Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 116 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #1941 SP
    Member ramusg's Avatar
    Jocul asta are o "minte" a lui in UT, am castigat iar divizia 1 de 4 ori consecutiv cu 4-5-1, BPL si Seria A rezerve, asta se intampla aproximativ acum o saptamana, de atunci am reusit sa ajung in divizia 3 , m-am intors in 1 schimband iar n formatii, acum sunt a n oara la 4-2-2-2, sa vedem daca ramane mai mult de 10 meciuri, si ma "injoseste" gameplayul asta in draci, zici ca sunt un incepator de fifa cu ambele mani pe partea stanga. Ratez de nu ma vad, primesc goluri pt ca se ciocnesc fundasii mei intre ei de 5 ori pe meci, a picat gravitatia, barile sunt mai groase pt ca eu le nimeresc tot timpul din pozitie de 1 vs 1( asta e portar), E MAGNIFIC SI TURIFIC!

2. #1942 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La chestia cu ciocnitul jucatorilor intre ei ma regasesc si eu. Mi se intampla foarte des. Mai ales cand un jucator recupereaza si cel care facea pressing vine si da peste el si mingea am recuperat-o degeaba.

3. #1943 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Jocul asta are o "minte" a lui in UT, am castigat iar divizia 1 de 4 ori consecutiv cu 4-5-1, BPL si Seria A rezerve, asta se intampla aproximativ acum o saptamana, de atunci am reusit sa ajung in divizia 3 , m-am intors in 1 schimband iar n formatii, acum sunt a n oara la 4-2-2-2, sa vedem daca ramane mai mult de 10 meciuri, si ma "injoseste" gameplayul asta in draci, zici ca sunt un incepator de fifa cu ambele mani pe partea stanga. Ratez de nu ma vad, primesc goluri pt ca se ciocnesc fundasii mei intre ei de 5 ori pe meci, a picat gravitatia, barile sunt mai groase pt ca eu le nimeresc tot timpul din pozitie de 1 vs 1( asta e portar), E MAGNIFIC SI TURIFIC!
    Joaca pe manual la shooting si-o sa dai gol sau o sa ratezi 100% pe mana ta.

4. #1944 SP
    Senior Member nina's Avatar
    eu sunt interesat de pro club
    kepzy sunt la tine in club,la ca ore jucati pro club?

nu stiu daca kepzy are un club care sa fie activ,adica oamenii se aduna 2 de ori pe saptamana sa joace
    eu sunt interesat mai exact de un club care sa aiba oameni activi(nu conteaza ca ei sunt 2 oameni sau sunt 10),prefer sa fie romani si sa joace eficient.
    eficient inseamna joci in pase,cateodata sa reusesti sa treci de un fundas(prin viteza sau simple driblinguri,nu trebuie sa fi trickster ca sa treci de fundas) si sa inscrii 50% din ocaziile 1vs1 cu portarul
    eu am jucat ca si ANY la cluburi iar coechipierii au fost atacanti.din romanii cu care am jucat si sunt eficienti ar fi (dupa psn id) ovidiugheorghe,xxmogoxx,pr3ottul
    din acestia mogo inca joaca pro club,ovidiu nu mai joaca,iar preotul nu stiu

thedeadmen daca te apuci de pro club si joci ca si ANY,spune-mi ca vin in clubul tau

5. #1945 SP
    Member miami's Avatar
    Quote Originally Posted by angloma View Post
    fara pace nu pot juca si nu sunt fan BVB , singurii jucatori care imi plac foarte mult cum joaca de acolo sunt Lewandosky si Reus ,atat
    o placere maxima sa te am ca adversar !!! pase pe sus si fuga nu ?!

6. #1946 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by miami View Post
    Sincer...daca iti arat echipa mea,cu 3 fundasi gold simplu, nu reusesc nimic multi dintre cei care incearca pase pe sus peste aparare.
    Totul sta in retragerea fundasilor.Poate jucam un meci doua.

7. #1947 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by miami View Post
    o combinatie din toate , pase scurte, 1 -2iuri , tot ce trebuie .

---------- Post added 05-04-2013 at 08:41 AM ----------

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    am facut si io ieri 4 egaluri la rand, nu am facut in viata mea asa ceva , imi dadeau goluri din faze haioase, dar mi-am revenit, 7 victorii la rand . (singleplayer season si nu multiplayer).

8. #1948 SP
    Member ramusg's Avatar
    @nina ,suntem doi activi, jucam cam de 2 ori pe saptamana , aproximativ 3-4 ore seara. Nu avem zile stabilite pt ca al doilea membru locuieste la mine in casa si e fiul meu. Eu joc pro club de la fifa 10, pana anul trecut era modul de joc care predomina pt mine in Fifa, am jucat cu cei mentionati de tine, in paralel jucam si UT incepand cu fifa 11 iar anul acesta UT predomina. Daca o sa fii multumit de frecventa de joc si modul nostru de joc, tine de asteptarile tale, bafta.

9. #1949 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Care este treaba cu workrate-urile jucatorilor in UT? Se pot shimba? din cate am observat la "BIO" iti spune ce workrate are pe Attacking si Defending, insa nu stiu daca se pot modifica.

