Dar si oferta poate fi mai mare pe PS3.
---------- Post added 20-03-2013 at 02:56 PM ----------
Practic, EA isi scoate grosul la vanzarea FIFA 13 in Europa.
Printable View
E si din cauza inflatiei,in UT 13 multi oameni sunt milionari si isi permit jucatorii relativ scumpi,mult mai cautati(in special cei cu pace),fapt ce duce la cresterea semnificativa a pretului..
Cam acelasi lucru s-ar intampla si pe XBOX,insa cum ati zis si voi,sunt mai putini useri..oricum exista si cazuri in care e viceversa,jucatorii de pe Xbox sunt mai scumpi decat cei de pe PS3..
mai penal ca *** 13 si mai penali ca aia care il joaca numai cu niste pase pe sus si sa tina apasat pe un buton nu exista nimic pe lumea asta !!! care zicea mai sus ca e mod facut pentru retarzi, nu a mintit cu nimic !!!
pe ce buton tin apasat?
evident ca din trading :) sunt unii useri pe Leaderbords care au profit de 30-35 de milioane din trading, deci nu e chiar asa greu sa devi milionar :) doar de rabdare si timp ai nevoie.
La Match Earnings top-ul are 4 milioane...dar si asa imi e foarte greu sa cred ca fara cheats a reusit sa stranga atat din meciuri.
Pai de ce sa nu crezi?
Attachment 191555
Cand ai 1300 de trofee castigate e posibil sa ai atata match earning.
Ca aia nu au job si joaca FIFA non-stop.... asta e alta problema :D
Cum frate 8000 de meciuri in UT!!:o
Aia care au valori bune la trading nu prea joaca.
Attachment 191556
Si probabil cumpara FIFA Point si iau packuri. Cand iei packuri cu FIFA Points ai sanse mai mari sa vina ceva bun...
ori e userul logat pe la vreo sala de jocuri :)) e prea de tot.
la un calcul simplu, 8000 de meciuri X 15 minute (real) pe meci inseamna 120.000 minute = 2.000 de ore / 180 de zile de la lansarea jocului ~~ aprox 12 ore pe zi numai FIFA ...imposibil! :)
Ala cu trading mare e clar ca nu joaca, sta si rupe Trading-ul si de ce nu...vinde pe bani reali coins :) o fi si asta o mica afacere
Probabil nu stia preturile sau voia sa se scape rapid de ele. :) Oricum odata cu trecerea timpului, preturile pe coins scad drastic, mai ales dupa iunie. Pffuai, da' m-a luat un dor de UT de neimaginat. Am aproape 2 luni de cand mi-am sters clubul, acum is peleg, nici coins de-o echipa decenta nu mai am.
Fizzl3, mai stergeti din mesaje ca nu-ti pot trimite, e a doua sau a 3-a oara cand incerc sa-ti raspund si nu-ti pot trimite pm. :)
@Pira,gata am mai sters din ele,poti trimite acum..
Lol ce prapad fac in Seasons cu nationala Romaniei :)))
Attachment 191682
Incet, incet ajung in Div 4 la UT. Nu e vine jocului, e mea. Nu-mi mai iese nimic.
Trec la Season...;)
Si sunt 6 suturi si 7 goluri pentru ca la ultimul gol a intrat cu mingea in poarta, nu a sutat.:D
Portarul meu ajunsese in careul lui la corner...
In loc sa-i intre 500K respectivului, i-a intrat 475K. Eu am platit cartonasul cu suma ceruta, adica 500K si EA i-a luat lui comisionul.