SERVER | EA SPORTS Football
sa ma laud putin :)
Printable View
SERVER | EA SPORTS Football
sa ma laud putin :)
Vreau sa va intreb ceva joc online si chiar nu reusesc sa dau de cap aceste probleme.
Cand scapa un jucator de al adversarului meu singur cu portaru in FIFA 10 puteam sa controlez portarul, in fifa 13 se poate (PS3) Pe ce trebuie sa apas ??
pe :up: (triangle button) ..
nu-l controlezi pe triunghi,ci faci portarul sa iasa din poarta la minge.....pressing sau il faci sa iasa la cornere sa prinda mingea din aer
daaa :)) , l-am transferat si pe MOTM Cardozo , sper sa bata Benfica azi :)
http://www.futhead.com/fifa/squads/10649439/
Apare azi BPL TOTS,cel mai bun moment sa iti cumperi echipa e acum...
Saptamana viitoare apare TOTS cu cei mai buni jucatori din nordul europei,dupa aceea cu cei mai buni jucatori din sudul europei,apoi LIGA BBVA...
poate prind ceva de prin portugalia :X
Am cumparat si eu fifa 13 acum 2 zile si cand am incercat sa joc 2 vs 2 cu 2 mantede ds3 si cu 2 hama cu fir am avut neplacuta surpriza sa observ un mesaj cum ca nu pot folosi controllere cu fir. Pot face ceva sa fentez mesajul acesta?
Ti apasat :t: si iese portarul din poarta. Cand dai drumu' la :t: se reintoarce in poarta.
am si eu un hama cu fir si merge.e compatibil si nu trebuie sa-ti apara nici un mesaj
nu e scump controllerul,50 ron parca dar zero calitate
e destul de praf si ds3
eu folosesc controllerul cu fir microsoft si adaptor la ps3
daca tot ai 4 controllere iti recomand sa cumperi jocul 2010 world cup si sa jucati toti 4 intr-o nationala la captain of your country(un mod be a pro offline unde poti alege jucatori reali dar poti crea si jucatori virtuali).4 insi,fiecare poate controla doar 1 jucator.ca obiectiv trebuie sa mentii o medie a notei mare in calificari ca sa fi titular cand ajungi la evenimentul final
este o experienta deosebit de placuta.pe dificultate semi profesional daca va intelegeti veti castiga foarte usor dar pe profesional mai greu.pe dificultate world class nu va veti califica ca e greu de tot daca nu va intelegeti foarte bine
jocul este ieftin,intre 30-40 ron aici pe forum
Nici mie nu-mi merge FIFA 13 PS3 cu controller cu fir.
care vrea jucatori pt fut13 xbox360? poate ne combinam cu ceva :)
http://www.consolegames.ro/forum/f93...13/#post977499
Am si eu o curiozitate. Sunt pe cale sa cumpar FIFA13 si as vrea sa stiu cam cat timp te poate tine?(F.U.T+Seasons+Offline)
Nu are o perioade anume,daca te joci F.U.T,as zice ca nu te tine prea mult,fie te alegi cu controller-ul spart,or alte nebunii de genu,e foarte enervant gameplay-ul din Ultimate team..
Mai bine cumpara altceva,crede-ma:D
nu prea inteleg la ce te referi,dar daca te referi la cat tin serverele deschise,parca 2 ani de la aparitie sigur.daca cumperi acum,1 an mai tin cu siguranta serverele.cine stie poate tin 3 ani de la aparitie dar nu bag mana in foc
offline joci pana tii se zgaraie discul sau pana ti se strica consola