10. #1950 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Exista carduri care iti fac boost. Doar pentru un joc este valabil boostul si creste cu maxim 15 in functie de card. Valoarea cardului poate creste in functie de antrenorii secunzi pe care ii ai in club.

11. #1951 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Care este treaba cu workrate-urile jucatorilor in UT? Se pot shimba? din cate am observat la "BIO" iti spune ce workrate are pe Attacking si Defending, insa nu stiu daca se pot modifica.
    Workrate-ul e cel mai important in UT, in opinia mea. De exemplu daca ai un CB cu workrate High in atac (vezi David Luiz), atunci vei ramane descoperit de multe ori in defensiva, jucatorul avand tendinta sa urce cand e contra-atac, chiar daca pe cartonasul lui scrie 80 DEF. De exemplu daca ai o formatie cu 3 mijlocasi, e bine ca acei mijlocasi sa aibe workrate-ul Medium - Medium. Asta ar insemna sa ramane constant pe la mijlocul terenului, sa nu avanseze decat atunci cand e cazul.

12. #1952 SP

13. #1953 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    Workrate-ul e cel mai important in UT, in opinia mea. De exemplu daca ai un CB cu workrate High in atac (vezi David Luiz), atunci vei ramane descoperit de multe ori in defensiva, jucatorul avand tendinta sa urce cand e contra-atac, chiar daca pe cartonasul lui scrie 80 DEF. De exemplu daca ai o formatie cu 3 mijlocasi, e bine ca acei mijlocasi sa aibe workrate-ul Medium - Medium. Asta ar insemna sa ramane constant pe la mijlocul terenului, sa nu avanseze decat atunci cand e cazul.
    Ca principiu de functionare eu l-am inteles, intrebarea era daca se pot modifica acele WR in UT? Spre exemplu in Single Player poti edita o echipa si poti modifica WR jucatorilor.

14. #1954 SP
    Ω Pira's Avatar
    Ca principiu de functionare eu l-am inteles, intrebarea era daca se pot modifica acele WR in UT? Spre exemplu in Single Player poti edita o echipa si poti modifica WR jucatorilor.
    In UT ramane standard, cartonasele cu boost maresc doar atributiile jucatorilor, la ceea ce spunea gvingi, nicidecum WR.

15. #1955 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Poti modifica workrate-urile jucatorilor in UT doar in timpul unui meci,pui pauza,intri la formatii,patrat pe formatia care o folosesti,selectezi jucatorul si ii schimbi workrate-ul..

16. #1956 SP
    azi imi dase un gunoi pm daca vreau aguero si sa il dau pe boateng.logic ca batea la ochi,cine sa-l creada,dar am vrut sa vad cum ar putea sa ma fraiereasca
    imi da request friend ca doar asa se poate face un schimb jucator pe jucator
    pun boateng pe o suma uriasa,imi da oferta.ma uit la oferta si nimic,casuta era goala.imi trimite de mai multe ori,acelasi lucru,apoi imi trimite oferta cica cu 2 jucatori si vad 2 casute goale.
    a trebuit sa ies din ut de pe consola ca sa pot intra pe aplicatia ut de la pc ca sa vad ce oferea.din fericire acolo se vedea ce ofera.injury cards si manager formation cards,adica 300 coins cred
    avea echipa cu overall mare 85 sau peste 85.avea oameni ca aguero,buffon,ramos,david silva,nasri,hulk,pique,pato si altii in primul 11
    avea echipa de 500k in primul 11,cine stie ce jucatori scumpi mai avea la reserve
    un gunoi de om care cred ca si-a facut echipa aia prin aceasta inselatorie

17. #1957 SP
    Pai pune PSN ID-ul aici ca sa stim sa ne ferim.

18. #1958 SP
    michalkowsky,polonez
    dar n-ai de ce sa te feresti fiindca daca nu-i adaugi la friends,targurile jucator la schimbul altui jucator nu se pot efectua
    am scris de acest glitch pe consola ps3 fiindca nu am vazut personal scris in alta parte

ca am spus ca sunt fan pro club mai mult acum
    cum am ambii manageri de la 2 cluburi la friends si cluburile lor au open for friends,adica intri in club instant,ma fatai de la un club la celalalt,depinde care ma intreaba daca joc.asa am activitate in acest mode

19. #1959 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    michalkowsky,polonez
    dar n-ai de ce sa te feresti fiindca daca nu-i adaugi la friends,targurile jucator la schimbul altui jucator nu se pot efectua
    am scris de acest glitch pe consola ps3 fiindca nu am vazut personal scris in alta parte

ca am spus ca sunt fan pro club mai mult acum
    cum am ambii manageri de la 2 cluburi la friends si cluburile lor au open for friends,adica intri in club instant,ma fatai de la un club la celalalt,depinde care ma intreaba daca joc.asa am activitate in acest mode
    pe xbox ii dadeam, direct file complaint . Voi ce metode folositi sa faceti bani?parca mi s-a luat de buy cheap-sell expensive

20. #1960 SP
    Junior Member ReVibe's Avatar
    Care sunt WR-urile perfecte pentru un 3-5-2 ?

Defence - atack :

Aparare high - low
    Cdm mid - mid
    Mijlocasi mid - high
    Cam low - high
    Atac low - high

?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 116 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 ... LastLast

Bookmarks