA![]()
mi s-a spus pe forum la EA ca optiunea mea cu VPersie si Balotelli in atac iar Podolski CAM nu ar functiona bine deoarece CAM nu are un passing destul de bun, in cazul de fata Podolski cu doar 68. Ce impact are?
Treaba cu passing-ul poate sta in picioare doar in restul modurilor de joc ,in UT conteaza f f f mult viteza si executia, pasele sunt oricum super asistate , si cel mai prost pasator ( ma refer la jucatorul din teren) reuseste pase miraculoase daca folosesti L1 sau daca joci ping pong. Am observat ca in jocul asta nu prea exista diferente mari intre jucatori, daca inveti assisturile puse la dispozitie de EA , jocul asta se joaca singur![]()
E fantastic, JUR! Ieri scrisesem de UT si divizia 1, astazi iarasi am fost kick out din server in ultimul meci care trebuia sa-l castig si iarasi am pierdut sansa de-a castiga odata divizia 1! EA Illuminati is in the Game! Ma las pagubas, am zis, si nu mai postez despre frustarile mele pe thread-ul asta, ca fac bataturi la degete degeaba. E demonic jocul asta...
Bookmarks